Fibrom uterin (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Hello, dragutelor!

Arwen, Doamne ajuta sa fie cu noroc, iar peste 2 saptamani sa vii cu II!

Olimp,d-abia astept sa ne scrii dupa operatie! O sa te simti alt om! Doamne ajuta sa fie totul bine!

Va pup pe toate si sper sa citesc numai vesit bune aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

ninia cu siguranta am s-o fac , acum ma duc la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen_76 spune:

Multumesc fetelor pentru incurajari Sunt taaare curioasa ce o sa fie peste 2 sapt. Azi dim m-am balonat brusc si dureros, acum sunt mai bine, dar... Offf, ma gandesc la Olimp, ce-o face acum, cred ca deja s-a internat. Te asteptam cu drag Olimp, sa fie bine maine la operatie, normal ca iti tinem pumnii sa iasa usor. Eu cand mi s-a intamplat sa ajung la operatie nu am realizat prea bine ce mi se intampla, uneori poate e mai bine asa. Si atunci imi aduc aminte ca s-a petrecut totul brusc.
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana1122 spune:

Hello, din nou! Am si eu o intrebare, nu prea este pe subiect, dar oarecum tangentiala: vi s-a intamplat sa va ingrasati din cauza fibromului/fibroamelor? Excluzand alte posibile cauze (nu luati pastile hormonale, nu mancati mai mult decat de obicei, samd). Eu in ultimul an am luat niste proportii...vreo 6 kg din zbor.

Mergi la inceput

Dragelor, sa aveti un Paste cu Lumina si Iubire curata!

Olimp, sper ca esti bine!

Dana, eu ma ingrasesem doar in burta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_ND spune:

SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

Buna fetelor si Cristos a Inviat !

Si acum sa va zic despre mine , sunt bine , am scapat , din pacate nu s-a putut scoate laparoscopic pentru ca am avut o surpriza de proportii era mare cat uterul , mai bine zis cat o portocala , mama si sotul meu l-aiu vazut. Era inserat pe peretele exteior anterior si crescut din perete , practic arata ca o bile intersectata pe uterul meu . Operatia s-a prelungit de la 45 de minute la 2 ore si ceva dar l-au scos cu operatie clasica. Au incercat laparoscopic si apoi au trecut la taietura clasica. Ceea ce este cel mai important este ca uterul nu a fost taiat deloc pentru ca el fiind in exterior l-au scos frumos fara sa fie afectat peretele uterin asa ca acum am un uter perfect normal , asa s-a exprimat doctorul. In 3 luni pot incerca sa raman insarcinata. Am stat o zi la reanimare , am intrat la operatie la 8 dimineata ora locala si pana a doua zi m-au tinut acolo cu tub de drenaj si sonda de urina a fost groaznic ca moment dar am scapat cu bine. Ce sa spun ata doctorul cat si personalul niste profesionisti , ffff saritori trebuie doar sa marai putin si erau langa tine.

Mergi la inceput

Hristos a Inviat!

Olimp, ce ma bucur ca ai scapat! Refacere rapida si sa vina bebe cat mai repede! Sa ai grija multa de tine acum! Nu ridica nimic, stai in patut si nu mananca nimic care te poate balona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana1122 spune:

Olimp, Ninia: Adevarat a inviat!
Olimp, ma bucur ca ai rezolvat o data pentru totdeauna subiectul "fibrom". Nu mai conteaza metoda, conteaza rezultatul, iar la tine rezultatul este EXCELENT!
Acum ai grija, ca sa te refaci usor. Cat avea fibromul tau? M-a mirat ca n-au vazut totusi la eco ca era asa mare..nu-i placut sa ai surprize pe masa de operatie.
Sarbatoare frumoasa in continuare, v-am pupat!

Mergi la inceput

Neata, fetelor!

Dana, ecograful nu vede intotdeauna cu precizie marimea fibromului. Asa a fost si in cazul meu. La eco nu parea atata de mare, cum a fost cand m-a deschis. Plus ca la eco nu se vedea ca am pedicul. Deci...ecograful nu este precis.

Mergi la inceput