O anume jucarie...
Raspunsuri - Pagina 6
Leditia spune:
ehehehe,pai fii-miu face fite la haine de mult rau si e baiat,tu cam ce pretentii ai ,huh?
La incapatanare da..cred ca in noaptea aia cineva a varsat o tona de incapatanare din cer si-a picat fix peste ei :)))
Eu am vazut purcelusa aia sapt asta cand am fost la cumparaturi si de aia iti zic ca-i mica.Nu m-am uitat la ea de aproape,am zarit-o in raft,am trecut mai departe..
Am vazut si niste ponei prin carrefour,dar roz...
Ah si inca ceva..tu stii din anii trecuti ca in dec sunt reduceri
in carrefour ,poate purcelusa aia o sa fie si acolo si o prinzi la reduceri..Insa tot din experienta anilor trecuti,tot la sub din astea stiu ca multi nu au mai prins si erau disperati..asa ca tu decizi.
Selene_Bunny spune:
Un cadou reusit a fost, pentru ea, anul trecut, de ziua ei, un ponei mare, mov (exista si pe roz), pe care il apesi pe un piciorus si scoate sunete, plus ii lumineaza urechile. Parca 50 de lei a fost, a meritat, se mai joaca cu el si acum.
Chinezarie, dar de calitate.
O alta chinezarie de calitate a primit-o la 1 an, o jucarie multifunctionala, de n-a luat la trante... Si totusi, merge si acum, se joaca si acum cu ea.
Anka74 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danaionela
|
Semafor, mic, suficient de bun pt jocurile cu masinute micute se gaseste la Kaufland...Tot acolo se gasesc si seturi cu semne de circulatie...Are fiimiu de vreo 4 ani si inca il tin bateriile din dotare.
Leditia spune:
Eu am luat semaforul din carrefour,dupa luni de cautari atat prin magazine cat si online.:))Si da,are si semne de circulatie,ca erau la set.E foarte fain,faci chipurile strazi prin casa,pui semne de circulatie,fii-miu le stie...pui si semaforul si uite asa invata copilul regulile de circulatie,dar se si joaca.
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinabobe fetelor eu as vrea sa cumpar o jucarie care sa inlocuiasca telefonul meu. baietelul meu are 2.8 ani si m-a innebunit cu talking tom pe telefon, insa de foarte multe ori apasa aiurea si imi intra in meniul de la telefon. |
ipod touch - noi am luat unul second hand si au acolo toate jocurile lor. si nu e telefon.
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia hehe..Selene,tu o cunosti mai bine pe Daria,dar eu as mai astepta sa nu cumva sa-i mai treaca ceva prin cap si sa-si schimbe preferintele. De ex,fii-miu imi tot zice de cateva zile sa mergem la magazin si sa cumparam buburuza aia care scrie singura si sirena aia care inoata in apa.I-am zis ca n-am bani si ca daca e cuminte poate-i aduce Mos Craciun.Apoi l-am intrebat ce vrea sa-i aduca Mos Craciun si cica un elefant,ca ala din desene..(e un desen animat pe minimax cu un elefantel,Badu parca il cheama)Asa ca eu mai astept,ca mai sunt 2luni pana atunci si oricum acum chiar nu am bani pt cadouri. Am vazut si eu purcelusa,dar tu ai vazut ce mica e?Mie mi se pare tare scumpa,ca-i mica rau,nush pe ce vor ei banii aia:))Dar nah,cum nu in fiecare zi e ziua ei de nastere si Craciunul si mai participa si bunicii de obicei la cadouri,ia-i purcelusa,numai sa nu vrea altceva peste o luna,doua :) |
buburuza d-aia avem noi, fii-mea s-a jucat cel mult o saptamana cu ea si gata, de un an de zile sta in cutie. ca s-o poti folosi cum trebuie, ai nevoie de coli A4 sau bloc mare de desen, cercurile pe care le face sunt destul de mari.
atunci am gasit-o la reduceri in carrefour, cu siguranta va fi si anul acesta, am vazut ca si cei de la metro au reduceri bune uneori in preajma sarbatorilor.
iar sirena e cea mai recenta achizitie (am luat-o de la diverta la mirificul pret de 79 lei , cica este cel mai bun pret, asa scrie la raft, chiar sunt curioasa, la ce pret ati vazut-o voi in alte parti? ), desigur tati a fost de vina, ca el a cedat primul rugamintilor fierbinti. o avem de o saptamana si inca se joaca cu ea, in fiecare seara sirena inoata in cada, pe urma e pusa la scurs si uscat pe calorifer. daca nu procedezi asa, ramane apa in coada, se face condens si se matuieste in timp de la calcarul din apa.
Selene_Bunny spune:
Se pare ca au fost parinti mai hotarati decat mine. Din cele 3 bucati de Lily, nu mai e niciuna. Am observat acum, insa, ca eu nu o numarasem pe cea din vitrina. Aia mai e, dar tati nu e hotarat sa o luam, nu-i place jucaria asta. Ledi, ai avut dreptate, e cam mica. Si nu are niciun accesoriu de banii astia.
In alta ordine de idei, am intrat jucariile de Craciun la Carrefour. E nebunie, plin de Barbie, ponei, Mickey povestitorul, Minnie povestitoarea, Oachi-Oac povestitorul, papusi Nenuco (mi-a placut Nenuco Soft, mai ca imi luam una pentru mine. :D), Lego si alte minuni.
szirvarvany, am vazut la Toy Plex papusile alea, Monster High. Nu-mi plac.
La capitolul "jucarii oribile" trec papusa Alice dansatoare. Grotesca.
Leditia spune:
Selene,vine Craciunul,cu siguranta vor mai fi..zic eu.
Eu nu am luat jucarii din timp pt ziua lui sau Craciun,mereu am asteptat reducerile.Bine,el nici n-a cerut ceva anume,abia de anul asta a inceput sa ceara si el una alta,dar nu ce vedea prin magazine,ci pe afara.sau prin desene animate.(de ex,pinguin-mai exact pe Eric din Happy feet :)) )..
Eu oricum nu stiu ce sa-i iau,astept sa-mi zica el si sa fie mai aproape de Craciun/ziua lui,ca exista sansa sa se razgandeasca sau pur si simplu sa treaca peste si sa uite si sa vrea altceva si eu sa dau banii aiurea.
Am vazut si eu in reclamele astea ca-s multe jucarii,dar fara accesorii nu-s cine stie ce..si toate au accesorii,cat mai multe,banuiesc ca-s si scumpe.
Mie papusa aia monstru nu-mi place deloc,dar nah,io imbatranesc,nu mai sunt cool.