INSEMINARE 90 - Felicitari aruam, MariaBcf, alina
Raspunsuri - Pagina 18
velvet spune:
Dankutza,multumesc de raspuns asteptam urmatoarea sperm si vedem ce vom face.schimbam si dr.facem tot ce trebuie pt a avea un pui de om.felicitari pt 10 saptamani!
aruam,felicitari si o sarcina usoara,cu bine pana la capat!
Aliceparis85 spune:
Buna fetele,vin de la alta monitorizare si deja imi pierd optimismul,de sambata pana azi au crescut foliculii doar 2 mm,Adik sunt de 12-13Ma chemat iar miercuri la monitorizare dar sincer nu cred ca mai imi faceI.A luna asta ca mi se pare tarziu deja,sunt z13 si ei sunt prea mici,miercuri dacaaaaaaa ar fii printro minune suficient de mari as fii z15.tarziu nu???Si ce optimista eram cu stimularea asta,Adik daca natural am avut folicul de 24 mm z11 am zis ca cu stimulare fac si multi si normali ca si diametru dar de unde,trebuia sa fie cv pe dos.offfffffffff,sa vb cu doctora sa vad cum trebuie procedat daca nu imi mai face I.A,banuiesc ca imi da pregnylul de facut sa nu care cumva sa fac chisturi cv,ca mi-e si frica
diarnyina_s spune:
Buna dimineata fetelor,
ARUAM felicitari, ma bucur sincer din suflet pentru cele 2 liniute, iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen. de molipsire.
dankutza si pe tine pentru molipsire. Am luat pregnyl de pe piata neagra. Eu astept CM vineri sau sambata, sper sa nu mai vina deloc. Sunt ziua 24 a CM, respectiv ziua 11 dupa ovulatie, ma cam dezamageste faptul ca nu am nici un simptom, nici macar sani mai intariti sau un pic mai durerosi. In cazul unei sarcini nici nu stiu cand ar trebui sa apara primele simptome.
Va pup pe toate
in asteptarea unei minuni
gabyv spune:
Alice, dar tu ai oprit stimularea, nu? Daca da, parca imi aduc aminte ca ai luat pastile, atunci clar stimularea de tipul asta nu e buna pt tine. Daca mai continui insa o sa creasca pana miercuri. Oricum Z15 nu e prea tarziu, IA se face in functie de foliculi, nu de in ce zi esti.
Mai am chestii de spus, dar cum nu stiu ce tratament faci..
Injectie de declansare nu se da inainte de 17mm.
LE: acum am cautat in spate, sincer, eu cred ca slabe sanse sa mai creasca impresionant, cum sunt mai mici de 14mm, nici nu se considera ca fiabili inca, dar cine stie.. vezi miercuri ce si cum. Era prima inseminare? Sau prima stimulare?
sensibila spune:
Felicitari Aruam !
Sarcina usoara si un bebe
sau doi? sanatos/i si la termen !
Stiu de foarte mult timp lupta ta pentru a obtine aceasta sarcina.
Iti doresc din suflet ca bebe sa stea cuminte la mami in burtica pana la 40 de saptamani si sa fiti amandoi sanatosi !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
sensibila spune:
Ca si Aruam ....
O alta fata draga mie este .... crisstal_18 care lupta demult sa isi indeplineasca visul de a fi mamica
crisstal_18 deabia astept sa citesc si de la tine o veste buna care sa contina si 2 sau 4 ochisori !
Tin pumnii sa vina cat mai repede
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
dana_r spune:
ARUAM FELICITARI DIN TOATA INIMA!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!
Ma bucur ca zilele astea 2 sarcini naturale, fetelor. Imi mai da si mie sperante lucrul asta... Eu azi, din pacate, z1 dupa a 2a IA. Azi-dimineata cand ma pregateam sa merg la clinica pentru Beta, m-au lovit francezii in moalele capului si mi-au taiat orice urma de speranta. Asa ca luna asta pauza, ca plecam in concediu la sf saptamanii si stam vreo 10 zile, fix pe cand ar fi ovulatia, si am zis ca luna viitoare FIV. As vrea FIV pentru ca sansele suntt mai mari, si poate si asteptarea de 14 zile o fi mai usoara daca stiu ca sansele sunt mai mari.
Ei, asta e, mergem mai departe...
Va pup pe toate!
waiting
ovulation ticker
Aliceparis85 spune:
Gaby e prima stimulare care a fost asa-din z5 pana in z10,5 zile 2 pastile pe zii de clostylbelgit.a urmat monitorizarea in z11 unde erau 3 foliculi pe trompa dreapta,Adik cea buna ca stanga e complet infundata,dar mici de 10 mm.a urmat a doua monitorizare in z13,azi,unde erau de 12 mm.stimularea a fost de 5 zile ATAT care am oprito vineri la ordinele doctorei.miercuri ma duc iar sa vad cat mai cresc,nush ce sa mai zic,apropo asta ar fii prima I.A la mn.
gabyv spune:
Alice, atunci te confrunti cu acelasi butoi care il viziteaza fetele dupa prima stimulare. Ti-ai pus prea multe sperante si ai crezut ca o stimulare si o inseminare o sa-ti creasca sanselesa ramai. Din pacate nu este asa...de simplu...
Apoi, stimularea cu pastile a fost facuta asa cum trebuie, nu e de vina dr ca a oprit stimularea, asa se face, e procedura standard.
Oricum nu poti sa zici: "luna viit Fiv" in primul rand: nimeni nu decide Fiv dupa prima stimulare, mai putin dupa prima IA. Gandeste-te ca asta a fost mai mult o stimulare de proba, nimeni nu stie cum reactionezi tu, data viit o sa te stimuleze mai bine.
Oricum inca nimic nu este pierdut, inca nu ti-a anulat insem., deci mai asteapta inainte sa iti faci planuri.
Plus ca un Fiv nu se decide cu o luna inainte, trebuie pregatire si plus stimulare cu injectabile (pe care nu inca nu le-ai probat nici macar ca o stimulare normala)
Hai, gandeste pozitiv!