Fibrom uterin (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violeta_ND spune:

Buna dimineata
Am mai scris un mesaj miercuri si nu-l vad.
Am fost plecata la parinti. Ieri am fost le ecograf la mine in Galati.
Am vazut doar sacul gestational care are 13 mm. Nu a vazut nimic inauntru. Sper sa fie doar din cauza aparatului. Am citit pe net ca embrionul se vede la dimeniuni mai mari ale sacului, pe la 15 mm, prin ecografie transabdominala. Eu am facut transvaginala, ar trebui sa fie mai performanta.
Sunt stresata rau.
E posibil sa fi avut loc ovulatia mai tarziu si varsta sa fie mai mica. Mi-a spus sa mai fac un HCG si sa revin la ecograf saptamana viitoare. Sigur nu ma mai duc la el. Era fara chef, s-a plictisit repede, nici nu a mai masurat fibroamele. Dupa al doilea si-a pierdut rabdarea.Banii mi-a luat. Oricum din ce am vazut eu fibroamele mele au stagnat. Mi-as fi dorit sa se micsoreze si sa scap de cele mici.
Cred ca saptamana viitoare fac un efort financiar si ma duc la Bucuresti la doamna Nedelcu de la Delta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna violeta ! si eu zic sa nu mai mergi la el , este superficial daca nici macar masuratorile nu le-a facut cum trebuie ,atunci ce sa te astepti pentru o interpretare pertinenta. Mai bine dute la Bucuresti cum spui tu chear daca este un sacrificiu financiar , macar te lamuresti. Nu te stresa , stresul nu este bun in sarcina , si intredevar sunt sarcini la care embrionul se vede mai tarziu .

Mergi la inceput

Buna fetelor , azi dimineata ma lamentam ca nu imi mai vine ciclul ...a venit !!! in sfarsit si ma simt mult mai bine ,. m-am linistit si hormonii s-au linistit ... , acum mai astept doar sa-mi pot ataca sotul , dar mai trebuie sa astept inca 2 saptamani , oricum peste 2 saptamani trebuie sa merg la controlul de 6 saptamani de la operatie si cred ca voi avea liber la

pupici la toate

Mergi la inceput

Ce mai faceti, fetelor?
Cam liniste pe aici.
Eu m-am linistit, sunt mai impacata. Astept, iau pastilele prescrise de medic si ma simt binisor. O sa ajung la Bucuresti abia pe 31 mai, sper sa am rabdare pana atunci.
Eram datoare cu o informatie: Maca este un extras dintr-o planta care ajuta la fertilitate. Echilibreaza hormonal fara a contine hormoni etc. La barbati mareste motilitatea spermatozoizilor.

Mergi la inceput

violeta multumin !cred ca am sa caut si eu , unde se gaseste la farmacii sau magazine naturiste ?

Mergi la inceput

Eu am cumparat de la un magazin naturist.Nu stiu daca chiar a contribuit cu ceva. Am mai citit pe forum-uri ca se foloseste alaturi de napraznic, branca ursului etc. Rau cred ca nu are ce sa faca.
Azi iar e una din zilele in care sunt somnoroasa toata ziua.

7+

Mergi la inceput

violeta mersi , tu cum te simti ? Intredevar nici vremea de afara nu ne ajuta , cel putin la cluj sunt 7 grede si este innorat .
Am sa cau si eum maca . Imi pregatesc terenul penteru lunile care urmeaza.

Mergi la inceput

Buna dimineata
Mi-am schimbat programul zilnic, ma trezesc foarte dimineata dar ma culc cam la aceeasi ora.Am zile in care mi-e foarte somn. Am si greturi si ceva crampe, dar nu tot timpul.
Vremea de afara nu ma infleunteaza. De obicei ma simt foarte energica cand ploua.
Nu cred ca o sa am rabdare pana pe 31 mai sa ajung la ecografie la Bucuresti.
Olimp, cred ca poti sa iei maca cu cateva luni inainte sa ramai insarcinata. Recomandabil este sa iei si acid folic.
Am fost la Cluj de mai multe ori(am lucrat la Zalau cateva luni). E un oras frumos, centru universitar...

7+

Mergi la inceput

buna violeta cred ca nici eu nu as avea rabdare pana in 31 mai sa merg la ecograf , e drept aici gasesti multe cabinete cu aparatura profi .

Ce ciudat ca te simti energica cand ploua , de obicei o astfel de vreme oboseste , important e ca te simti bine, greata e normal sa o ai , se zice ca este data de cresterea hcg-ulul si al progersteronului in sange deci e de bine , iar crampele si ele sunt normale din cand in cand , eventual daca te derajeaza poti sa iei No-spa de 3 ori pe zi , si eu am luat datorita fibromului . Fibromul poate provoca spasme uterine si e bine sa le linistesti. No-spa poti lua linistita in sarcina e recomandat de medicii gine.

sarcina usoara !

Mergi la inceput

arwen pe unde te-ai pitit ?

Mergi la inceput