Fibrom uterin (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Arwen, stii vb aia...pana nu vezi rosu mai e speranta! Sus capul si mergi inainte!

Olimp,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

arwen , cum spune ninia pana nu e rosu ...e de bine!
ninia

azi am iesit singuta la plimbare , e asa de frumos la Cluj , soare 20 de grade minunat. Acum am ajuns pe acasa , sunt obostita dar multumita ca in fiecare zi imi revin puterile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen_76 spune:

Asa este fetelor, dar valoarea beta e dezastru asa ca... 0.1 nu cred ca e de bine

Mergi la inceput

of arwen imi pare rau , stiu perfect cum te simti , asa eram si eu la fiecare inseminare pe care am facut-o , simteam ca totul se naruie in jurul meu . OF draga de tine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_ND spune:

Salutare fetelor
Azi am avut o zi groaznica. Am umblat toata ziua sa vad daca am dreptul sa intru in somaj. Nu m-a lamurit nimeni. In schimb am cautat eu pe internet si am vazut ca avand contract cu timp partial nu am dreptul la somaj pentru ca am fost pontata cu mai putin de un sfert de norma. Deci nu stiu cum o sa pot asigura continuitatea pana la nasterea copilului. Am fost atat de nervoasa . Sunt atati idioti care lucreaza la stat.....
Maine am sa vorbesc cu o jurista , poate ma lamureste ea ce pot sa fac.
Tot maine trebuie sa-mi fac un test de sange ca sa demonstrez ca sunt insarcinata. Poate nu ma mai disponibilizeaza.. cu toate ca serviciul e otravitor.
Daca nu-mi doream copil imi dadeam demisia si imi gaseam de lucru in alta localitate sau in strainatate.
Arwen , imi pare rau ca nu ai vesti bune.
Ce analiza ai facut free beta HCG sau total HCG?

Mergi la inceput

violeta intradevar statul roman din pacate nu incurajeaza deloc viitoarele mamici , daca ar putea ne-ar lua si pielea de pe noi , si mai zic ca natalitatea la noi a scazut , de ce oare , ne sprijina cu ceva , laptele praf se scumpeste , totul se scumpeste , daca se poate te da afara din sevici ...dar vor lastari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana1122 spune:

Violeta, felicitari!!!!
Arwin, Olimp, Ninia - voi urmati!
Eu nu prea mai am noutati... beau ceaiuri, max. 1 litru pe zi, iar acum m-am apucat si de o terapie cu bioenergie. Va spun la final daca a dat rezultate (hmm, am devenit superstitioasa...).
Peste 2 saptamani am programare la eco transvaginala, sa vad ce s-a mai intamplat cu fibromul din februarie pana acum. N-as fi facut-o atat de curand, dar a fost recomandarea terapeutului si am incredere deplina in el.
Un weekend frumos si 1 Mai grozav! Va pup.

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor
Ma simt foarte bine. Mi-e si frica cateodata. Nu-mi vine sa cred ca-s insarcinata. Mi-as mai face un test. Difera mult de cealalta sarcina in care aveam dureri mari de burta, mi se marise burtica destul de repede, sanii nu se schimbasera.Ma ingriforeaza ca nu mai am usoare crampe abdominale. S-au linistit de cand am fost la inot vineri.
Pot sa ma duc la ecograf abia pe 7 mai.
Pacat ca nu mai scriu pe forum fetele care au fibroame si au fost si insarcinate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Violeta,felicitari si sarcina usoara!Eu am avut fibroame si am fost insarcinata,dar nu stiu daca la cele ca mine te referi sau la cele care au scapat de fibrom intai si dupa aceea au ramas insarcinate.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

Mergi la inceput

Multumesc de urari prettysunshine
Evident sunt foarte emotionata si in acelasi timp mi-e frica. Daca ma simt bine, ma intreb daca e normal. Daca nu ma simt bine, ma intreb acelasi lucru.
Cred ca fiecare sarcina se manifesta altfel. De aceea, am ajuns la concluzia ca trebuie sa am rabdare, sa am grija de mine cat se poate de bine si restul... nu mai depinde de mine.
Luni ma duc la ginecolog. Stiu ca nu are un ecograf prea bun, dar a ajutat o prietena sa pastreze sarcina cu tratament( avea fibrom).
Ma voi duce la Bucuresti cand o sa fie nevoie de dublu si triplu test.

Mergi la inceput