O anume jucarie...

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

... sau Urinal sirop. Costa ceva, dar este extrem de bun. Si mai are si gust dulce pe de-asupra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Off topic
Sanatate multa fetitei, Selene!

DE VANZARE, PENTRU COPII SI MAMICI. SUPER OFERTE!!!

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Irina, ipod SH de pe okazii (noi avem un site local de unde l-am luat). a fost echivalentul de pret al unui telefon bun (Nu smartphone). si uite asa nu m-a durut inima cand maimuta si-a turnat lapte in/pe el

ce fel de Ipod? ca m-am uitat acum pe okazii si sunt n feluri, habar n-am ce ar fi indicat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ipod 2 touch, www.okazii.ro/ipod/ipod-touch/apple-ipod-touch-16gb-a112344558" target="_blank">uite asa
e doar un exemplu, nu stiu cumparatorul, banui ca se poate lua si de pe ebay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Multumesc, Raza! Multumesc pentru interes si celorlalte fete!

Se pare ca porcul ala e idee fixa, nu accepta sa renunte la el/sa il inlocuiasca cu altceva. Porc si cal, asta spune mereu, chiar daca a vazut si alte jucarii interesante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Pe mine ma tampeste cu prostia aia de oaki oac povestitorul. Are 3 ani si 9 luni in decembrie. Anul trecut cochetasem cu ideea de a-i lua (Mickey, nu broasca) si am renuntat ca am zis ca-s mai dulci povestile citite impreuna. Va dati seama ca nu imi vine deloc sa dau o caruta de bani anul asta pe broscoiul ala antipatic....dar ea o tine una si buna....

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Alex are un fix cu Catelusa Disney Princess care la noi este 159RON. Cred ca-l iau de ziua ei, dar nu mai capata alta jucarie pe langa, restul de Craciun.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

La noi e si mai nasol, ca vrea o jucarie (Lego Hero Factory Witch Doctor) pe care n-o gasesc in Romania nicicum, nu exista stoc pe niciunde... Am gasit-o pe amazon, dar n-am cum s-o iau de-acolo... si mai e si scumpa rau (170-180 lei)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui natalia_nica

La noi e si mai nasol, ca vrea o jucarie (Lego Hero Factory Witch Doctor) pe care n-o gasesc in Romania nicicum, nu exista stoc pe niciunde... Am gasit-o pe amazon, dar n-am cum s-o iau de-acolo... si mai e si scumpa rau (170-180 lei)...

"Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. Clark

Mami de Denis (17.06.2006)

Asta? Fa o precomanda.
https://www.lexshop.ro/index.php?page=produse&id=1296

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Multumesc, Raza! Multumesc pentru interes si celorlalte fete!

Se pare ca porcul ala e idee fixa, nu accepta sa renunte la el/sa il inlocuiasca cu altceva. Porc si cal, asta spune mereu, chiar daca a vazut si alte jucarii interesante.

Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Lucrusoare de vanzare...

In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere.

Selene, azi, intre 13 si 16, pt orice comanda plasata pe Noriel.ro, se ofera o reducere de 20%, daca te ajuta cu ceva. :)

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput