Fibrom uterin (29)
Raspunsuri - Pagina 11
Violeta_ND spune:
Dana
Am citit mesajul tau cu kilogramele in plus.
Poti sa te ingrasi de la schimbarile hormonale naturale din corpul tau. Eu la 30 de ani am inceput sa ma ingras fara sa mananc mai mult. si constitutia s-a schimbat. Mijlocul mi s-a ingrosat iar soldurile au mai scazut.
In ultimii doi ani m-am ingrasat f mult. Nu mai fac sport ca inainte, sunt mai sedentara. Mai merg la inot sau cu bicicleta, dar rar.
Stiu ca slaninuta depoziteaza estrogen care face ca fibroamele sa creasca, dar ...
Am incercat sa fac exercitii mai intense si m-a durut burta rau. Nu pot sa sar sau sa alerg prea mult. Incerc sa merg mai mult pe jos dar nu am timp destul.
arwen_76 spune:
Violeta, multam fain de incurajari. Citind simptomele tale ma regasesc complet in ele. Sanii sensibili, senzatii usoare de greata si de 2 zile as dormi non stop. Doamne, sa fie ce cred eu?! Azi e ziua 28 a CM, deci oficial abia de maine pot sa zic ca mi-a intarziat. As face maine dim un test de pp, o iesi?
Fibroamele ar face bine sa stea linistite in perioada asta, deocamdata din martie nu le-am mai masurat, verificat.
Va
olimp spune:
violeta felicitari ! sa ai parte de o sarcina usoara ! Multumesc de incurajari , abia astept ziua in care sa va anunt si eu ca se vede a doua liniuta , slab dar este prezenta !
Nu stiam , grasimea secreta estorgeni , sa ma gandesc ca poate din cauza garsimii de pe abdomen sa-mi fi crescut asa de tare ! (eu am constituie din aia cu solduri mici si burtica )
arwen ma rog sa fie asa cum doresti tu !
Violeta_ND spune:
multumesc de incurajari
Sunt in a 31 zi de la ultimul CM. Media e de 25 de zile.
Arwen, sper sa mergem cot la cot. Nastem de revelion?
arwen_76 spune:
Violeta, diferenta intre noi este mica. De revelion e termenul? Cand o vrea el/ea sa iasa :-) vb ceea numai sa se confirme. Si la mine media e de 25-26 zile, estimarea pe luna asta era de 22 aprilie. Maine dim fac testul de pp si cred ca ma opresc la synevo si pt un beta de control. Macar sa fiu sigura ca e
Ninia81 spune:
Violeta, sarcina usoara si sa-ti dea Dumnezeu un copilas sanatos!
Arwen, bafta si tie!
Ninia81 spune:
Neata buna!
Mi-am facut cafeluta si astept sa ne dea si Arwen o veste buna!
Olimp,o sa vezi ca fiecare zi iti va aduce ceva bun in refacere. E bine ca ai taietura facuta jos, ca la cezariana. Eu am avut taietura verticala si am inteles ca se vindeca mai greu. La mine nu a fost mai greu... acum nu ma mai doare nimic.
Haideti fetelor cu vestile bune!
olimp spune:
neata fetelor !
arwen
ninia asa este taietura fiind ca la cezariana s-a refacut foarte frumos , nu stiam ca cele verticale sunt putin mai dificile , ma bucur ca am scapat amandoua si ca acum te simti bine. Abia astept sa anuntam si noi ca asteptam bebe !
arwen_76 spune:
Dragelor, nu mi-a iesit nimic, decat ochii de atata asteptat. Nici urma, nici macar slaba de a doua liniuta, nici nu mi-a venit CM. Am facut si beta, astept rezultatele cel tarziu maine dim apar. Sunt si fara net si va scriu ba de pe tel, ba de pe tableta si de-aia sunt asa greu comunicativa. Mai asteptam, nici cafea n-am indraznit sa beau.
Va