Fibrom uterin (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna seara fetelor

dana sa-ti fie gura aurita si sa ramanem insarcinate cat mai repede !

violeta hai sa te incurajez , femei cu fibroame stiu multe care au dus sarcina la bun sfrsit , dar nu asta doream sa-ti zic , e vorba de o fosta colega de liceu cu care m-am intalnit zilele acestea si este insarcinata , am felicitat-o si mi-a spus ca are mari emotii in ceea ce priveste sarcina pentru ca s-a chinuit ceva vreme la conceperea bebelasului (are 19 saptamani) pt ca are nici mai mult nici mai putin de 15 fibroame !!!! intramurale si mucoase , si pe deasupra placenta este prinsa de un fibrom . Se roaga la DD sa fie totul bine. Deci se poate .

prittysunshine ce mai faci , chear ma intrebam pe unde esti ?

eu mari noutati nu prea am , ma refac incet -incet , adstept sa treaca cele 2 luni si o saptamana ce au mai ramas dupa cera ii dam bataie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_ND spune:

Buna seara
Am rezultatul la HCG. E in regula. M-am mai linistit. Mi-au revenit si greturile usoare.
Abia astept sa ajung luni la ginecolog sa vad bobul meu pe unde s-a asezat.Fibroamele nu le-am mai vazut din ianuarie de la o luna dupa embolizare.Sper sa fie ok.
Maine ma duc in nordul Moldovei la parinti sa le dau vestea.
Uitasem sa va spun ca am luat Maca luna trecuta cand munceam la bebe, si eu si el. Poate a ajutat.Plus ca am abordat treaba mai stiintific

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Olimp,v-am citit,dar nu am mai scris nimic fiindca nu am noutati.Degeaba teste de ovulatie pozitive,degeaba prestat,menstruatia vine cu regularitate in fiecare luna.Pe 8 merg la ginecolog sa vad daca deja nu ne poate ajuta cumva.Eu recunosc ca mi-am pierdut speranta sa pot ramane insarcinata natural.
Violeta,ma bucur ca totul e in regula la testul de sange,asteptam sa ne spui mai multe luni.Si,te rog,spune mai multe despre cum ati abordat treaba stiintific poate ne ajuta si pe noi.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

Mergi la inceput

violeta ce este Maca ? nu am auzit de ea ? si am si eu intrebare ca si prettysunshine care este abordarea stintifica ?

prettysunshine imi pare rau , stiu cum te simti , asa sunt si eu 2 ani in care am sperat luna de luna si ....nimic , e frustrant, sunt curioasa acum dupa operatie daca se schimba ceva !

Mergi la inceput

fetelor am o intrebare , cum trebuie sa astept acum menstruatia ? dupa vechea data , adica normal sau sa calculez de la data operatiei ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Neata buna, dragele mele!

Violeta, ma bucur ca sunt vesti bune! Asta inseamna ca bobul de orez se face mare!
Tare treaba cu abordarea stiintifica!

Preety, nu dispera draga mea! Capul sus si mergi inainte ca bebe vine sigur la mami!

Olimp, mie mi-a venit menstra normal, dupa operatie. Adica in jurul datei la care trebuia sa imi vina. Din cate imi amintesc eu, mi-a venit cam la 10 zile dupa operatie.
Ma bucur ca esti bine. In fiecare zi va fi mai usor, vei vedea!

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

multumesc Ninia , atunci ma pregatesc sa-l astept pe uratul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reptila spune:

Buna fetelor! mai intrai si eu pe la forum. am vesti: acum 12zile mi-am facut embolizarea uterului. la Spitalul Universitar din Bucuresti, am avut ok Prof. Horhoianu( este un dr ok), embolizarea mi-au facut-o la Radiologie Interventionala, au fost dureri mari dupa embolizare, dar mi s-au dat calmante, am stat 3zile in spital, dupa nu am mai avut dureri, inainte de a iesi din spital mi-au facut inca o ecografie post-emblozare fibroamele si-au pierdut vascularizatia, a fost ok ecografia. la 1luna de zile am primul control, apoi la 3luni si 6luni. acum sunt bine, am mai fost si cateva zile la parinti la tara, sunt in forma pentru saptamana viitoare cand incep serviciul.
Violeta ND felicitari pentru bb si sarcina usoara!
Dana 1122 fa ceva! lasa bioenergia si tratamentele naturiste! sunt apa de ploaie la fibrom+ timp pierdut, sperante si iluzii. cauta odata un dr bun si ia o hotarare: o embolizare, o miomectomie cu abord abdominal, ce vrei tu, hotararea iti apartine! doar stai in Bucuresti unde sunt multi dr buni!

Mergi la inceput

buna reptila ma bucur ca te simti bine , si eu am facut acum 2 ani embolizare si a reusit , fibroumul mu a mai crescut deloc , chear s-a micsorat dar in cazul meu fiind un fibrom maricel a trebuit pana la urma sa il scot prin interventie clasica .
Cazul meu era mai ciudat , fibromul era de juma de kg si a trebuit sa il scot pana la urma caci imi presa pe uter .

Stiu fete care dupa mebolizare au reusit sa scape de fibrom de tot li-i s-a resorbit si asta e bine . Bafta ...si cat mai repede bebe !

Mergi la inceput

buna fetelor arwen ce mai faci ?

eu sunt in aceeasi situatie astept sa-mi vina "zana" si nimic , cred ca tare m-am dereglat de la operatie , am deja depasire de 5 zile si ma freaca hormonii de numa ...abia astept sa-mi vina si sa scap de el...

Mergi la inceput