SONDAJ... campania comunitatii de Sarbatori!?
Nu stiu altii cum sunt... dar ai mei copii deja au inceput sa-si faca listutza de dorinte pe care o vor expedia direct catre Mos Craciun.
Am un feeling ca si copiii din campania Gestul care poate schimba un destin au astfel de ganduri ....timide.
ce ne-am propus?
Asadar, incercam o regrupare si o evaluare a disponibilitatilor pe care le avem in acest nou demers, acela de a intinde mana acelora dintre noi care se afla la grele incercari ale vietii. Membrii si prietenii comunitatii din tara au intalnit copii care traiesc intr-o saracie dramatica.
Dupa cum poate stiti, grupul inimosilor acestei comunitati, i-a adoptat generic si si-a propus sa ii ajute pe termen mai lung si sa le oferim o sansa. pentru ca...
IMPREUNA putem schimba lumea lor si lumea copiilor nostri.
cum?
In primul rand ar trebui sa trecem in revista ce resurse avem, sa vedem daca sunt sau se mai inscriu voluntari pt o noua astfel de actiune de Craciun
...fiecare ce disponibilitate are, cine se ofera, etc
ne gandim sa deschidem o licitatie, o tombola,
avem deja cateva obiecte interesante daqr asteptam propuneri si donatii si din partea voastra...in acest scop, samd
iar mai apoi, sa vedem daca vom mai reusi si daca va fi oportun (la inceputul lui decembrie...) un eveniment dedicat membrilor comunitatii si copiilor, eveniment concretizat prrntr-o intalnire cu spectacol, surprize, etc
asadar, va astept cu propuneri
Pentru mine e o bucurie sa ne intersectam in asemenea actiuni minunate. In ultima perioada, in cadrul lor, am cunoscut oameni ft frumosi si stiu ca resursele acestei comunitati sunt enorme... important este sa ne oprim putin in loc si sa intelegem ca pentru un copil, fericirea poate inseamna un efort extrem de mic din partea noastra
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
De dragul Artei
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
Raspunsuri
mihaela77O spune:
Alinuk,...deci,prieteni sa trecem la treaba,nu?
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
alinuk spune:
da da
Miha sa inteleg ca te oferi voluntar?
asteptam propuneri si oferte concrete
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
De dragul Artei
Nimic nu-i intamplator!
szivarvany spune:
Si eu sunt prin zona, sa vedem ce pot face anul asta, bine ca mai avem un pic de timp pana la eveniment
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk da da Miha sa inteleg ca te oferi voluntar? |
off course,cu ce pot,cat pot!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
miremia spune:
Alinuk, eu ma ofer cu mare drag sa ajut (inclusiv la sortare), doar ca nu voi ma putea fi la fel de disponibila ca anul trecut pt actiunea "depozit".
Ma gandesc ca poate mai sunt mamici cu suflet mare, care sunt inca in CIC sau au mai mult timp la dispozitie, care isi doresc sa se implice.
anuscha2009 spune:
Si eu vreau sa ma implic in aceasta campanie.
Nu prea stiu ,,termenii'' de anul trecut dar fac ce mi se spune
si....invat repede........
gabby2011 spune:
Stiti ca nu va las fetele si voi fi acolo.Contati pe mine,nu stiu daca voi mai avea disponibilitatea de anul trecut dar voi face ce pot