INSEMINARE 90 - Felicitari aruam, MariaBcf, alina

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Sta omu' in spital si cand intra pe net ce-i vad ochii? Doamne, cat ma bucur pentru voi!!!Cine zicea ca vara nu se ramane? Iata! Deci:
Mariaaaaaaaaaaaaaaaaaa, felicitari, sarcina usoara!!!
Alina, cat de frumos ca ai gemeni!!!Ce mi-as fi dorit si eu, dar si cum ii am pe ai mei e tare bine! Ti-a raspuns Eva despre copiii mei! Sa ai sarcina usoara si la termen!!!
Aruammmmmmmmmm, ce veste minunata si al tine!!! Sa te bucuri de bebe din burtica, sa fiti sanatosi amandoi, sa ai sarcina usoara!
Doamne ajuta fetelor, ma bucur enorm pentru voi, v-am zis ca trebuia predata stafeta, dar mai vreau multe multe liniute duble!!!DE la toate fetele!

Maria, nu sunt bine deloc, dar nu vreau sa scriu aici, voi sunteti gravidute si nu vreau sa va fac rau

-------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

beta HCG sambata 3650 si azi 5676
Ce ziceti e bine ?
Este aprope dubla valoarea dar azi am recoltat mai devreme decat sambata .

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi,
FIV1 la Giulesti nereusit
insarcinata natural in a 2-a luna dupa FIV
5 +
Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliceparis85 spune:

Gaby dar ma confunzi cumva,eu nu am zis ca vreau fiv din contra de el fug sa zic asa ca nu prea imi permit fiv,chiar nu am zis nimic de fiv,in rest ai perfecta dreptate,Iti multumesc pt incurajare,pt mn chiar a fost o incurajare ceea ce mi-ai spus,miercuri vn cu vesti proaspete,mai bune sper.tu cum mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna seara,

Vin de la eco unde am asteptat de m-am tampit. Am intrat dupa o ora si jumatate de cand aveam programarea, plus ca eu ajunsesem cu 20-25 minute inainte de programare.
Mi-am vazut minunea. Este foarte miscacios. Facea tube, se rostogolea, dadea din manute si din picioruse. Este foarte bine format. Manute, picioruse, degetele. Inca sunt uimita cat de bine poate fi format si are doar 3,6 cm. Este un omulet in miniatura. Cezara mi-a spus ca e crede ca e putica pt ca e prea bine format. Ba inca ar fi mai mare cu 2-3 zile decat este in realitate.
Va doresc la toate cat mai repede sa traiti aceste clipe pentru ca sunt minunate si trebuie traite de toate femeile care doresc asta.

Cezara Bucur e in concediu intre 15 august si 1 septembrie.
O inseminare la Columna costa 800 lei.
O consulatie costa 150 lei.

Poate Sensibila doreste sa treaca datele astea pe prima pagina pt info.

Citesc din urma si revin...

10+

Mergi la inceput

Oauuuuuuuuu dankutza m#259; bucur enorm pt tn,multa,multa,multa sanatate va doresc.sunt sigura ca senzatia este de nedescris,de abia astept si eu.cel mai frumos sentiment il traiesti tu acum ,te pupik

Mergi la inceput

Aruam au mai fost multe fete care au facut injectii toata sarcina si au nascut niste pui superbi. Doamne ajuta sa fie bine sarcina si sa o duci la termen.

Ella te asteptam si pe tine sa ne spui ca nu a mai fost nevoie de Fiv si ai ramas gravi natural.

Alice si eu am fost la un moment dat deznadajduita ca tine. Mi-a spus Cezara ca ovulatia cel mai devreme se produce in ziua 9 si cel mai tarziu, nu se stie. Eu am avut cea mai devreme ovulatie in ziua 16 si cea mai tarzie in ziua 25. Evident, la amandoua au fost cu tratament. In cazul tau, Cezara ti-ar spune ca ai deja foliculi recrutati. Mie, cand ajungeau foliculii la 14 mm, imi itrerupea tratamentul, spunandu-mi ca deja ei cresc indiferent daca ea le mai da Gonal sau nu. Eu zic sa fi pozitiva. Poate luna asta ai ovulatie tarzie. Nu e nimic piredut. Ai sa vezi ca or sa creasca. In 2 zile au crescut 2mm, dar au crescut. Hai, te rog, fi pozitiva. Eu am incredere ca o sa faci IA luna asta.

Diarnyia daca ai luat de la cineva Pregnylul, sa ai grija sa-l fi pastrat la frigider. E f important! Brevactidul poti sa-l tii afara, dar Pregnylul, nu. Sper sa-l fi luat de la cineva de incredere. Nu toate sarcinile seamana. Poti sa nu ai nici un simptom si totusi sa fi gravi. Hai fi pozitiva!

Dana la a doua sarcina mi-a reusit abia al cincilea tratament. Intr-adevar sansele sunt mai mari la FIV decat la IA. Poate dupa relaxarea din concediu vine si bebe, ... natural... ca asa e la moda la capitol.

Aruam da, da, e bine valoarea. La 48h trebuie sa se dubleze valoarea, dar nu perfect. Adica, nu era bine un 4000, sa zicem. Bravo! Cand te duci la urmatoarea eco?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aliceparis85

Gaby dar ma confunzi cumva,eu nu am zis ca vreau fiv din contra de el fug sa zic asa ca nu prea imi permit fiv,chiar nu am zis nimic de fiv,in rest ai perfecta dreptate,Iti multumesc pt incurajare,pt mn chiar a fost o incurajare ceea ce mi-ai spus,miercuri vn cu vesti proaspete,mai bune sper.tu cum mai esti?

Scuze, ai dreptate, dana spuse de fiv cu un mesaj mai sus si m-am zapacit.
Eu sunt la fel, fac in continuare injectii, deja asta e a 11-a zi.
De curioazitate, de unde Paris de la numele tau, stai pe acolo?

Mergi la inceput

e o prostie dar Paris vn de la numele catelusei mele pe care am adoptato acum 2 ani,era pe jum moarta si am reusit sa o salvez si deja raspundea la numele Paris pe care il pusese primul stapan iar eu nu am mai vrut sa il schimbE un nume f ciudat stiu dar asta e,deja z11 esti?si la doctor pe cand?

Mergi la inceput

Dankutza multumesc de incurajare,vroiam sa te intreb ce inseamna foliculi recrutati?

Mergi la inceput

Adica foliculii aceaia se vor faci mari si vor face poc. Cei care sunt mai mici, raman pe loc, nu mai cresc, doar acestia de 12-13.

10+

Mergi la inceput