Cadouri pentru copii, de sarbatori...Ce cumparam?
Raspunsuri - Pagina 13
Lorikay spune:
Citat: |
citat din mesajul lui szivarvany Si eu sunt una din persoanele disperate in prag de Craciun si am ajuns sa urasc Craciunul. De ce ??? Din cauza banilor. Lipsa. Am un copil extraordinar, ca asa e ea, care merita totul din lumea asta. Si care a scris niste liste de Craciun. Pe care eu, daca aveam banii, cu un simplu click, le as fi comandat fara sa clipesc din gene, pe TOATE. (jucariile nu zac ani in sir in colt de camera, sunt donate , d`aia as fi avut loc pt toate.) Pt ca nu vrei sa ti dezamagesti copila extraordinara de 8 ani care inca crede in Mos Craciun, de aia. Pt ca sunt singurul Mos Craciun pe care poate conta. Daca pe cineva deranjeaza asta, sa evite acest subiect. Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP. _ Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca |
As fi apasat butonul "aproba" de o mie de ori daca se putea!
Lorikay spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dana vio
Din al meu pdv nu face destule , doar o strangi de labuta si scheauna si latra si se gudura, dar Alex mi-o cere de mult. Nu m-am indurat sa dau atatia bani pe catelusa asta pana acum, dar Craciunul e un motiv bun. Stie si inceputul reclamei, cand o arata pe fetita incepe sa-mi spuna: uita, asta vreau! Lalaloopsy am luat-o ptr ca ii plac mult papusile mari, desi pana acum nu s-a uitat la ele. Plus ca lui Alex ii sunt dragi jucariile ei . Plus ca este si ziua ei. Alexandra Maria 14.12.2007 |
Nu doar daca o strangi de labuta face zgomotele acelea.
Cand ii apropii osul de botic face un zgomot ca si cum l-ar rontai, daca o piepteni pe spate cu peria din set iarasi scoate un sunet de placere si daca ii apropii bagheta de coronita de pe cap se aude un sunet "magic".
boticelina spune:
Ledi si noi avem cam tot ce au scos, ultimele 2-3 nu le-am luat inca, astept sa se mai adune sa fac o comanda mai mare ca sa se simta reducerea .
Cartea www.carteacopiilor.ro/catalog_mos_craciun.php" target="_blank">asta ii place lui Nancy cel mai mult.
De asemenea am cumparat f multe carti (la promotie) de la nemira, colectia lor pt copii, Nemi. Anul trecut i-am luat 5 carti de Constanta Buzea, Carticica de 2 ani, 3 ani, pana la 6 ani. Ii plac si alea desi nu se inebuneste dupa poezii.
Pasiunea anului asta sunt... ghicitorile. Ii place sa se gandeasca, si compune ghicitori, mi-a epuizat si cartile mele din copilarie cu ghicitori, deci sub brad ii voi lua o carte cu... ghicitori
Laura Ioana spune:
Da, da si Miffy e iubita de Thea (le avea primele doua). Acum cateva saptamani i-am mai cumparat 2 carti de pe site-ul edituracopiilor si a primit si a 3-a carte ( "Miffy si bicicleta", parca). Cartile sunt: "Balul florilor" si "Winnie, melcusorul cel grabit". Inca nu le-am studiat ptc le-am pitit pentru Mos Nicolae si Craciun
Edit: ieri am cumparat din Kaufland jucaria "Creeaza-ti propriul ierbar" de la Clementoni. A costat 25 de lei si il stiu ca-i fain ptc era f cautat/laudat anul trecut pe DC. Nu l-am desfacut sa vad cum e ptc... ati ghicit: e pitit pt sarbatori.
blackgirl0 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Editura mea preferata: http://www.carteacopiilor.ro/catalog.php Daca-ti place ceva si vrei sa comanzi, cu codul ADM0309 introdus la plasarea comenzii primesti reducere 30% |
Boticelina, iti multumesc din suflet! Datorita tie si site-ului extraordinar am rezolvat din 5 clickuri cadoul de Mos Nicolae pt baiat. Si-am comandat si recomandarile de pe aici (Iepurasul de catifea, Ghici cat de mult te iubesc, De ce spun copiii NU, Adevarata poveste a lui Mos Craciun). Sper sa-i placa.
Leditia spune:
Boti,anul trecut am facut poteca la carrefour dupa o carte cu Mos Craciun,ca nu gaseam nicaieri si la ei aparea in catalog,dar in magazin nu era.
Laura,winnie melcusorul cel grabit e tare faina,fii-miu o stie pe de rost,ii place tare mult.Balul florilor nu am luat-o,nu stiu despre ce-i vorba.
O sa mai studiez pe acolo,daca tot mi-a dat boti cod,sa vad ce-i mai iau.Voiam sa-i iau pt Mos Nicolae,ori carti,ori plastilina(ca si asta o folosesti o luna si apoi se intareste si se sfarama de nu mai pot face nimic cu ea)
Pt ziua lui i-am comandat plusurile bobita si buburuza..le vrea de jumatate de an,de cand am descoperit cartile.
Pt Craciun are 3 pe lista..buburuza care deseneaza singura,masinute si niste personaje dintr-un desen animat- babar si nu mai stiu cum,de pe animax.
Astea de Craciun si-i le-a dorit el,de ziua lui isi doreste o fetita adevarata,nu am cum sa-i indeplinesc dorinta.Bine,apoi s-a mai gandit el ca mai vrea si cifre si litere din plastic pt ca nu le mai are pe toate si a fost tare suparat ca el nu-l mai are pe T sa scrie tati din litere.
Laura25 spune:
boticelina, si noi il avem pe Oscar (m-am dat peste cap anul trecut inainte de craciun sa il gasesc, ca nu mai era pe stoc nicaieri) si e cand iubit (doarme Rares cu el in pat), cand zace cu saptamanile necautat. Dar e funny tare, si eu m-am jucat cu el.
La noi anul asta sunt pe lista papusile Monster High, bayblades si Lego Ninjago. Rezonabil, as zice. Eu imi tot dau peste degete si abia ma abtin (uneri) de la cumparat din nou si din nou carti (boticelina, ce mi-ai facut cu site-ul ala!! Unele le avem deja, acu' ma tenteaza sa iau si pt finutza mea mica cate ceva)
boticelina spune:
Eu am ochit in Kaufland un batz-cal, costa 30 de lei si copilului ii plac la nebunie, isi doreste de mult unul, problema mea e ca nu ajung niciodata la magazin fara ea si cred ca pana o sa am bani s-o las la un loc de joaca, se vor termina calutii, deja ieri mai erau doar vreo 5...
szivarvany spune:
Si eu am comandat zilele trecute un set de carti Magic Lili, astea le va primi cum ajung, insa sigur mai comand, multumim de site Boti
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
Miriluta spune:
Copiii mei deja au facut liste mai lungi decat pomelnicele lu' bunica...si as lasa cateva mii e euroni in magazin daca le-as lua tot de pe lista.
Miru va primi probabil ceva Barbie sau Monster High de Craciun iar de ziua ei un joc pt Wii si eventual ceva CD-uri cu muzica. Henrik...inca nu stiu...poate ii cumpar ghiozdan pt scoala.