Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (15)
Raspunsuri - Pagina 14
irinuca05 spune:
Seara buna mamici!
Eu nu am reusit a vad pozicile :( Poate am timp maine.
Astazi am inceput sa scriu cum decurge o zi obisnuita din viata noastra. Cred ca voi citi cu placere peste ani.
Din intmplarile de azi: am ars friptura de vita pt pranz, dar am taiat arsura, am spalat tigaia si am mai pus carnea un pic la inabusit si s-a mancat asa. nu era cea mai bina, dar nici rea :)
Acum am racit si eu mai tare, am mucii la genunchi :); mi-a venit si cm cu dureri de burta si de ovare (cred, ca ma doare ceva pe acolo). Vai de fundul meu!
Vreau sa urez "La multi ani" tuturor Mariilor, Marianelor si Marianilor pt maine! Stiu ca uni nu sarbatoresc maine, ci pe 8 sept. Totusi eu va doresc o zi minunata si multa sanatate!
Deci la multi ani Maria de Delia si Mariucile mici de Roxy, Iony, Happi, Alexina, Anamira, Monas si Marian de Alina06!!!!
Scuzati daca am uitat pe cineva.
Soacra mea e Maria si noi ne sarbatorim in familie, suntem toti acasa, vin si nasii.
Va pup
Noapte buna!
catank spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI TUTUROR CARE PURTATI NUMELE SF. MARII!!!
DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE!
Bine a punctat Irinuca, toate ''mariutele''
Aaeara la ora 22 eram in patut linga Ioana la nana(adica la nani-somn)...m-am trezit de dim, mi-am facut o baie generala, acum imi aprind candela, si imi astept micuta familiutza sa se trezeasca.
Plecam la un targ...apoi musafiri avem din nou, ...
Aem si noi 5 Marii in familie...deci, trai pe vatrai!
Multam mamici ptr aprecieri!
ailedretinusem vb simoneicip,dar nu eram convinsa ca la asta se refera bb_yasmi. Acum m-am lamurit!
mandreac O las mami sa zburde, cum sa nu? Program de tici sau carut sa zic asa, are doar cat timp fac eu treburile de dim, la pranz si seara(cate 40 de min pe serie)am mai specificat asta in mesajul anterior, ...nu o pot lasa singura...ptr ca mai am cate un cocos care sare, sau un curcan, o sirma, o tabla....mai stiu eu ce...o poarta in care si-ar putea prinde degetelele, ..asa ca sta acolo...fireste ca eu o plimb in acest timp,.. iau galeata cu apa, ...dute dupa alta...si sunt vreo 5 in total din alea de 15 kg, dute dupa tarate...etc curtea e mare...e de alergat, animalele sunt si ele imprastiate...porti, portite, etc Concluzia, trebuie sa stea acolo cumintica pana termina mami, apoi zburda in lung si lat... Sa o fi vazut ieri cum dadea iarba la pui (pii-pii cum zice ea)... Tinea buchetul de iarba in mina, si prin plasa puii veneau si ciuguleau, apoi la final ii mai ciupea si cite un degetel...si ea chicotea de nu mai putea...
Capra minune mare...am plimbat-o ieri cu ea...(biata capra)ii place la maxim.
Ufff i-am promis ca-i aranjez trici, adica tati...ca eu ieri v-am pus foto cu ea nearanjata, ..adica nu avea montate toate accesoriile ptr decor, (asa e prea neagra si simpla)plus cateva saibe si surubuiri ptr rezistenta...bine ca nu ne picase vreo roata la cat am plimbat-o ieri...aaaaaaa si are si chestia aia ptr soare dar nu cred ca o mai atasez.
Zici ca ai poftit la tarta cu fructe? sa o fi vazut pe I cum minca cu ambele maini cand a fost gata asa m-am bucurat...
roxymi-am adus aminte, ...catina o am de anul trecut de la congelator, ..bobitele le-am congelat...ca pe afine, scot cat am nevoie, le zdrobesc cu miere si pun 2 lingurite la o cana cu ceai. Este f bun! L-am cumparat din piata, sunt si pe la noi dar nu am ajuns anul trecut sa ne aprovizionam singuri...anul acesta poate reusim. Mai pe la sf toamnei asa....atunci sunt coapte.
Tu fructele A i le mai pasezi?asa am inteles din mesaj...nu e rau nici asa, bine ca papa...I rade tot cu dintii
bb_yasmi spune:
buna dimi
la multi ani tuturor sarbatoritilor!
catank distractie placuta!
irinuca multa sanatate!
mada tu ce faci?
ufffff asa m am puturosit cu olita :( ca mie si ciuda pe mine. si L acceptase asa de bine.... acum am in cap ca vine buni si o las pe ea ....:))
bb_yasmi spune:
ce liniste.....
noi am fost in parc , acusi le incalzesc papica si de la 12 la nani!!
azi astept sa ajunga trici..... EDIT: a ajuns trici!!!!
madutza_bra spune:
Hello!
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfintei Maria!!!
yasmi, uite tot nu apuc sa va mai scriu si eu, mai citesc si apoi nu mai am timp sa scriu. Am vazut aseara filmuletele cu Lucas, sunt absolut geniale
Cami, tu ce faci? nu ai mai trecut de mult pe aici. Oare o fi plecata pe undeva?
cami_antonia spune:
bunaaaaaaaaa
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR SI MARIANILOR SI MARIUSILOR!
SA FITI SANATOSI SI SA TRAITI CU NUMELE!
MARE ZI SFANTA ESTE AZI!
mada mi-e dor de voi de numai pottttttttttt
da nu am timp sa respir deloc
botez avcu pe 25 august
si nu m-am pregatit cu nimic
nu am plecat pe nicaieri da sunt singurica cu fetele
sotul e cam ocupat
si e cam dificil
nici la plaja nu am mai mers
mama nu stiu daca mai apuca sa vina macarcateva zile sa pot face cumparaturile de botez
ally daca esti in tara da un semnnnnnnnnnnn
cine are nr de tel al lui MARYYYYYYYYYY/???????
Tre sa merg si la scoala sa imi fac incadrarea
pt ca din aprilie ma prezint pe postul meu si sunt titutlara
si tre sa le ajut pe fete sa facem planificarile
tre sa imi pregatesc si o inspectie de pe acum
de echivalalre a doctoratului cu gradul 1
uffffffffffff
si tot asa
va pup pe toateeeeeeeeee
sper sa reusesc sa o vad si eu pe strumph cand vine in tara
daca nu am ratat aproape pe toata lumea vara asta
noroc cu yasmi si mandreeac
ca am reusit putin sa le prind
mada plicul pt tine zace si acu lipit
cu adresa cu tot
doar sa il pun la posta
de luni de zile
cred ca e plin de praf
sper cand vine mama sa il si pun
imi e tare jena
mii de scuze
ca ti-am promis ceva si nu m-am tinut de cuvant
MaryM85 spune:
Cami ai pm de la mine sper sa ne vedem, eu in seara asta la 10 plec! fetelor eu dau de baut azi cu intarziere dar na. pup fetele si fug sa ma spal si sa mai pregatesc ceva!