Fibrom uterin (29)
Raspunsuri - Pagina 10
olimp spune:
ninia multumesc de urari , am sa fiu cumintica ,iar cu mancarea mai usor oricum mi-au dat laxative ca sa nu ma strofoc la baie , cat despre balonat , sunt balonata dar cu laxative e ok . Acum mananc normal , dar am sa evit alimentele cu tendinta de meteorism.
dana1122 am scapat , cum spui tu nu mai conteaza metoda , bine ca am inchis capitolul fibrom , cat despre surpriza , dr a spus ca la histeroscopie care am facut-o se vede doar interiorul uterului , el, fibromul a fost afara , la eco planurile sunt suprapuse si marginile fibromului coincideau cu cele ale utrerului si derutau ... ceva de genul asta am inteles , acum nu mai conteaza important este ca am scapat.
arwen_76 spune:
Adevarat a inviat!!!
Ah, Olimp, ma bucur ca pana la urma a iesit cu bine. EU astept, astept ca deocamdata nu am ce face. Desi cu fibrom, am o menstruatie regulata, media e 25-26 zile, ca si abundenta nu e cine stie ce, doar 1 zi curge consistent, restul doar de murdarie. Deci daca ma iau dupa medie, duminica ar trebui sa-mi vina. De pe 22 aprilie incep sa numar. Incerc din rasputeri sa nu-mi fac iluzii ca dezamagirea sa nu fie prea mare.
Sunt suparata insa din 2 motive: primul, o prietena buna de-a mea, suntem in app aceeasi suferinta, doar ca ea e cu ovare polichistice, i-a iesit papanicolau prost si ne-am speriat de am stat cu frica in san tot Pastele ca ar avea cancer. A fost azi la Albu si are o rana pe col, acum asteptam rezultatele peste 10 zile (i-a facut colposcopie). Al doilea motiv este alergia la al meu. Este alergic la aproape tot, si la pisicutza mea si ori devin o gospodina desavarsita si la 2 zile fac curat de rup si o spal si pe ea saraca, ori o dau ... mda, ce viata
olimp spune:
buna arwen sa dea Domnul sa fie asa cum vrei tu , cu ochisori . Iti tim pumnii sa fie bine .
Sa sti ca si mie inainte de embolizre nu prea avem menstra , ma refer la cantitate , chear daca venea cu regularitate , dupa embolizare cand am taiat alimenatarea fibromului am inceput sa am o menstra normala cum o stiam in liceu. poate si in cazul tau fiobroamele sa pape mai mult dect trebuie , dar nu e regula. Sa dea DD sa ma insel, si sa fie tot asa cum iti doresti.
Apropo de prietena ta , sa sti ca si eu am trecut printr-o situatie similara , acum 5 ani mi-a iesit papanicolau tip 3 si in loc sa repet analiza , ca de se mai poate gresi am recurs la chiuretaj biopsic, nu vreau sa-ti spun ce mi-au auzit urechile cand m-am dus dupa rezultat, a fost ceva de genul " ce inconstienta te-a pus sa faci asa ceva -nu ai nimic , nu stie ca la un rezultat ca acesta se repeta testul de cel putin doua ori ! " am refacut testul binentels nu aveam nimic. Nu te speria se mai dau si rezultate eronate.
In legatura cu alergia , OFFFFFF ce nasol este , mai ales cand ai o pisicuta si o iubesti dar si sotul nu ede lepadat . Nu stiu ce sunt alergiile , noi nu suntem alergici la nimic sau cel putin nu am descoperit pana acum.
Te pup si iti tin pumnii !Apropo monstruletul meu a avut in jur de 500 gr.
arwen_76 spune:
Draga Olimp, sunt in ziua 14-a de la IA. Nu am facut nici un test, abia joi voi face unul. Deocamdata sperantele nu mi s-au naruit ca nu mi-a venit inca. mai sper
arwen_76 spune:
Olimp, sa dea domnul. Sper sa nu-mi mai creasca monstruletii aia ca nu stiu ce-o sa ma fac. Bine ca tu ai scapat de el. Cum te mai simti? Ai fost sau cand te duci la control?
olimp spune:
arwen sunt bine , multumesc de intrebare , ma refac incet-incet dar sunt pe drumul cel bun , de mers la doctor mi-a spus ca in 6 saptamani de la operatie , adica peste o luna si imi zicea ca pot sa merg la oricare doctor si aici in tara , dar sincer cred ca am sa merg tot la el pentru primul control , el stie ce a facut pe acolo !
In fiecare zi sunt mai in putere , operatia se face din ce in ce mai frumoasa , oricum fiind pe linia bichinilor nu derajeaza.
Tu cum mai esti , monstruletii ... , afurisitii stau si ma intreb de ce ? trebuie sa me procopsim cu ei .
Violeta_ND spune:
Salutare fetelor
Imi pare bine ca sunteti sanatoase.
Olimp, refacere rapida! Arwen, sper sa mearga bine si sa se prinda!
Eu am o perioada mai stresanta si nu am avut timp sa scriu, dar v-am citit mesajele.
Eu am muncit la bebe si se pare ca cu folos. Mi-a intarziat CM cateva zile. Ieri am cedat si am facut test de sarcina pe la pranz cand nu mai suportam incertitudinea. A iesit si a doua liniuta, mai slaba.
Am si simptome de sarcina: ma dor sanii, sunt fff sensibili ,am episoade de greata usoara, mi-e somn cateodata in mijlocul zilei si m-am umflat cu totul. Ce ma bucura este ca nu ma doare burta.
Ieri am dat rapid fuga la medicul de familie, stiu ca e prea devreme dar vreau sa fac tot ce e in putinta ca sa pot duce sarcina cu bine la capat.