Cel putin 10 kg jos (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Buna,


ma declar multumita de experimentul de ieri, am trecut de enervanta bariera de .4-.6, azi dimineata aveam 67.2 chiar daca ieri seara pe final m-am abatut putin, am mancat fasolea verde cu o chiftea (din cele cu sos), apoi - la distanta de 1h- am bagat o felie de pepene galben pe care am pus o lingura de musli- mi-era pofta rau.

S-a rezolvat si cealalta problema finally. Taritele le pun in pahar cu apa, cad insa la fund si le simt grunjoase pe gat. Astea de grau sunt mai fine, le voi pune in iaurt.

azi
MD: salata rosii+castrav+ branza Fagaras, o juma felie paine
G: caise
P: salata varza&morcovi cu ceva, poate gasesc legume la gratar
G: para sau iaurt -depinde de pofte
C: fasole verde

Incerc sa pastrez proportia mai mare de legume si fructe si azi- le am in stoc, sa vad daca se mentin efectele pozitive.

zi cu spor la slabit!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

hai mada ca m-ai facut si pe mine sa ma masor
mai? 12-Jun 6-Jul scadere
sani 94 90 89 -5
talie 80 77 76 -4
abdomen 90 87 86 -4
solduri 101 100 98 -3
picior sus 60 59 56 -4
picior mijl 53 53 49 -4
genunchi 44 44 42 -2

deci se pare ca slabitul + acele proceduri (cavitatie+presodrenaj) au functionat putin, cam -4 cm din care vad.....ar mai trebui totusi; la picioare se vede diferenta si arata ok, dar burtica tot cam acolo e, ar mai fi nult de dat jos; dar incercam usurel; oricum deja am un picut mai putin decat aveam inainte de sarcina, nu e asa rau; cand voi vedea sub 60 cred ca ies in club, eu care nu-mi place sa ies


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Neata,



M.am masurat si eu dimineata asta, f aproape de dimensiunile Anei, chiar si abdomenul, asta depinde unde pun metrul, daca pe buric sunt 87 sub buric 89.


Ieri am deviat notabil, salata la pranz a fost insotita de 2 chiftele, iar seara fasolea verde, jumatate de snitel, 4 ciuperci la gratar mari, apoi vreo 5 curmale. Full eram, dar nu f rau pe cantar.

Azi dimineata 67 curat, de unde concluzionez ca exact fructele de care ma feream sunt cele care au efect. Si salata de varza, de care nu māncasem de ceva timp.

Azi stau acasa asa ca nu are sens sa mai scriu meniul caci scap pe lānga sigur dar baza tot fructe si legume. Am pepene galben, caise si cirese, plus merisoare si smochine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Masuratori exacte in "pielea goala" dimineta la 9

Bust 100 cm,oare ce naiba am de iar sunt mari
Talie 82cm
Talie unde a stat Eva 85cm
Solduri 97 cm
picior sus,coapsa 59...

Noroc ca structura mea e sportiva..la kile,final..84
.500start-69.900 final.

Cum e cu mentinerea la rina?Mananc apropape la fel,dar mai putin un pic,ca e cald...si nu le combin nici daca ma omoara cineva.M-am invatat asa.
Pot sa reiau Rina90 dupa 1 luna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Mada, eu am citit ca o dieta la modul general e recomandat sa dureze 6 luni, asta fiind perioada in care creierul "īnregistreaza" noua greutate, altfel exista pericolul de yo.yo chiar cānd mananci normal, nici macar mult.
Azi am implinit 5 luni de la start, as mai avea o luna, insa plec in concediu la finalul lunii, as;a ca voi avea ocazia sa testez teoria

Specific pe Rina poate intra Arturicii sa iti spuna, eu urmaresc meniurile pt inspiratie si chiar a meritat, cu zilele astea Rina am reusit sa repornesc metabolismul, m.a ajutat meniul lui Caro in special, care nu repeta la cina ce are la pranz, de unde am dedus ca cel mai mult conteaza principiul disocierii vs regula repetitivitatii cina-pranz.

Azi am inventat o supa de vara delicioasa: pepene galben cubulete, cāteva linguri de musli, afine si lapte rece, am mancat pe saturate, am respirat abia la final. Asta a fost pranzul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Am priceput...de maine tot asa mananc.deci din nou ziua 1 de rina.....de duminica............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

azi si maine pauza de la dieta, am zis, am mancat niste painica buna si maine cred ca fac o prajitura cu visine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

eu am revenit de la shopping de unde in mod exceptional nu am cumparat wassa, mai am 3 felii pentru situatii de criza insa incerc sa fac o pauza. Si cea mai buna metoda e sa nu le am la indemana. Mie mi-am luat doar o folie de somon afumat, in rest ma concentrez sa apelez la legume fructe si mai rar oua si branza de vaci/Fagaras.

la cina am mancat o portie de rattatouille de legume (rosii, dovlecei si vinete la cuptor), fac o pauza si bag niste fructe.

Anna, prajitura asta e si favorita mea. o admir de la distanta deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Neata!


Azi am vazut magica cifra 6, 66.8 kg, sunt happy. Vreau sa inlocuiesc o gustare de fructe cu un iaurt, sa vad ce se intampla, incerc sa.mi dau seama ce anume din meniul obisnuit m.a tinut in loc o perioada atat de lunga.

MD salata rosii, castrav si jumate cutie Fagaras
G iaurt
P supa de fructe& musli ca ieri
G caise
C legume la cuptor, smochine

Asta e, sper sa nu.mi vina alte idei si sa ma abat.

Voi ce mai faceti/mancati?





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Azi dimineata...o banana(le ador),un pic de pepene si un mar.....
Pranz..salata de vara cu rosii si un pic de rechin la gratar....

seara...salata si probabil o portie de fugareala cu Eva.....

Imi vine costumul de baie dinainte de a fi gravida...cam stramt in partea de sus....

Mergi la inceput