Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (15)
Raspunsuri - Pagina 13
bb_yasmi spune:
mary :))) la noi vremea s a indreptat , desi nu a plouat a fost brrrrrf azinoapte erau 11 grade!!!!!!!!!! azi pe ziua sunt 27-28 !!!!! si eu ma intreb oare o sa mai avem parte de caldura?? in 30 august am merge cateva zile la baile felix..... bine acolo oricum e apa termala dar nah......
bb_yasmi spune:
ma uitam acum la vreme online si se pare ca pe saptamana viitoare, la noi, in tm o sa fie din nou canicula.....
gata! plec si eu la nanica!!
catank spune:
salutare!
Am citit mai devreme si am uitat tot, ei nu chiar dar oricum sunt adormita. A adormit I si vreau sa o urmez...
mary- si aici noptile sunt reci, dar ziua ok. La mare sper sa aveti vreme buna!Drum bun si concediu minunat!
bb_yasmie demential lucas, imi vine sa-l pap tot...iar tu mami vb atat de rar si clar ...cum sa nu vb baiatul ff repede?Va pup!
I ii place trici, am plimbat-o azi pana la padure...
Apropos roxy vb de utilitatea tricicletei...ai dreptate in felul tau, si e normal...dar eu aici am nevoie ptr ca I sta in carut inca destul de mult timp (dimi, pranz si seara cam 40 de min pe serie cat timp fac eu treburile in batatura...)Ea ma priveste din carut, acum din trici, cum alerg stanga-dreapta Azi am fost cu trici...e mult mai usoara, comoda...alta distractie ptr ea...si imi place ca e ff stabila, solida, si merge si la teren accidentat... Se ridica in picioare pe ea, se apleaca dupa petricele, ...e ok, nu se rastoarna ... Nu am asfalt in curte, nici in batatura la animale... de livada nu mai spun...damburi, bamduri...ei, intelegeti acum de ce doream eu una mai ''sanatoasa''?
Uite..si carutul bertoni (yasmi)spuneai ca s-a rupt la cineva....e posibil, e fier pana la urma, cedeaza... dar al meu a rezistat, si inca rezista...are zimtii de pe roti tocite, e f adevarat...dar marfa de carut ptr ceea ce am avut si am eu nevoie...
Arata el a 4x4 dar si-a facut treaba...
Madutza-sa poarte copilasii sanatosi gecutele. Si eu trebuie sa ma aprovizionez ptr toamna-iarna..nu am mai nimic ptr I.
Noi pe 25 plecam un week pe transalpina... suntem vreo 4 masini, toate pline...6 copii..numai fetite, printre ele 2 nemtoaice...astazi au sosit din germania, ...dupa acel week plec in moldova 2 saptamani. Abia astept!
Am dormit cat de cat aseara...la 00.00 eram in pattut, dar ma trezeam din ora in ora...deh...asta e naravu
Nu cred ca mai apuc sa dorm, scriu de ceva vreme la acest mesaj...m-a chemat sotul sa-mi arate noua achizitie. O capra alba, ciuta, cu urechile mari si blegi, cu un uger mare numai bun de lapte! Abia astept sa se trezesca I sa o vada...
Aaaa I papa lapte de capra de zor...in preparate nu asa simplu. Bine si asa!
Fug la treburi, am de gatiti!
Pupici tuturor!
bb_yasmi spune:
am dormitde ma doare capul....
catank, pooop, sunt innebunita de insragostita ce sunt de juniorul meu..vb simonei, e cel mai rasfatat....si nu mi-am dorit niciodata un copil rasfatat....... cu el intr adevar vb foarte rar, uneori pe silabe, clar, ii repet dar de felul meu, vorbesc zapacitor de repede ca uneori nu apuc sa termin cuvantul pt a apuca sa spun tot ce am de spus...bine nu ca si cami... dar fetele, cami si andreea iti poate spune...
mie la iasmi mi s a rupt caruciorul bertoni, dar era un model sport...
sa folositi sanatosi noua achizitie, poze nu ne arati cu I in trici??? si sa aveti laptic multttt de la caprita!!!
lucas inca doarme.....
catank spune:
Inca am papa pe foc...am terminat abia 2 serii de chiftelute, mai fac maine sa fie calde.Plus vase de spalat, ca dehh, masina nu am
bb_yasmi- cum sa nu fii indragostita de Luchi?e normal...orice parinte isi divinizeaza copiii...
Uite am atasat foto cu trici, si nu numai...le las pana maine.
Ioana inca doarme, ...ah ce m-as intinde linga ea, ...dar avem musafiri mai tarziu...nemtii, buni prieteni!
Pupici tuturor!
bb_yasmi spune:
catank minunata ioana!! frumoasa trici. ehheee...cred ca la al doilea copil este putin altfel..... nu stiu, mamici de bb2-3 ce ziceti??
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi ehheee...cred ca la al doilea copil este putin altfel..... nu stiu, mamici de bb2-3 ce ziceti?? mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
Multumesc!
Dar la ce faci referire?
ailed_dota spune:
catank, cand il faci pe al doile bb, inima ti se mareste , ca asa cum spunea Simo,cuscra dragutza, dragostea se dubleaza si parca iubesti mai mult, de cel mic te bucuri mult mai mult, ca numai esti asa de stresat ca atunci cand ai primul bb, pe cel mare il iubesti si mai mult ca iti aduci aminte si de el cand era mic si iti dai seama cat a crescut, si ce minune e... nu stiu cum e la al treilea si nici n-am cum sa aflu... sau Dumnezeu stie,oricum e un pic mai greu si iti tb diplomatie ca sa nu se simta vreun copil dezavantajat, dar si sentimentul care il ai ca parinte cand ii vezi ca se iubesc copii unul pe altul e incredibil...
mandreeac spune:
Catank mami ce minunatie aveti voi acolo.De ce nu o lasi sa zburde,daca e sa cada ,cade pe pamant,nu se intampla nimic?Mi- l si imaginez pe Rares cum ar alerga pe acolo ca un mare nazdravan.Superb,superb mii de ori.
Maine noi mergem la padure cu niste prieteni ca toata lumea e libera.Abiw astept ca nu am mai iesit de ceva vreme.
Ma uitat sa scriu ca IOANA e o dulceata de copil,are gurita f frumoasa si numai buna de pupacit,iar tava aia cu fructe de padure mi- a lasat gura apa.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela