O anume jucarie...

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Calul acela cu aripi al lui Barbie era in Cora, acum o saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Apoi amu', drept sa va spun, nu mai am chef de nicio jucarie, pana spre seara, a fost OK, vesela, pe la 22, febra 38 cu 3 si urinat cu dureri mari si cu sange. Am sunat doi medici, nu demult ne-am intors de la spital. Maine incercam sa facem analizele acolo, ca cin' sa faca duminica.

Is pleostita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

fetelor eu as vrea sa cumpar o jucarie care sa inlocuiasca telefonul meu. baietelul meu are 2.8 ani si m-a innebunit cu talking tom pe telefon, insa de foarte multe ori apasa aiurea si imi intra in meniul de la telefon.

ipod touch - noi am luat unul second hand si au acolo toate jocurile lor. si nu e telefon.

Si ale mele sunt fane Talking Tom pe tableta ca la telefon nu au voie decat in situatii exceptionale (sa fiu pe undeva cu ele si sa fie f plictisite, ca sa ma lase sa fac treaba respectiva Tom asta e tare de treaba si le tine ocupate) si am gasit anul asta ceva ce sunt sigura ca va avea succes si va mai lasa tableta si pe mainile noastre :)

http://www.argos.co.uk/static/Search/searchTerms/TALKING+TOM.htm

Nu e f mare dar e cat trebuie sa-l poata cara cu ele. Am luat unul doar, sa vedem daca e suficient pt amandoua

Selene, sanatate fetitei!

--------------------

Povestea minunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Selene,sanatate multa Dariei.O sa treaca si asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

motanik eu deja i-am luat catelul...dar a inceput ca il vrea si pe tom, il vrea si pe santa...vrea pana si maimuta aia semidezbracata de apare in unul din jocurile cu tom .
e drept ca ii place catelul, l-a luat cu el la gradi, dar tot vrea telefonul...asa ca probabil ipod sau tableta vor fi solutia. sa vad unde gasesc mai ieftin...
selene multa sanatate celei mici. banuiesc ca e vreo pietricica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Buna fetelor..si noi ne gandim deja la Craciun si la cadouri pt copil.. Eu am in plan Ambulanta Robin,pt ca baietelului meu ii plac ff mult masinile, mai ales cele care au portiere care se deschid si soferi..asta nu stim inca daca va fi cadoul de Craciun sau de Mos Nicolae..Ma mai interesa un trenulet care sa mearga pe sine..dar inca nu sunt hotarata daca vreau unul cu baterii sa mearga singur sau unul cu frictiune..in care sa aiba si copilul participarea sa...vazusem ceva de la Thomas si era dragut dar inca nu stiu de care sa ii iau pt ca nu stiu de care ar fi mai incantat...Deocamdata mai avem in plan si un calut balansoar dar nici ala nu cred ca il mai luam pt ca deja suntem in mare criza de spatiu...ma gandeam sa fac ordine in jucarii si sa donam unui orfelinat pt ca la noi jucariile ne dau afara din casa la propriu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Irina, ipod SH de pe okazii (noi avem un site local de unde l-am luat). a fost echivalentul de pret al unui telefon bun (Nu smartphone). si uite asa nu m-a durut inima cand maimuta si-a turnat lapte in/pe el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Selene, sanatate multa la fata ! Ce au spus la spital, sa fie cistita oare ? E foarte bun Urinal-ul acela la plicuri (pe langa tratament cu antibiotic etc etc)

Referitor la cadouri, santem la "faza" cu Lego Ninjago

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Selene, cum sunteti?

Referitor la Lalaloopsy, am gasit-o aici la un pret bun Jewel Sparkles, chiar daca sunt modelele mai vechi (primele din serie). Par sa mai aiba stoc.

P.S. Nu e reclama, tocmai am achizitionat-o de aici, daca e necesar sterg link-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

E.coli din nou, puii mei. Mi-a explicat doamna laboranta ce si cum cu infectiile astea urinare, a fost foarte draguta, scriu aici ce a zis, poate va foloseste.

1. NU se fac analize daca s-a inceput tratamentul cu antibiotic, pentru ca, desi microbul este prezent in organism, antibioticul il impiedica sa "creasca", sa se vada cum trebuie existenta lui.
2. Daca s-a urmat tratament cu antibiotic pentru orice fel de chestie, NU se fac analize pentru minimum 5 zile de la oprirea antibioticului - culturile vor iesi negative, desi microbul e acolo.

Noi facusem analize la inceput de gradinita, rezultatul a fost "culturi negative". DAR... Daria era atunci sub tratament pentru... nici nu mai stiu, pete alb-galbui pe amigdale.

ingridnen, Uricol ia, da. Si Zinnat. Si EUBiotic, bineinteles.

Mergi la inceput