sa mai cred in el?
Raspunsuri - Pagina 4
cristinuk@ spune:
eu ma gandesc ca ce faci tu fetitei tale e un mare rau copila creste si o sa simta toate pe pielea ei discriminare, ignoranta si ce o sa mai fie capabil tata su sa i ofere
mie mi se face rau de la stomac numai gandind ca un tata gandeste asa despre un copil al lui
eu cred ca numai ambitii prostesti sunt la mijloc eu una n as pierde vremea cu asemena barbat una ca mi ar fi scarba sa l mai simt langa mine yac
m as gandi foarte mult la ce mai e important pe lumea asta copiii mei sau un carnat
eumada spune:
Am impresia ca degeaba ne batem gurile.Tot in gol.
Vedeti,nu intotdeauna cine seamana vant culege furtuna.Semeni liniste si culegi furtuna.
Pacat de micuti,pacat de fetita aia mica.Care merita tot ce e mai bun.
dana vio spune:
Pana la urma nu poti ajuta pe cineva care nu vrea sa fie ajutat.
Sorry Oana, dar tu vrei doar ca noi/cineva sa-ti spuna ca tu ai dreptate si ca el/ei sunt rai si da-i inainte ca s-o intoarce roata! Nu pe forumul asta! Ai cam multa vocatie de martira, unele stau in situatia asta pentru ca nu-si permit financiar (locuinta/venit) sa plece cu copii, dar am inteles ca tu ai si totusi alegi sa-i expui la viata asta, doar pentru ca tu VREI nu-stiu-ce-imagine-idilica-de-familie-completa---.
Pacat de micuti!
Daca au comparat mereu fata lui/baiatul tau sa vezi cum o sa fie cu fata lui/fata ta.
Alexandra Maria
14.12.2007
ZIZOU spune:
Eu nu pot intelege ce mai poti iubi la un om care te-a bruscat, te-a jignit si te-a ignorat atata timp.
In alta ordine de idei tu ai vocatie de victima, astepti ca peste ani el sa se schimbe si tu sa fii multumita ca ai avut rabdare si aveti o familie frumoasa.
Dar, Oana, cine iti da tie anii astia inapoi, ani pe care i-ai petrecut in nesiguranta, intre doua jigniri si o bruscare? Cine???
Accepta ca fericirea ta nu este langa omul asta.
Un om care te iubeste nu te impinge, nu te jigneste, nu iti spune ca nu s-a atins de copilul lui doar pentru ca avrut sa trezeasca in tine o reactie.
25+
andacos spune:
Eu zic sa profitzi din plin de intoarcerea asta,de sansa care tzi s-a mai dat!
Imi pare rau ca-s Gica contra(asa am fost si la scelelate subiecte deschise de tine)dar eu vad in sotzul tau o pesroana a caror dorintze nu au fost respectate:nici de fosta prietena/concubina(vezi copilul rezultat de care atzi aflat cind eratzi impreuna)dar nici de tine,ca si sotzie!
Tu ai procedat gresit(dupa parerea mea)egoist,nu i-ai respectat hotaririle/deciziile(sa nu te miri ca de asta face ce face si merge la mama lui),pe tine nu te intereseaza(ai spus-o tu)nici viza de Canada,nici plecatul...tu ai fost(intentzionat am folosit trecutul ca chiar speri sa realizezei greselile facute)fixata pe tine si dorintzele tale!
O casnicie functzionala si trainica se bazeaza pe respect reciproc!Si daca nu dai,n-ar trebui sa ai pretentzii sa primesti!
Asa un ps sau of topic si nu prea:cind povesteai faza cu statul la masa impreuna cu fosta de paste,chiar ma gindeam,oare asa gindeste si despre mine actuala fostului meu sotz?Eu am o relatzie foarte buna cu fostii socri,da, ma respecta si ma iubesc("fanii"mei s anu citeacsa partea asta a mesajului sa nu se-nnece de furie),indiferent ce si cum eu sunt mama nepotului lor,iar daca stau la masa(la invitazia lor bineintzeles)n-o fac pentru ca am un gind ascuns()ci pentru ca avem ceva in comun:fiul meu si nepotul lor!
Deci profita de sansa de a avea din nou o familie fericita!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
nikol24 spune:
Am citit si celalalt subiect al tau si am ramas blocata cand am citit ce se coase incet incet in jurul tau.Mi ai lasat impresia ca sotul tau te obliga sa traiesti in lumea pe care el o construieste in jurul tau fara sa te intrebe macar ce parere ei.
Si acum cu al doilea bebe situatia ta s a inrautatit.Nu pot sa pricep cum de este atat de incantat de fetita pe care o are cu cealalata femeie si fata de fetita lui nu are nici un gram de afectiune
Parerea mea este ca el era decis sa plece si ceva s a schimbat si l a facut sa se intoarca la tine.Nu iubirea,nu afectiunea pentru copii ceva a mers prost si i a dat planurile peste cap.Iar dargostea pe care vezi doamne e simte el pt fetita este o pacaleleala,e de fatada ca sa ti arate tie ca s a schimbat.Nu e posibil sa nu ti iei copilu in brate cand plange,sa nu te joci cu el etc
Sfatul meu este ca ar trebui sa te rupi acum din casnicia asta care vad ca te distruge,ai sprijin in parintii tai,ai cu ce sa te intretii,ai unde sa stai.Spun acest lucru pentru ca am citit celalalt subiect si vad ca lucrurile nu merg spre bine ci din contra merge din ce in ce mai prost
simplyana_m spune:
Ai putea sa detaliezi putin si sa dezvolti aceasta fraza?
Citat: |
citat din mesajul lui oana_pdv Sincer prima data am ajuns sa imi pun intrebarea " ce fel de om e acesta care se poate lipsi oricand de un copil in favoarea celuilalt?" a fost inainte de a o concepe macar pe Maria, cand incercam sa discut cu el despre plecarea in Canada si daca intelege ce presupune asta pentru el - tatal, care lasa un copil in tara si cine stie daca il va mai putea vedea vreodata. |
http://www.lucamic.blogspot.com/
ZIZOU spune:
citat din mesajul lui andacos Eu zic sa profitzi din plin de intoarcerea asta,de sansa care tzi s-a mai dat! Imi pare rau ca-s Gica contra(asa am fost si la scelelate subiecte deschise de tine)dar eu vad in sotzul tau o pesroana a caror dorintze nu au fost respectate:nici de fosta prietena/concubina(vezi copilul rezultat de care atzi aflat cind eratzi impreuna)dar nici de tine,ca si sotzie! Tu ai procedat gresit(dupa parerea mea)egoist,nu i-ai respectat hotaririle/deciziile(sa nu te miri ca de asta face ce face si merge la mama lui),pe tine nu te intereseaza(ai spus-o tu)nici viza de Canada,nici plecatul...tu ai fost(intentzionat am folosit trecutul ca chiar speri sa realizezei greselile facute)fixata pe tine si dorintzele tale! O casnicie functzionala si trainica se bazeaza pe respect reciproc!Si daca nu dai,n-ar trebui sa ai pretentzii sa primesti! Asa un ps sau of topic si nu prea:cind povesteai faza cu statul la masa impreuna cu fosta de paste,chiar ma gindeam,oare asa gindeste si despre mine actuala fostului meu sotz?Eu am o relatzie foarte buna cu fostii socri,da, ma respecta si ma iubesc("fanii"mei s anu citeacsa partea asta a mesajului sa nu se-nnece de furie),indiferent ce si cum eu sunt mama nepotului lor,iar daca stau la masa(la invitazia lor bineintzeles)n-o fac pentru ca am un gind ascuns()ci pentru ca avem ceva in comun:fiul meu si nepotul lor! Deci profit de sansa de a avea din nou o familie fericita! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Andacos, posibil sa ai dreptate dar deciziile ei egoiste nu justifica jignirile si bruscarile suferite de Oana.
26+
andacos spune:
citat din mesajul lui ZIZOU Andacos, posibil sa ai dreptate dar deciziile ei egoiste nu justifica jignirile si bruscarile suferite de Oana. 26+ |
Bineintzeles ca nu!
Eu insa am rezereve fatza de ce considera oana jigniri si brucari!(deja e pluralul folosit cind a fost relatat doar o singura situatzie,nu insist ca nu are rost)
Tot o chestie din tineretzea mea,dupa ce s-a terminat petrecerea nuntzii la restaurant,am mers la casa socrilor(mei)si am continuat intr-un cerc restrins petrecerea!
Eu ,proaspat nora,am strins ceva tacimuri de pe masa si am vrut sa le spal!Soacra mea mi-a spus sa le las ,ca ea are tabieturile ei!
Bineintzeles ca mindria mea de noraa avut de suferit!(cuvintele ei au sunat in urechile si creierul meu ceva in genul"da ce eu nu-s in stare sa le spal","uite cita neincredere are in mine ca si gopodina"si multe altele,uite chiar nu-mi mai amintesc exact cum am interpretat!Chestia e ca m-am inchis in wc si i-am tras un bocet !
Acum peste ani,imi dau seama ca soacra mea(a devenit fosta intre timp dar asa cum spuneam anterior,suntem in relatzii foarte bune)avea perfecta dreptate!Fiecare om isi are tabieturile lui,rutina lui zilnica si nimeni nu trebuie sa intervina peste ele!
Asa si oana,cine stie ce gluma o fi facut socru'sau(pe care la alt subiect nu-l suferea din alte motivesi cum o fi interpretat-o ea!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
dana vio spune:
citat din mesajul lui andacos Eu zic sa profitzi din plin de intoarcerea asta,de sansa care tzi s-a mai dat! Imi pare rau ca-s Gica contra(asa am fost si la scelelate subiecte deschise de tine)dar eu vad in sotzul tau o pesroana a caror dorintze nu au fost respectate:nici de fosta prietena/concubina(vezi copilul rezultat de care atzi aflat cind eratzi impreuna)dar nici de tine,ca si sotzie! Tu ai procedat gresit(dupa parerea mea)egoist,nu i-ai respectat hotaririle/deciziile(sa nu te miri ca de asta face ce face si merge la mama lui),pe tine nu te intereseaza(ai spus-o tu)nici viza de Canada,nici plecatul...tu ai fost(intentzionat am folosit trecutul ca chiar speri sa realizezei greselile facute)fixata pe tine si dorintzele tale! O casnicie functzionala si trainica se bazeaza pe respect reciproc!Si daca nu dai,n-ar trebui sa ai pretentzii sa primesti! Asa un ps sau of topic si nu prea:cind povesteai faza cu statul la masa impreuna cu fosta de paste,chiar ma gindeam,oare asa gindeste si despre mine actuala fostului meu sotz?Eu am o relatzie foarte buna cu fostii socri,da, ma respecta si ma iubesc("fanii"mei s anu citeacsa partea asta a mesajului sa nu se-nnece de furie),indiferent ce si cum eu sunt mama nepotului lor,iar daca stau la masa(la invitazia lor bineintzeles)n-o fac pentru ca am un gind ascuns()ci pentru ca avem ceva in comun:fiul meu si nepotul lor! Deci profita de sansa de a avea din nou o familie fericita! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Oana, fa-te pres ! Pupa-ti in fund sotul, socrii, pe fosta iubita/actuala mama a primului lui copil/posibil viitoarea mama a urmatorului lui copil (ptiu drace!) etc. O sa-ti mearga super!
Hei, sunt sarcastica. Scuze!
Alexandra Maria
14.12.2007