INSEMINARE 90 - Felicitari aruam, MariaBcf, alina

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

ARUAM FELICITARI .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliceparis85 spune:

Aruam felicitari!!!!!!!!!!!!!Sarcina usoara.
Eu vn de la monitorizare si am 3 foliculi dar mici de 10 si luni ma duc iar sa vdm daca cresc macar la 19-20 ca sa Facem inseminarea.endometrul era bn dar sa vdm luni acum.fetelor am si eu o intrebare cam cat tre sa stea sotul in repaus inainte de inseminare?va pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Alice noi cand am facut IA ne- a spus ca 3-5 zile abstinenta Doamne Ajuta sa fie cu noroc luna aceasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Aruam, felicitari!!! Sarcina usoara!!!

Mergi la inceput

Multumesc MariaBcf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Multumesc fetelor
Inca plutesc .... nu-mi revin ...

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi,
FIV1 la Giulesti nereusit
insarcinata natural in a 2-a luna dupa FIV
avem 5 saptamani
Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna seara, fete dragi,

Scuzati absenta. Am fost plecati in Antalya aproape 2 saptamani si desi aveam wireless nu reuseam sa intru deloc sa scriu ceva pe forum. Dormeam cand dormea si fi-mea si cand ea era treaza, nu avea voie nimeni la telefon, in afara de ea. Isi urmarea desenele de zi cu zi.
Am mancat la varza murata si am baut la apa minerela cu lamaie cat nu am facut-o niciodata. Nu am putut sa intru pe la malluri pt ca stia aveau peste tot genti, haine, curele de piele, haine de blana, condimente si imi ridicau stomacul in gat.

Asa! Si acum sa ma apuc sa citesc din spate.

Velvet nu stiu cati gigei am avut in total. Mi-a spus ca erau 900.000 inainte de preparare si 2 mil dupa preparare. Eu stiu ca dupa recoltare, lasa un pic sperma pt lichefiere si apoi o baga la o centrifuga. Astfel "extrage" gigei din lichidul seminal. Cati ml a bagat? Habar nu am! LA Dacia nu se facea fisa aceea f detaliat, sa vezi ce si cum. Spunea cati erau inainte si dupa preparare doar cei A+B. De morfologie, nu se stia nimic. Asa, ca eu banuiesc ca nu am avut mai multi de 2-3 mil bagati in total. Poate ca s-a prins si de la Nu stiu sa spun.
M-am gandit la tine, pt ca si tu esti mai mult sau mai putin in situatia mea. Ei bine, Cezara a abordat ideea sa ma hiperstimuleze usor. Bine, ca m-am hipestimulat de vreo 2 ori de eram ca un cimpoi cu 10 foliculi. LA ultima IA, am avut cam 6 foliculi cu potential, 3 erau maricei bine dar si ceilalti 3 nu se lasau mai prejos. SI s-a prins unul. Discuta cu dr tau, poate ar fi bine sa te hiperstimuleze usor, sa produci vreo 5-6 foliculi ca sa poata gigeii sotului sa-i prinda din urma. ZIc si eu....

Alice, Cezara mi-a spus ca tratamentul trebuie inceput min din ziua 2, maxim din ziua 5. LA prima IA reusita, am inceput in ziua 3 iar la sarcina asta in ziua 5. Chiar am inceput tarziu. AM observat pe propria piele ca daca incep tratamentul in ziua 2-3, nu trebuie sa baga atat de mult gonal, cum ar fi daca as incepe in ziua 5. Eu trebuia sa incep tratamentul, in asa fel incat dupa 4-5 injectii sa ma vada ea. Asa ca de aceea fluctua la mine ziau de incepere a tratamentului.
Cand m-am hiperstimulat, Cezara mi-a spus sa pun supozitoare cu Carpicon pt a nu face chisturi. Este un antiinflamator facut din zorele.
Mie imi spunea Cezara ca trebuie sa aibe minim 2 zile, dar sa nu-l las 5 zile pt ca incep gigeii sa moara. Cred ca ideal e 3-4 zile.

Gaby avand in vedere ca si tu esti pe gonal, poate ar trebui sa sugerezi dr sa incepi un pic mai devreme tratamentul. Sau sa-l incepi tu singura???
De Fostimon nu am auzit. Nu mi-am inchipuit ca poti face alergie de la gonal. Si cate penuri am mai scurs in mine...

Mititica sunt medici carora le place sa merga pe un teren un pic mai sigur si sa propuna un minim de stimulare ovariana ca sa se asigure ca are raspuns din partea ovarelor si in plus poate se alege si cu vreo 2-3 foliculi in loc de unul.
Nici eu nu mi-am dorit gemeni si imi era asa de frica sa nu se lipeasca mai multi. Cezara mi-a spus clar, ca nu pot duce gemeni.

Dana ma bucur ca esti optimista si sper din tot sufletul sa iti reuseasa IA. Felicitari sotului care s-a prezentat... impecabil. Cei trei foliculi, nu au cum sa scape de viol.

Diarnyina esti optimista si asta e bine. Iti doresc sa iti iasa luna asta cele 2 liniute.
Pregnyl a disparut dupa piata de ceva timp. Eu luasem Brevactid de la Farmacia Dona de la Romana. Uneori se mai gasea la Farmacia Tei. O alta varianta mai scumpa este Ovitrelle. DAr difernta de pret este f mare intre cele doua si Ovitrelle. Dar la nevoie....

Wow! Am ajuns la vestea cea mare!
Felicitari Maria!!!!! Sarcina la termen si bebe sanatos!!Si natural!!! I-ai dat sotului cel mai frumos cadou posibil din lume!!!!

Wow! Alta veste buna!
Felicitari Alina pentru gemenasi!!! Sa stea in burtica pana la termen si sa fie sanatosi!

Eva e foarte frumusel Dorian! Ce frumos povesteti tu de puiul tau!

Wow! Inca o veste buna!
Felicitari Aruam! Sarcina la termen si bebe sanatos! Ai reusit cand nu mai credeai ca vei reusi! Foarte frumos spus ca plutesti. Asa sa-ti fie sarcina, usoara!
Iei vreun tratament pt mutatii?

Fetelor, ma bucur tare ca am reusit sa mai trag 3 fete dupa mine. Imi doresc sa trag cat mai multe si toate 4 sa va molipsim pe toate fetele de la capitol si cele care scriu si cele care nu scriu.

Azi am implinit 10 saptamani!!!
Luni ma duc la Cezara sa vedem comoara!!!

Mergi la inceput

Bine ai revenit dankutza,.in primul rand tre sa iti spun ca de abia astept sa vii de la doctor sa ne dai vesti proaspete,10 saptamanii!oauuuuuu cred ca e o senzatie maxima sa simti cum se dezvolta bebe in burtica.cat despre mn,eu nu imi fac griji ca am facut tratamentul aiurea Adik din z5 cii ca nu sunt destul de mari inca foliculii,erau de 10 azi z11 oricum luni merg iar la monitorizare si poate mai cresc eu stiu,sper si eu sa mearga luna asta I.A,te pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Dankutza multumesc mult
Pt mutatii iau momentan aspenter dar sapt viitoare trebuie sa meerg la hematolog si in functie de ce imi iese la analize s-ar putea sa ma treaca pe claxane

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi,
FIV1 la Giulesti nereusit
insarcinata natural in a 2-a luna dupa FIV
5 +
Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_ella2003 spune:

Felicitari Aruam!!!! toata sarcina sa plutesti si sa ai un bebe sanatos!

http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife

Mergi la inceput