Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (15)
Raspunsuri - Pagina 11
catank spune:
hhhhhhhh ce tare!
Da, tataie si ham zice si I, mi-a scapat...si miam, miam
Pai am inceput sa scriu in albumul ei....si din cauza asta mi-a venit ideea sa va spun si voua.
LEgat de ciulama, nu mai zi de doua ori, ca vin asa cum sunt...in pijamale Sarumana!
Pupici multi, noapte buna!
mandreeac spune:
Mama ,dar ce limbarita in miez de noapte!
Catank da va fi f rasfatata si este intrucat e ca si fetita mea,iar relatia pe care o am cu sora mea e f speciala si asa va fi mereu.Vb non stop la telefon si seara mesaje ne dam pana adormim,desi ne vedem zilnic.
Gata,ma duc la nani ca se descarca si itouchul.
Delia si noi te pupam si eu si nazdravanul meu care doarme de lw ora 9
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
irinuca05 spune:
Hello, hello!
Scuze ca am disparut ca magarul in ceata!
Daria se aimte mai bine. Mucii sunt uscati. Sper sa scapam repede, de stiti cum se spune: "de raceala scapi in 7 zile daca faci tratament sau intr-o saptamana daca nu faci tratament" :))
Mi-ati facut pofta cu bunataturile voastre! Si e ora 1!
Ma gandesc ce sa fac si eu maine. Sa ii astept cu mancare proaspata pe socri la masa de pranz. Cred ca paste ca sunt usor de facut. Sa vad daca mq lasa Daria sa bucataresc.
Voi ce le mai dati la micul dejun?
Daria ar manca ou in fiecare dimi. In orice forma. Fructe cu cereale nu prea ii mai dau ca ea mananca multe fructe in timpul zilei (de ex intr-o zi mananca 2 nectarine, 4 prune, boabe de struguri).
Dimi i-am mai datiaurt cu fulgi Fortza, cum mancam si eu. S-a mai intamplat aa-i dau si muschiulet din comert, rar, doar daca mancam noi si ne vedea...
Daria este cam maraita in ultimul timp. Mai ales seara, dupa ora 19. Cred ca e si obosita la ora aia, ca noi intram cam tarziu in casa. Pe la 21.00, iar dari adoarme pe la 21.30-22.
Noi stam toata ziua afara, intram in casa doar pt somn, dimi intre 10-11.30 si la pranz 14-16.
Puiutii vostri ce program mai au?
Ma duc si eu la somn, ca acum se face ora 2.
Catank, te las sa te distrezi singura pe net! Pup
bb_yasmi spune:
buna dimi
ce chef de vb ati avut....
irinuca mai nou si noi am mers pe aceasi teorie si a trecut raceala intr o sapt singura.
dc tot suntem la capitol laude :)) nu crd ca v am pove ce frumos imi spune L te iubesc " te besh" azi incerc din nou sa il filmez! nu este cuvant pe care sa nu incerce sa il spuna!!
catank cum a fost prima plimbare cu noua achizitie??
bb_yasmi spune:
irinuca L are program asa:
somn de pranz 11.30-12 pana la 15-15.30 si somnul de seara : 21.30-8 dar de pe la 20.30 este frant de somn si oboseala.
de papat am inceput sa ii dau si crenwursti, pateu, almette, lapte cu musli :) etc
bb_yasmi spune:
vreau si eu sa vad poze cu dorina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 unde le-ati vazut??? pe FB?? eu nu am....:((
roxy_s spune:
neata fetelor
cum ati dormit? catank mai ales tu nu-mi zi ca ai stat treaza pana dimi serios nu dormi daca nu este sotul acasa? dar de ce?
da, cu trici aia scumpa asa-i, dar mi-am zis parerea normal ca fiecare face ce vrea, poti sa dai si 10 mil pe ea ca doar nu dai din banii mei dar ziceam asa ca totusi trebuie gandita treaba, merita...nu...chiar sa arunci asa cu banii pe niste chestii care nu le folosesti chiar mult. stii tu, ii zici omului, poate vede altfel lucrurile sper ca nu te-am supi, stii ca eu le zic asa direct
si mie imi place vremea asta racoroasa, mai ales diminetile
mary ce te-a suparat, scumpa? miile de pareri? lasa-le-ncolo de pareri.... fiecare isi zice parerea, nu-i nimic rau in asta. de aici invatam, poate ideea celuilalt este mai buna...nu trebuie sa ne suparam. ca tie nu-ti place ce-mi place mie nu-i nimic, ar fi culmea sa fim la fel. foarte bine ca-ti place rozul, nu deranjeaza pe nimeni asta. uite un de la noi.
madutza mmm...as manca si eu un pic de saramura
daca a tinut trici de la Cristi inseamna ca a si avut grija de ea baietel grijuliu. alte mamici mi-au povestit ca n-a ramas nimic de la primul copil, le-au facut praf
ailed puiul cu smantana o sa-l incerc si eu, n-am facut niciodata. smantana de gatit? este special de gatit?
toate mamicile.