SONDAJ... campania comunitatii de Sarbatori!?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

Adun si eu hainute. La jucarii am facut deja curatenie si au plecat catre alti copii.
Spuneti-mi cum fac sa ajunga la voi.
Ma gandesc ca atunci mai aproape de Craciun sa cumpar si sa va trimit niste cozonaci, mai multi, si ii duceti voi, impartiti, impreuna cu celelalte pachete cum stiti.
Eu timp nu prea am, dar daca reusesc sa ma intalnesc cu cineva sa dau tot ce am de dat e super.

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Hop si eu....nu ma uiati.....am si eu hainute pentru copii...de doi ani si ceva mai mari,o sacosa de papuci,pantofi,sandale...adidasi...astea donate de o prietena de=a mea....am doi saci si o sacosa juma`.....ajut si eu cu ce pot,doar ca stau mai prost cu timpul....in msura in care imi permite...cu mult drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuscha2009 spune:

O sa incerc si eu hainute si jucarii, mai mult de la prieteni ca eu le am donat pe ale noastre la o ascociatie, de asemnea ma ofer voluntar dca e nevoie pentru dortat la depozit la Panduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

dragilor minunat..

asadar..resurse sunt, imp e sa le gestionam cum trebuie asa incat ce prisoseste unora sa devina bucurie altora

pana la urma suntem un liant intre daruire si nevoie

haideti sa vedem cine are ceva timp la dispozitie sa se ocupe in Bucuresti de primirea coletelor / cineva care sta eventual acasa si are o posta aproape

va rog dati-mi adresa pe PM sa o putem furniza celor care doresc sa trimita pachete

Eu, Miremia si cine mai are masina venim si ridicam pachetele si le ducem la depozitul Moshului

deja ma apuca emotia de sarbatoare ..cand postez iconitzele astea

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

De dragul Artei

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Astept adresa sa pun la posta coletul :
setul mov

pies: este cu dedicatie pentru si exclusiv aceasta actiune

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

[/quote]as dori eu acest set.se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alinuk ne va spune cum se procedeaza anul asta pentru ca cred ca la ea va ajunge.

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

scuze!am interpretat eu gresit.credeam ca se vinde si banutii se vireaza copiilor.mii de scuze.neuronii mei... mai bine ma culc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Kover ai dreptate!

tot ce se va dona se va vinde iar banutii rezultati vor merge catre copiii de www.reginamaria.ro/ro/spitalul-baneasa/contact" target="_blank">aici

Facem aceasta actiune in mod organizat, obiectele se vor constitui intr-o expozitie cu licitatie
iar unele dintre ele vor fi premii in cadrul tombolei

desigur, setul donat de Szivarvany va fi la licitatia care se va deschide in curand

veti afla negresit

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

De dragul Artei

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

buna,ma alatur si eu gestului vostru frumos..
deci as dori sa-mi fie trimisa adresa unde se livreaza si sa-mi spuneti daca exista un termen pana cand se livreaza ..
particip cu hainute si papucei

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/

Mergi la inceput