sa mai cred in el?
Raspunsuri - Pagina 3
oana_pdv spune:
Imi cer scuze pentru greselie de ortografie si exprimarea greoaie dar e intuneric si mai stau si in picioare ca sa tastez ( tin tastatura in dulap fiindca monitorul e si tv-ul nostru iar acesta se afla pe dulapul in cauza )!
Va pup si va doresc o noapte minunata!
oana_pdv spune:
Balmascat, nu stiu daca ai reusit sa imi citesti si ultima postare si da iti dau dreptate asa e , asa gandesc dar sper sa am taria sa fie ultima data cand mai faac concesii punandu-mi iar sufletul in joc. Sper e adevarat dar totodata daca se va dovedi ca nu merita macar voi pleca convinsa si fara loc pentru regret ca nu am incercat.
Vreau sa ma insel cand ma tem , vreau ca toti sa va inselati cand spuneti ce spuneti vreau altceva pt mine si copii mei, vreau normalitate si mi-e sete de frumosul vietii pe care desi il am nu ma pot bucura macar de el. De ce mai vreau , pentru ca iubesc , pentru ca sunt om pentru ca nu ne lipseste nimic in realitate ca sa traim frumos si fericiti. pentru ca orice e posibil daca vrei cu adevarat , iar eu vreau iar el mi-a spus si el ca vrea. e adevarat ca nu e prima oara cand incercam dar niciodata nu am ajuns la acest punct- la despartire efectiva iar cateodata abia dupa ce pierzi un om realizezi cat valoreaza pentru tine/ Vreayu sa cred ca asta s-a intamplat si la el. Vreau sa ma iubeasca dar nu sa i-o impun.
Sper sa merite sansa asta! ma rog la dumnezeu pentru asta. Altfel stiu ca va fi greu si nu doar pentru mine, ba chiar pentru mine poate ar fi mai bine daca totul se dovedeste a fi in zadar si de data asta.
dana_cp spune:
Oana, acum ca am citit si al doilea post, imi pari o femeie slaba. Nu inteleg de ce te faci pres de sters pe jos. Stii femeile alea tute care stau sa incaseze batai serioase de la soti betivi si care a doua zi isi spun ca au meritat bataia? Eu sunt de parere ca-si merita soarta, daca atata le duce capul. Sper ca tu nu alegi calea asta.
Pune-l pe idiot (scuze, dar eu asta gandesc despre el din ce ai povestit tu si ai zis ca nu te deranjeaza parerile dure) sa citeasca forumul asta, poate te va intelege mai bine. SI poate va intelege si parerile obiective scrise de oameni care nu va cunosc.
Mesaj pt idiot - iti doresc sincer sa ramai fara sotiile tale (ca acu' ai doua) si fara copii. Sa iti refaca ambele vietile si sa fii tu cel exclus. Si mai sper ca Andrei s-o iubeasca pe Maria si sa te dispretuiasca pe tine pt ca ai ignorat-o, poate asa vei simti si tu durerea.
Raza de soare spune:
Am avut rabdare sa citesc, desi foarte greu (cand scrii, lasa din cand in cand spatiu).
Sa spun "Ti-am zis eu?...
Cate am fost, Oana, care ti-am spus sa NU iti mai lasi sotul cu fosta, sa NU mai iesiti toti ca o mare familie (in care parea ca bigamia e acceptata), cate NU-uri au fost?
Personal, am scris la subiect, ti-am dat si PM si mail. Ti-am spus sa faci tot posibilul sa iti recuperezi sotul, cat inca mai era timp. Dar tu nu ai ascultat nici un sfat, al nimanui.
Si ce-ai facut? L-ai pierdut...de fapt, l-ai aruncat direct in bratele fostei.
Sa nu-mi vii cu lucruri de genul "Il cred ca m-a inselat doar cu o curva...". De fapt, mai conteaza daca a fost o curva sau mai multe? Sau...fosta? Conteaza, draga mea, ca TE-A INSELAT! Si mai nou, te si bruscheaza, lucru iarasi acceptat de tine...
Iar a doua greseala majora, a fost sa iti doresti o noua sarcina, stiind ca aveti probleme. Scumpo, cand una care arata bine, ii da tarcoale sotului tau, o sarcina care iti schimba corpul - si nu in bine-, nu rezolva problema. De altfel, nici operatii, nici copil, nici...nimic nu-ti mai aduce barbatul inapoi, daca el da...de alta. Si-i place...si mai vrea...
Spui ca si-a dorit fetita? Zau???
Sa vedem: sotul meu e innebunit dupa fetita, a leganat-o nopti intregi, i-a pregatit biberoane, a schimbat scutece, a tinut-o in brate cand i-a fost rau, i-a sters lacramioarele cand a avut dureri, zilnic isi face timp si se joaca impreuna. In concluzie, da, sotul meu si-a dorit sa fie tata.
Al tau a facut asta cu Maria???
Imi pare tare rau de copiii tai, mai ales de fetita, dar este consecinta deciziilor tale.
Si e doar chestiune de timp pana vei veni cu un nou subiect..."Am divortat, acum e cu fosta".
Eu sper, totusi, ca te vei trezi!
eumada spune:
Ce??????????????
Acu` am citit...doamne da` unde ti-a fost capul?
Tu nu vezi ca fosta e pe cale sa-ti ia barbatul si sa devii tu cea cere program de vizita?
Slabatura....hm.....cand intri singura in incurcaturi......pai ai vrut sa...ce?Sa nu iei dreptul celuilalt copil la tata.Bun.Si de ce tatal comun si voi doua?Nu ai mandrie?
Ce sa mai crezi in el...probabil ca are chef sa se distreze.Un copil e o binecuvantare,daca-l respinge si nu se joaca cu fiica lui dar se joaca cu cealalta atunci...nu stiu ce sa zic.....oribil?
Vezi cum iesi din situatie....macar incearca sa arati bine mai repede...joaca murdar daca e pe jucat murdar,na.
lucialu spune:
eu am inteles ce a vrut sa spuna Rufus cu pusul conditiilor, limitelor. Este nevoie de asta chiar dc tu vrei sa ii dai lui posibilitatea sa se lumineze ce vrea. Una nu o exclude pe cealalta. E vorba despre a-ti garanta tu tie un minim de siguranta, de a te pune la respect, de a-ti pune casa si copiii in siguranta. Nici macar financiar sa nu mai ajungi sa depinzi de el.
Cat despre el...no comment. Dc zici ca e cu 10 ani mai mare, apai aia nu se cheama ca ati coplarit impreuna...asa ca pica toata aura aia de sinceritate in ceea ce il priveste vis-a-vis de tine, cu care eu am zis ca e inzestrat.
Nu inteleg de ce tre sa isi doneze apartamentul parintii tai, ca sa dovedesti tu ca ai unde locui dimpreuna cu copiii in caz de....? Asa, toate mamele care nu ar avea un imobil in proprietate si-ar pierde copiii.Dar pot sa vad interes la el din moment ce stie ca vei avea un apartament. Dupa aflarea lucrului astuia s-a intors cu trandafirul in dinti?
Si eu eram tentata sa crez ca sunt multe lucruri tesute de tine, dar ce spui tu ca s-a intamplat intre voi, ce a facut el cap coada nu demonstreaza decat egoism si alte lucruri urate, nimic macar asemanator iubirii.
Da, ai facut si tu cu manutza ta multe greseli, l-ai pus in bratele celeilalte sau poate nu ca vad ca il duce capul sa faca si singur nefacute, l-ai ajutat sa isi construiasca o relatie cu fiica cealalta, aici sa nu iti para rau. Dumnezeu e sus si vede, ai si tu copii, insa s-a gresit mult in altele incercand sa faci asta. Zice bine cine zice, ca nu are niciun interes sa te lase in situatia de acum, platind pensii alimentare de sa-l doara , chiar dc ar face un cuplu cu cealalta, ramaneti voi...plus apartamentul primit de la parinti....plus dosarul de emigrare.Sa-ti traiasca micutza Maria! sa fie sanatoasa si ea si fratiorul ei!!! Nu pot sa iti spun ce sa faci, este un lucru pe care tu tre il decizi.
Socrul tau e culmea tupeului cand isi stie fiul varat in ....sa iti spuna tie lucruri si sa faca batjocura. Mai bine si-ar vedea de educatia pe care i-a dat-o copilului lui. Si treaba ca te-a inselat dar cu "curva"...uou! ce scuza are! si cum percepe el femeile...poate vine si aia cu o cerere de pensie alimentara...nu a facut decat sa va complice vietile tie, aleia, copiilor, n-are pic de rusine?
cu munca nu ii port de urat, tocmai ca acum cand e tanar tre sa bata fierul...astea-s vremurile, tuturor ne-ar place sa ne petrecem timp mai mult in familie...dar decat sa zicem copilului nu avem si nu se poate...
Victoria_mami spune:
Oana, eu pe aia cu "se juca cu ea pe ascuns" nu o pot crede. Un tata care are sentimente ptr. copiii lui, le arata pe fata, nu pe ascuns; un tata care are sentimente, nu lasa copilul sa planga in patut, pentru ca il doare sufletul sa auda copilul plangand. Si-a dorit al 2-lea copil? Nu! Isi iubeste copilul? Nu! (Vorbesc de Maria) Sotul meu e cu 10 ani mai mare decat mine, cand ne-am cunoscut fiica-sa avea deja 12 ani si nu a mai vrut copii. (De fapt, vroiam, intermitent, azi vroia-maine nu). Am ramas gravida (cand s-a nascut Victoria, fiica-mea vitrega avea aproape 17 ani!), in timpul sarcinii, m-a protejat, dar nu m-a cocolosit, nu a aratat prea mult interes pana in saptamana 31. Dar in momentul in care s-a nascut pe el l-a coplesit o iubire imensa fatza de fetita noastra. Cand ne-au tinut in spital o zi extra (facuse un pic de icter), a venit acasa plangand, si-a sunat prietenul plangand ca nu si-a adus copilul acasa in ziua aia. Cand a fost diagnosticata cu leucemie, la 2 ani, a fost devastat! Cat timp am petrecut cu ea in spital, el era acolo de cand ne trezeam pana o puneam la culcare seara, apoi cand s-a terminat concediul si a trebuit sa mearga la servici, dupa servici, venea acasa, se schimba si la 5 jumate era la spital, pana la ora de culcare. O iubeste ca pe ochii din cap, ar face orice ptr. ea, abia asteapta sa vina de la servici sa petreaca timp cu ea, abia asteapta sa iasa numai ei 2 la cumparaturi, ptr. Victoria-Daddy time. Cam asa se poarta un tata. Un tata care are sentimente de iubire ptr. copilul lui. Nu se joaca pe ascuns. Da-mi voie sa fiu foarte sincera cu tine si sa-ti spun ca daca mi-as lasa sotul ptr. ceva, ar fi cu siguranta daca nu s-ar purta frumos cu fetita noastra. Daca as vedea ca ea sufera din cauza lui, l-as lasa instantaneu. Stii tu, daca ochii nu vad, inima nu cere.
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
emanouela spune:
Poate voi fi prea cruda dar mie mi se pare, ca prioritatea ta cea mai mare acum , e sa te minti singura decat sa faci ceva pt tine si pt copii tai...trist dar adevarat. Treburile le vei pune in ordine, avand prioritate principala persoana ta si copiii, in mom in care ai sa incetezi sa te mai minti si sa iti arunci tie "praf in ochi".
Ce te sfatuiesc???? Sa pui picioarele in apar rece, sa tragi o linie si sa te intrebi daca asta iti doresti de la viata...asa iti doresti sa traiesti, sa incepi sa te iubesti mai mult....sa stai de vorba tu cu tine
ann1907 spune:
Draga mea.. imi pare rau sa-ti zic asta, dar ti-o meriti din plin. De ce ai facut al doilea copil cand el ti-a zis clar ca nu vrea? El avea deja 2 copii, nu ii trebuia al treilea.. Tu trebuia sa tii cont si de dorinta lui ca doar stiai ca mai avea un copil.. dar nu, ai facut exact ce a facut ex-a, i-ai bagat pe gat un alt copil.. Oh well, ar trebui acum sa stati amandoua sa va cresteti copiii singura.. Nu ca el ar fi vreun sfant, dar am senzatia ca povestea ta se reduce la 2 femei care trag de acelasi barbat.. Dar ce e domnule, vreun Zeu??
Editez ca am mai citit odata cu atentie ce ai scris: el e un las si un egoist, din detaliile care le dai aici, deduc ca el s-a casatorit cu tine 'fulger', asa cum zici, cand a aflat ca cealalta e insarcinata.. ca mai tarziu sa se simta vinovat pentru ca a parasit-o. Deci e normal sa simta ca nu te mai iubeste.. Imi pare rau pentru tine ca esti o victima in toata situatia asta, dar ceea ce visezi tu despre viata de familie nu vei avea cu omul asta.. Sper sa ma insel eu..
gabriela42 spune:
draga mea din nefericire si eu te consider vinovata de actuala situatie.victima NU! tu folosesti frecvent VREAU VREAU...e sa stii ca daca nu poti intelege ca nu poti fi,, regizor,, in familia ta dupa cum merg lucrurile nu vei mai fi nici animator.sa nu te superi dar parte din ele le cam meriti si totul tu ai permis inca de la aparitia si complacerea situatiei cu celalalt copil!!!ai cedat vei ceda ca asa ,,vrei,, si nu inteleg ce inseamna intrebarea,,gresesc gindind asa,,tu chiar te amagesti sau deja teama abandonului te intuneca si cind crezi ca este bine apare neincrederea care nu te va parasi niciodata orice ar face tentativa asta de,, om,,.daca iti iubesti si copii nu numa ,,omu,,gindeste la ce ,,vrei mai bun pt viata lor,,.sa nu te superi da deocamdata vibrezi la alta piesa