Cadouri pentru copii, de sarbatori...Ce cumparam?

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Citat:

Ma interesez diseara daca e disponibil pe vreundeva si se rezolva confectionatul (cu tot dichisul, coperte, carcase, etc.)

Multumesc mult ! Esti nepretuita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Boticelina..cat costa Oscar ala? Trebuie tableta sau I-pad?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Oscar costa in jur de 70-80 de lei si iti trebuie doar 3 baterii R6.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Boticelina,batz d-ala am luat anul trecut de la MEtro cu vreo 15 ron, la reducere. Al nostru e roz, aveau mai multe culori dar fara floricelele alea la capastru. E simpatic, face ca un cal in galop si necheaza. Singura chestie e ca batul e f usor (cred ca e teava de plastic) si e cam dezechilibrat calul din cauza asta
Ce bine ca am intrat pe aici, ma mai inspir.
Noi inca nu am deschis discutia despre cadourile de Craciun, maine ne vom ocupa serios de asta
Oana, Oscar e din seria chatimals
http://www.crazytoys.ro/jucarii/Plusuri-si-Animale-30/Animale-interactive-2042/Chatimals-2517/
aici ai preturi, asta am gasit eu deocamdata, sper sa prind vreo reducere totusi ca Tom e mai scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Multumesc Boticelina pt pontul cu cartile . Am plasat deja comanda asa ca avem cadoul de Mos Nicolae si o parte din Mos Craciun.

Cum fata mea nu se uita la desene la TV nu stie jucariile din reclame . Deocamdata pe lista mosului e un ponei mare roz care va fi Printesa Celestia din My little pony si un unicorn mic alb, care va fi Rarity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laly2010 spune:

Waw, o adevarata sursa de inspiratie! Va multumesc tuturor!N-am reusit sa parcurg toate mesajele, dar abia astept sa deschid link-urile puse de voi. Am deja pe lista cateva lucrusoare pe care ei le vor, dar mai fac "sapaturi"sa vad ce mai gasesc.La consola am renuntat, nu stiu de ce am avut acest fix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Mai simpatic pare Tom..insa nu stiu daca e asa interesant pt un copil care nu vorbeste inca..asa ca al meu :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Oana..iepurasul jojo il aveti?Fii-miu il are de multa vreme si inca se mai joaca cu el,cand ii pune maica-sa baterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Va rog eu mult, daca gasiti pe undeva Mystic Babies - musai Sitara (roz cu ou-caleasca roz) SAU trenuletul Mystic Babies la un pret normal, nu 179 de lei, cat l-am gasit eu pe un site, dati-mi de stire.

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Sau daca imi puteti recomanda niste carti frumoase pt 4 ani,ca ma tot uit pe net,dar i-am mai luat unele acum cateva luni care s-au dovedit a fi niste tampenii de carti.Nu de alta,dar i-am citit de atatea ori cartile pe care le are ca le stie pe de rost..si el..si eu si taica-su.

Eu iti recomand 2 carti de care eu sunt foarte multumita: 60 de intrebari si raspunsuri despre animale si 60 de intrebari si raspunsuri despre corpul uman. Cartile sunt pline de informatii utile despre animale, respectiv corpul uman, informatii care sunt prezentate intr-un mod foarte atractiv pentru copii si nu numai (m-au captivat si pe mine). Acum vad ca au si o reducere de 30%, deci pretul este mai mult decat atractiv.
Data te intereseaza, gasesti mai multe informatii despre aceste carti aici.
Dintre toate cartile pe care le-am cumparat pana acum, de acestea sunt cel mai incantata si multumita.

Mergi la inceput