Muzicieni DC (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Motto-ul ii apartine lui Hans von Bullow,sper c-am scris corect,ca de cand is pe forum si am mai facut si cateva gafe,parca nu-s sigura de nimic.
Super de Ruxi ca ai timp sa canti cu ea,ai mei copii cat au fost la gradi parca li s-au betonat urechile,cu afonii de-acolo,asa ca Daniel si-a dat drumul prin grupa mare,iar Angy acum,la 5 ani.Eu n-am avut timp si mai ales stare ca mai cant una alta cu ei acasa.
Pe Angy o sa o duc din septembrie odata pe saptamana la noi la scoala,la Gradinita muzicala,iar pt asta imi voi face orarul de asa natura sa nu ma incurce,adica sa nu-mi fie lene,ca e miercurea dupamasa,iar daca am ore pana la pranz imi e lene sa ma intorc la scoala.
Te pup!

Sabina,pe unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si eu imi propusesem sa-l duc anul asta(care a trecut) pe alex la gradinitza muzicala de la enescu dar ca sa vezi si la noi era tot miercurea dupa amiaza...fix de la ora 15 cand el doarme...asa ca am renuntzat...imi pare tare rau acum, cursurile le-ar fi facut cu de pian.
ma bate gandul sa cumpar o clapa...poate-l atrage, ce-mi recomanzi?
si numai bine

sabinaaaaaaaaaunde esti????

monica

Mergi la inceput

Salutare!
Monica, foarte bine te-ai gandit cu Alex,in felul asta ii ocupi si timpul,tot ce-ti doresc e sa ai nervi,ca eu cu copilul meu sunt varza la capitolul asta
Eu la Daniel i-am luat clapa asta,noi suntem multumiti de ea,profa a fost incantata,iar pianistii de pe aici zic ca s-ar putea sa fie o clavinova fara firma.

Mergi la inceput

buna feteleeee(am cantat se aude?)
angy, sa vad ce gasesc deocamdata suntem in cautari si daca tot cautam am gasit altceva(adica tot felul de articole de vacantzaracheta de tenis, minge de baschet, etc
ruxi persevereaza de la o zi la alta...acum canta bate, bate...de la bate vantul frunzele...
va pup

monica

Mergi la inceput

Monica,bravo pentru Ruxi,felicitari!
E un pas,cu moristile va impacati?

Mergi la inceput

azi a cantat pu pu puuuu...pupu puuuu de facea clabucei la guritza
alex abia asteapta sa reinceapa gradinitza...cice se cam plictisestedesi incercam sa avem tot felul de activitati dar nu putem inlocui 25 de copilashi
va pup pup puuuuuupsi numai bine

monica

Mergi la inceput

Monica,pussy si tie!
Oare pe unde-o fi Sabina?

Mergi la inceput

la busteni, la mare....cine stie...sper doar ca sunt bine sie a si sabina si se distreaza
va pup

monica

Mergi la inceput

Sabina,am nevoie de .
Cand ai timp fa-mi te rog rost de nr, Dianei Parvu,daca are si o adresa de mess e super.
Trebuie sa ma apuc de intalnirea de la scoala si nu stiu cum sa dau de ea.

Pussy Sabina,pussy Monica!

Mergi la inceput

ai cautat pe w.. colegi.ro? sa vezi daca nu-i gasesti cumva acolo adresa pana apare sabina?
eu acolo am gasit o multime din colegii mei, poate-i mai geasesti si alti colegi.
pupici

ps...aseara am visat-o pe d-na Buciu

monica

Mergi la inceput