Prieteni dragi(2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Daca initial costurile vacantei ii includeau pe TOTI membrii familiei, atunci copiii cei mari, care nu vor sa mearga, pot primi "partea de vacanta" alocata si pot face altceva cu ea, ce vor ei.

Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Citat:
citat din mesajul lui rrox3

Formalhauti desi observ ca nu prea raspunzi la intrebari, o sa-ti mai pun una si inca una aproape offtopic. Asta fiindca ma gandesc la optiunile personale, care au tot dreptul sa fie respectate, atat timp cat se refera doar la persoana in cauza. Adica fiecare cu optiunile lui personale.

In bugetul alocat vacantei, ai prevazut si fonduri pentru vacantele individuale ale adolescentilor tai? Inteleg ca cel mare deja e un tanar om al muncii, deci presupun ca se va descurca pe cont propriu cu vacanta. Dar ceilalti?

Roxana, Maria (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Nu prevad. Astept sa apara situatia si vad ce fac. De principiu nu cred in niciun fel de previziuni. Ce si cat sa prevad daca nu se cere? Chiar daca am pus un semn de intrebare nu astept niciun raspuns de la cele care stiu cat ar trebui eu sa prevad pentru vacanta celorlalti copii. Ceva ma face sa cred ca totusi voi primi raspuns.

Si de ce, daca as prevedea, ar trebui sa nu prevad pentru cel care lucreaza? (Din intamplare nu este cel mai mare.)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giulia71

si care problema ca autoarea pleaca in Tenerife?

si care-i problema ca are 7 caini?

si care-i problema ca poate se eschiveaza sa-si vada prietenele, care nici n-or mai fi prietene acum ca si adulti?

nu vad unde e problema?

cine suntem noi s-o judecam ca pleaca in Tenerife/ Maldive tot aiai mi-e? cine suntem noi s-o judecam ca are 7 caini sau ca mança paste?

uneori gandesc prea mult....

Raspunde careva? Ca intrebarile astea nu-mi sunt adresate mie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Selene, Fomalhauti a pomenit de paste cu sos de rosii in contextul lipsei banilor de mancare, adica ca o ultima varianta foarte ieftina la care apelezi cand nu ai bani de altceva.
Adica si Fomalhauti crede ca nu e OK sa ai doar bani de paste si sos de rosii, dar ca uneori sa intampla pentru ca ea investeste banii in lucruri(alte lucruri).

--------------------------------------------
´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.

Nu sunt OK pastele cu sos de rosii. Sunt OK pastele cu alte sosuri si branza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Citat:
citat din mesajul lui saskia
Stiu si eu...ai mei cand e vreun barbecue, desi oamenii mari mananca chipsuri si beau cola, ei nu se ating de ele, desi au 11 si respectiv 13 nu pentru ca sunt dresati ci pentru ca stiu ca sunt chestii nesanatoase si asta e. Oamenii mari daca vor sa-si distruga stomacul e treaba lor si responsabilitatea lor.

Si Fomalhauti e sigura de copiii ei dar cica nu-i adevarat, doar i se pare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Fomalhauti, traieste asa cum vrei si simti. nu esti datoare nimanui cu explicatii amanuntite. eu sunt convinsa ca ai facut alegeri bune ptr tine si familia ta. de judecati e plina lumea. si de sfaturi necerute.
chiar si de pareri false de rau.

io merg saptamana viitoare la o intalneala cu mamici nemtoaice care au fiecare de la 5 copii in sus. si vor fi probabil 40 de mame in total, cu o parte din copii. pe unele din ele le stiu virtual, doar pe cateva le cunosc in real.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

De cand sunt inscrisa pe situl asta imi dau seama ca sunt topicuri din care inveti cate ceva, te autoevalezi si am invatat ca viata fiecaruia e complet diferita, dar fiecare traieste toata gama de sentimente, chiar daca unora le este imposibil de crezut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Citat:
citat din mesajul lui giulia71

si care problema ca autoarea pleaca in Tenerife?

si care-i problema ca are 7 caini?

si care-i problema ca poate se eschiveaza sa-si vada prietenele, care nici n-or mai fi prietene acum ca si adulti?

nu vad unde e problema?

cine suntem noi s-o judecam ca pleaca in Tenerife/ Maldive tot aiai mi-e? cine suntem noi s-o judecam ca are 7 caini sau ca mança paste?

uneori gandesc prea mult....

Raspunde careva? Ca intrebarile astea nu-mi sunt adresate mie.

Da, eu.

Totul e in regula. E viata ta, problema ta, banii tai, cainii tai, pastele tale, sosul tau, hainele tale, colegele tale, excursia ta chiar nu e problema nimanui defapt, nici nu a fost si nici nu va fi niciodata.
Deci totul este in regula.
E Ok?

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fomalhauti, subiectul "Cum ne administram finantele" (nu avea titlul asta, dar tema, da) mi se pare ca a fost deschis de mine acu' ceva timp...

Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Daca initial costurile vacantei ii includeau pe TOTI membrii familiei, atunci copiii cei mari, care nu vor sa mearga, pot primi "partea de vacanta" alocata si pot face altceva cu ea, ce vor ei.

Gresit.
Intr-o familie cu mai multi copii si venituri limitate (nu musai mici, dar limitate) se poate exersa cel mai bine "comunismul": fiecare dupa puteri, fiecaruia dupa nevoi. Bugetul disponibil nu se imparte la numarul de copii si fiecare face ce vrea cu banii. Parintele decide cum se impart banii. De exemplu, cel de 21 de ani care e pe banii lui, nu primeste nimic, ba trebuie sa cotizeze. A primit destul pana la varsta aia. Ceilalti mai mari, de exemplu, au facut meditatii sa intre pe la diverse scoli, iar cei mai mici merg in vacanta. Se prea poate ca cei mari sa consume mult mai mult pe meditatii, carti, alte cheltuieli necesare decat cei mici care merg in Tenerife.
Sa nu mai spun ca, in unele familii, un copil bolnav poate cheltui tot disponibilul celorlalti pentru o perioada...sau il lasam sa dea coltu' ca sa facem parti egale la toti?

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput