SONDAJ... campania comunitatii de Sarbatori!?
Raspunsuri - Pagina 2
alinuk spune:
stiu eu ca acel putin de la fiecare va reprezenta suficient cat sa avem speranta ca ceea ce ne propunem se va realiza
Asadar, cu sprijinul unor prieteni ai lui Cricor, anul acesta avem un depozit...sa-i spunem un sediu al lui Mosh Craciun undeva in zona Panduri, 13 septembrie.
Asa incat, acelea dintre voi care faceti ordine in jucariile copiilor, le puteti directiona catre campanie. De asemenea, hainutzele in stare buna care va prisosesc.
Ele vor reprezenta atat cadouri pt copii cat si obiecte (in special jucariile) in cadrul unui Targ al Jucariilor de Craciun
avem nevoie de cativa voluntari, care au disponibilitate pt:
1. primire colete si transport catre depozit (la transport voi participa si eu)
2. sortat obiecte donate (ma inscriu si aici in limita timpului disponibil)
poate sunt dintre voi care stau prin zona depozitului si carora nu le-ar fi greu sa ne ajute cu activitatea asta
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
De dragul Artei
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
gusta spune:
Sunt in zona.
Alinuk eu voi dona la fel ca si anul trecut felicitari de la copii de la asocitie daca e bine,am sa discut cu Crisa sa faca copii 10 felicitari mari frumoase si sper sa va fie de folos.
Ce zici e bine si ma mai gandesc .
manuelacrina spune:
Prezent si eu !
- am deja inca doi saci cu hainute si ceva rechizite pe care ii voi duce la depozit dupa ce-i sortez pe varste
- sper sa mai adun de la colegii/prietenii din jur hainute si jucarii
- incerc sa mai obtin vouchere si alte premii pentru tombola
- orice altceva mai este nevoie si in limita timpului meu
Sunt sigura ca vom aduce zambete copiilor si anul acesta !
szivarvany spune:
Am verificat si eu, in maxim 2 saptamani prezint "lucrarea" , anul asta va fi ceva din 3 piese care poate fi pusa la tombola sau o puteti oferi , asta este partea de care se ocupa organizatoarele.
Va fi ceva mov si va fi pt o fetita cu varsta intre 7-10 ani + bonus de la fi`mea
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
Alex@Sara spune:
Prezent si eu cu ce/ cand pot.Mi e peste mana depozitul,dar sper sa intru inpaine si la ajutorul de forta bruta .Cand aveti nevoie de mine stiti unde,cum sa ma gasiti.
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
alinuk spune:
pentru licitatie si tombola avem deocamdata urmatoarele obiecte:
cateva carti cu autografe ale unor nume grele din zona culturala romaneasca
bilete la teatru
vouchere la saloane de frumusete si de fizioterapie
vouchere la programe si ateliere pentru copii
voucher la cabinet stomatologic
bilete la spectacole de Craciun
obiecte si bijuterii handmade donate de catre membrii si prietenii comunitatii (Dandusha, Bebelusi si prietena ei Andreea)
...
lista e deschisa
Gusta multumim
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
De dragul Artei
Nimic nu-i intamplator!
anya spune:
Ma inscriu si eu pe lista. Deja am la birou o plasa mare cu hainute de la colegele care stiu ca tot adun pt copilasi . Dau sfoara-n tara la cunoscuti si vorbim.
13 septembrie...sa ma uit pe harta unde vine si ma descurc eu (avem unde parca?). Depozitul de anul trecut imi era perfect pe drumul intre casa si job (zilnic ma gandesc la voi cand trec pe acolo ).
Editez: Multumim pentru depozit!
ancadragoman spune:
Prezent si eu.
Donez pentru ce vreti voi o fustita tutu.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
szivarvany spune:
Alinuk, sa ma treci in lista cu 1 set de caciula+fular+jambiere mov croseto-tricotate + bonus.
Voi incerca sa trimit si anul asta jucarii, sa vedem ce mai avem pe stoc :-)
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
ALEXA1985 spune:
Fetelor donez si eu cateva produse Oriflame.
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!-CONT ALEXA1985_2