Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

catank am luat si reteta ta de pui cu smantana ia sa-i fac eu o surpriza sotului ca lui ii place tare mult. dar trebuie sa-mi iau smantana aia de gatit.
cum este ceaiul de catina? l-ai luat de la plafar?

irinuca eu la micul dejun ii dau ou fiert, omleta, paine prajita cu unt, branza, iaurt, ardei, rosie nu-i place, pateu de casa...si cel mai des fructele. deci 4-5 zile din 7 ii dau fructele la micul dejun si in rest ce ti-am zis.
Anastasia papa 2 piersici, 1 para, 2 prune si un mar toate amestecate cu biscuite sau cereale. si o banana intreaga(si ar mai vrea). asta i-o dau mai tarziu.
noi ne trezim la 8-8.30. doarme la pranz de la 13.30 mai nou pana la 16-16.30 cam asa. apoi la 21.30-22 este in pat.
ma bucur ca Daria este mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi cat de scump este Lucas ce frumos vorbeste si repeta dupa tine ia sa mai insist si eu cu 'te iubesc' ca poate o zice si Anastasia, ca repeta si ea dupa mine tare scumpic este, imi place de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

neatza si o cafea!
Yasmy, cred ca te topesti cand iti zice asa... eu cand ii zic hai sa ne iubim ma ia de gat se lipeste demine si facem mmmm si ma strange tare-tare, odata acum cand am fost in tara s-a intins catre sora-sa si a zis tei-tei... Dorina a pus poze pe FB si ultima era super-super... erau la cina, imbracati frumos ( ca de nunta)
Roxy, du-te la supermarket si gasesti smantana de gatit acolo
Irinuk, ce tare e Daria cu oul... asa eram si eu cand eram mica numai oua asfi mancat
Mada ce faci?
Mary, gata bagajele? Cat faceti pana la mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy, delia ce am filmat este doar o mica parte...de obicei facem si conversatie...acum doar a repetat inafara intrebarii cu gradi...si se zice ca baietii sunt mai "lenesi" cu vorbitul.....no way....

am pus 4 poze cum arata luchi al meu cu 10 minute in urma...fugg sa vadec mai mestereste ca iarasi face el ceva prin curte... si eu sunt in casa , gatesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

E mortal Lucas si ff vorbaret, o sa fie mare vrajitor la fete, Andra era captivata, cand vb el zicea si ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

delia

mi-am terminat si eu o parte din papica. astept ora 11.30 sa il pun la nani pe junior...daca rezista pana atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

LAVI CE haios eLucas cum mestereste prin curte! Eu filmulet nu il pot vdea de pe asta al meu.Sa nu il stergi.
Neata si de la noi!Am fost in parc,ne- am jucat ,ne- am oprit la prietenul nostru Andrinla bancuta,am venit,am papat si acum iar joaca

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Rares inca nu imi zice te iubesc,dar ma pupa toata ziua si ma miroase.Isi baga capul in mine si inspira mirosul meu.Ma innebuneste,e asa mamos si dulce si doar mie imi face asa

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

BUNA FETELOR!Nu sunt suparata pe voi ca imi trece repede! la mare mergem maine seara si cred ca o sa facem in jur de 8-9 ore pana la eforie, bagajele sunt gata mai am de pus niste rochite dar le pun maine,ca nu vreau sa se sifoneze.La noi e tare frig sunt 12 grade cred, oare cum e la mare Cami unde esti sa imi spui cum e vremea la mare, fetelor la voi cum e vremea tot asa frig si ploaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

YASMI ce scump e Lucas zici ca e papagal ce repeta dupa tine! o abia astept sa vb asa si A a mea si cum e plin de mizerie asa e si a mea toata ziua prin sculele lui tati si e plina de vaselina!poate se face mecanicita ca tati!

Mergi la inceput