MONTIGNAC (179)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Hello girls

Am trecut cu bine peste interventie. Saptamana asta stau acasa in concediu. Mai am un hop de trecut pana primesc rezultatul histopatologic dar sper sa fie bine.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Buna dimineata!! Poftiti la

Puishorule, sanatate multa! Si ca sa te faci bine repede, sa stii ca se gaseste si la noi Babybell eu am gasit intr-un magazin de cartier, sigur se gaseste si la supermarketuri.

Andanii, daca ai avut armata sovietica pe cap... mi se pare si normal. de ce iei antibiotice? ptr raceala? sau e ceva mai grav?

Gena, daca o tii tot asa, numai fructe, si seara un pic de ciugulit... te vedem la capitolul "ne mandrim cu ele" in curand.

Kallista, nu stiu daca e bine sa visezi la kg din adolescenta... alea probabil n-o sa le mai vedem niciodata. ar fi absurd sa-mi doresc acum sa am 48 de kile ca in facultate. imi vine sa plang cand ma gandesc la hainutele de atunci.

Lorelei, se mai intampla. o sa-si revina cantarul, mai are si el momente...

Brindusikule, tu ce mai mananci? tot chiftelele la cuptor? trebuie sa fac si eu in we asta ceva de genul, ca sunt usor de luat la lucru.

Ieri a fost ziua unui coleg si a adus la lucru tot felul de rulade, si sarate, si dulci, cu de toate, normal ca nu m-am abtinut. asta dimineata.
La pranz am fost de treaba, mi-am mancat salata din pachetel (naut, fasole rosie, scoici, spanac, rucola, un pic de ulei de masline, lamaie).
La C 1/2 grapefruit

Azi am la pachetel varza de bruxelles + telina la cuptor si poate imi mai comand o pulpita la gratar sau ceva de genul.
La MD am mancat un fibrobar si un iaurt. ptr cina - fructe. si gata!

Have a great day!
Va si


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Buna ziua montigirls va pupacesc

ninha antibiotice iau pentru raceala (amigdale cu puroi)pe langa antitermice si am luat saptamana trecuta pentru o anexita .... sunt coapta, ma simt asa de rau, offff, si nici nu pot sta acasa urasc antibioticele
eu sa stii ca nu rezist doar cu cina din fructe ca si tine .... musai ceva consistent .... eu tot timpul mananc ceva solid si chiar si-asa mi-e foame pe la 21-22

puisorule sunt alaturi de tine

kalista nu ai de ce sa te rusinezi de noi... si eu am fost multa, chir mai multa decat tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

kalista eu aveam 85 la 15 ani..so se poate si mai rau, iar la 11 ani aveam 65 (ma rog la 1.65 de atunci dar tot mult!)..de asta eu nici nu visez mai jos de 63
deci pentru tabelas mai am nevoie de data la care ai inceput , cate kg ai dat jos de atunci...si practic ce kg sa pun ca vreai ca si target?(55 sau 70 adik)

ninha mananc asa
ieri:
Md: lapte cu fulgi si cateva boabe de strugure
G:o portocala
P: chiftele la cuptor/prajite..cu rosii cherry si o bucata de telemea cu kapia
G: cred ca am avut un mar(nu mai am nici o idee daca l-am mancat ori ba), si stiu ca am mancat si niste cipsuri din orez
C: un polonic de supa chinezeasca (pe care am scapat-o cam chilli) si doua linguri de ciuperci trase in tigaie langa baby corn

azi:
Md: lapte cu fulgi
g: clementina
P: lasagna de am facut-o dupa retea ninhei cu branza si vinete, + cateva chiftele
G:fistic, clementina
C: la fel ca ieri
C:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Puisor, ma bucur ca esti acasa. Tinem pumnii in continuare!!

Andanii, de acum o sa o ia in jos cantarul. In perioada asta din luna, si eu am fost umflata. Astept dezumflarea :)

O zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Salut gagici

N-am avut timp sa scriu de dimineata, dar macar acum incerc sa recuperez :-)

Puisorule- astept in continuare cu sufletul la gura sa ne spui ca si ultimul rezultat e bine.

Ninha: cantarul deja a fost azi mai dragut cu mine, a aratat 1 kg mai putin. Daca si maine va arata la fel, atunci fac cinste cu un cub de moztarella :-)


Andanii- insanatosire grabnica iti urez. Ai grija de tine

Kalista, aici suntem doar intre noi, nimeni nu rade de nimeni, nu asta-i scopul grupului nostru, ci sa ne sprijinim una pe alta pentru atingerea greutatii ideale si pentru o alimentatie sanatoasa in general.

Brindu, am sa fac si eu niste chiftele la cuptor, buna idee!

Meniul de ieri:

MD: paine Wasa
La 10.30: branza feta si gogosari.
La 12.30: un ou fiert cu mustar
G: o clementina
C: omleta cu salata
Mai tarziu un pahar de vin rosu.

Azi:
MD: o painita cu ciocolata a adus un coleg de-al meu
G: Clementina
P: Nu stiu cum se cheama in romaneste, in germana se numeste FLammenkuchen, e ca un fel de pizza cu aluat extrem de subtire, cu ceapa si creme fraiche deasupra si legume/sunca, etc. Foaia este crocanta, fiind transparent de subtire si se coace la cuptor in max 5 minute. Oricum nu e conform...

Diseara- cred ca o salata, dar incerc sa merg si la sala.

O seara faina va urez


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gena12 spune:

Buna
Am o durere de cap, pffff!
Pui, recuperare usoara si zen ca va fi bine!
Andanii si tie insanatosire grabnica. Ne luam de manuta si eu antibiotic, dar tot ma doare diverse, chiar daca iau.
Larelai, pai trisezi? Macar fa cinste virtuala cu o bucata de FLammenkuchen, in traducere libera din Fr, se numeste "tarta flambata", cred ca din cauza ca se face f repede si deseori e neagra pe depesupt. (daca nu e industriala) Clar nu este conforma, dar buna!!

Azi voiam sa fac o supa de ciuperci, dar nu mai fac ca ma duc la cineva in vizita. Sper sa nu ma porcesc prea tare!


LE: Am ajuns in dreptul cantarului si m-am urcat pe el... si era cu jumate de kg in minus, asa ca m-am dezbracat (asa ma cantaresc eu) si m-am urcat iar arata cu 1.2kg in minus. Am mutat in alta parte cantarul si aceleasi kg. Oare sa fie posibil? 1.2kg in 7 zile? Am mai si calcat stramb in perioada asta! Sa trec cantarirea in tabelul meu? sau mai astept?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut fetele,

imi cer scuze ca nu am mai putut intra. Programl meu a luat-o razna pur si simplu. De citit am mai citt, am si scris un mesaj de ziua lui Matiadar ne-a crapat serveul la lucru si am pierdut tot. Desi mananc foarte putin si conform nu am slabit cine stie ce, am 70 kg acum. Probabil din cauza oboselii si a lipsei de somn nu slabesc, de fapt am mai contatat si altadata ca in prioade stresante nu dau jos.

Puisorule ce investigatii faci? Iti dpresc din suflet sa iaisa rezultatul dorit. Vezzi ca a nevoie de o uscra sanatoasa sa gateascasi pentru tinerei si pentru mne cate un pic,

Andanii multa sanantate iti doresc.

Ninha , wow ce te-ai mai dus la vale. Feliciari.

Povesteati ceva de taitei de mazare. Se gasesc si la noi? Unde ?

Va pup pe toate fara deosebire si fa doresc cantaririr fericite.

Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Buna dimineata montigirls .... eu sunt mai rau decat ieri ... acuma si tusesc si-mi curge nasucul nu-mi imaginez cum am putut sa racesc in halul asta dar nah, asta e .... iau medicamente si sper ca intr-o saptamana sa ma fac bine ;)

SOmleac si eu stagnez cand sunt obosita si stresata

NInha da, exact ... de unde ai luat taitei de mazare ??? ar fi interesant .... eu nu mai fac supa de carne deloc din cauza ca taiteilor .... iau taitei integrali si atunci pun in supa doar legume sa fie zeama de la legume

gena a fost bun cu tine domnul cantar ... nu mai calca stramb de acuma da ?? ... merita cumintenie totala ....

lorelei multumesc ... offff, de anul trecut nu am mai fost in halul asta de racita ....

cge o sa o ia in jos cantarul ??? simti tu asta ??? .... abia astept sa treaca perioada delicata si sa ma cantaresc ... luni ma cantaresc si vad atunci cum stau si tu ai tot felul de pofte cand esti in perioada delicata ???? si foame excesiva ????

brandusik asa de multa ai fost la 15 ani .... hmmmm .... eu nuuuu, eu pana la 25 ani am avut 50 kg .... eram o sifilida si in scoala si in facultate ... la mine s-a schimbat dupa nastere intreg metabolismul probabil, am avut dupa nastere o gramada de probleme gen dereglari hormonale si probabil si de acolo ....

kallista eu am pornit lupta de la 95 kg ... acuma cand ma vad in poze nici nu-mi vine sa cred ca am fost asa de mare vreodata in viata mea nici nu mai concep sa ajung acolo unde am fost .... ideea este ca se poate draga mea , se poate daca vrei cu adevarat hai ca sunt aici langa tine da ?

puisorule cum te simti ???? te pup ... cand primesti rezultatul ???? mai urmeaza si altceva ?? doamne ajuta sa fie totul bine .... nu are cum sa nu fie bine

meniul meu de ieri :
md. un ou fiert + mozarela light + ardei
g. o portocala + o lingurita tarate de ovaz
pr. doua pulpe de pui fierte + iaurt
g. -
ci. broccoli cu ciuperci gratinate + salata de sfecla rosie cu hrean
.... sfecla rosie are ig ffff mare .... dar din cand in cand merita mancata pentru ca are foarte multe beneficii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Neata, fetelor

Meniul de aseara a fost foarte conform: salata cu multa mozarella, rosii, gogosari si ceapa. Si am mai fost si la sport ieri.
Asa ca domnul cantar arata azi, exact ca ieri, adica 67kg, chiar dac-am mancat tarta aia faina...

Gena, multam ca m-ai luminat. Deci tarta flambata se numeste. Da, e buna rau.
Felicitari pentru greutate, mega! Imi imaginez ce mandra si fericita esti. Ai facut sport sau cum ai reusit?

Andanii, pai bea ceai mult cu ingwer si cu miere (chiar daca nu-i conforma). Eu cand sunt racita beau cam 5-6 cani dintr-astea si in ziua urmatoare sunt ca noua. Curati ingwerul de coaja, il tai bucatele mici, cat poti tu de mici, pui cam o lingurita de ingwer dintr-asta intr-o cana si torni apa clocotita peste. Lasi asa vreo 10 minute si apoi cand e fierbinte-baubil, adaugi mierea si bei. Face minuni! Multa sanatate iti urez si sa te faci bine repede-repede.

Eu am facut kefir cu alge primite de la prietena mea. Ati baut vreodata? eu il ador. Am baut azi un pahar cu 2 felii de tost din faina integrala, a fost delicios. Deci asta a fost micul dejun...
Pranz: am branza si gogosari la mine.
Cina: inca nu stiu.

O zi frumoasa va urez.

Mergi la inceput