Fibrom uterin (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violeta_ND spune:

Buna dimineata
Olimp, se pare ca am ramas singure pe aici.
Au disparut fibroamele, nu mai avem probleme.
Iau No-spa 3/zi la recomandarea medicului+ vitamine si acid folic.
Trebuie sa iau si progesteron, dar asta dupa vizita la medic de saptamana aceasta.Inca nu mi-am facut programare, pentru ca inca nu m-am hotarat la care.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna violeta , ai dreptate se pare ca ne intretinem doar noi doua , nu conteaza imoprtant este ca esti bine si ca...ti-au disparut fibroamele !
Asta e veste fff buna .
Ca si tine si eu am aceeasi dilema , nu stiu la ce doctor sa merg , trebuie sa fac controlul de 6 saptamani de la operatie si nu stiu la cine sa merg , pana in Ungaria doar pentru un control ...e cam mult . plus sotul nu poate venii , iar eu nu am voie sa conduc singura pe distante asa de mari (la indicatiile medicului ). Asa ca nu stiu , la vechiul dr cum sa ma duc si sa-i flutur succesul operatie pe sub nas , cand el imi zicea ca nu se poate ! Nu stiu , pana saptaman viitoare trebuie sa ma hotarasc.

E bine ca iei no-spa , e bun linisteste , totul va fi bine sunt sigura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna fetele,nu va las singure,chiar daca scriu mai rar
Am fost la medic,uterul arata bine,ovarele la fel,ata cu care a fost legat colul nu a reusit sa o vada la ecograf,eu sper ca e tot acolo,a zis ca de obicei nu o poate vedea.Am intrebat despre testele de ovulatie,se pare ca daca-s pozitive inseamna ca e totul in regula,insa ovulele mele nu mai sunt cele de acum 10 ani de exemplu,asa mi-a zis,varsta isi spune cuvantul.Mai departe nu ne poate ajuta,ne-a trimis la departamentul care se ocupa de problemele de infertilitate,avem programare pe 5 iunie.Sotul n-a fost prea incantat,ar fi vrut sa astepte pana in septembrie.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

Mergi la inceput

buna dimineata
prettysunshine hai nu mai este mult pana in 5 iunie , doua saptamani , cu cat mai repede cu atat mai bine , Sa de DD sa fie cu succes.

Eu mi-am facut programare la un nou doctor , de fapt e doctorita , sa vedem ce parere are , este primul consult de la operatie. Sunt curioasa cum va prelua cazul , am sa merg inarmata cu analize , examinari , rezultate sa vad ca spune si ce propune. In functie de asa voi sti pe ce drum sa ma indrept.

Va pup

Mergi la inceput

Buna fetelor
Eu sunt in spital de joi. Am ajuns joi cu dorinta de a face un control prin CAS si o noua ecografie pe care sa nu o platesc. La ecograf joi tot nu s-a vazut embrionul si doctorul mi-a repetat ca nu prea sunt sanse sa se indrepte situatia. Mi-a propus chiuretaj si am zis ca ma sfatuiesc cu familia si-l anunt a doua zi. Familia m-a zapacit cand eram deja impacata cu ideea, asa ca vineri m-a vazut alta doctorita si ea a vazut la ecograf un vag ecou embrionar. Mi s-a recomandat sa fac HCG, care a iesit corespunzator unei saptamani mai mici. De altfel si dimensiunea sacului este de 6 sapt si 4 zile.
>Maine mai fac o ecografie la doctorul meu si luni un alt HCG.
Fac injectii cu antispastice si ma odihnesc toata ziua. In prima zi am mai lucrat ceva pe calculator, dar dupa aceea m-am topit in peisaj, odihna muuuuulta. Ma simt mult mai bine, nu mai am greturi. Nici nu stiu daca e semn bun.
La fibroame nici nu se uita la ecograf. Sacul este deformat de un nodul fibromatos iar sacul se vede mai bine la o ecografie abdominala, ceea ce e un pic ciudat.
Va urez sanatate si medici buni!
Azi am stick de internet si am

7+

Mergi la inceput

Azi am stick de internet si probabil o sa tot citesc pana ma zapacesc de tot.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana1122 spune:

Violeta, tine-te tare si nu lua in seama chiar toate treburile de pe net. Fiecare organism e unic, cu istoria, varsta si mostenirea lui genetica. Eu iti tin pumnii, sper sa fie doar un moment de inceput mai dificil.
Legat de fibrom, mi-am facut si eu o eco luna asta, la acelasi aparat si doctor ca in februarie. Fibromul a iesit ca ar fi stationar ca dimensiuni (de fapt, un pic mai mic, cu cativa milimetri, dar cred ca asta s-a datorat momentului mai bun in care am facut eco fata de perioada menstruatiei). In rest, continui cu terapiile alternative, daca nu dau rezultate, in vara incep iar preumblarile pe la dr ginecologi. Momentan n-am nici timp, nici chef si mai ales bani pentru asa ceva.
Toate bune!

Mergi la inceput

violeta eu zic sa mai astepti , daca nu va fi rezultatul dorit ...nu te pripi pana nu ai un diagnostic sigur , astepta pana luni si , poate este cu noroc. Orice ar fi suntem alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna seara!

Violeta, mai cere si alte pareri inainte de a lua o decizie finala cu privire la sarcina ta! Sper sa ai un bebe luptator! Doamne ajuta!

Olimp, bafta la control!

Pretty, sper sa nu mai fie nevoie de tratamente suplimentare si sa ramai gravida cat mai repede!

Dana, sper sa fie bune tratamentele si sa scapi de fibrom!

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

multumesc ninia joi urmeaza sa merg ,sa speram ca totul este bine , inca putin si voi vedea. Eu zic ca nu parea are ca sa nu fie bine , ma simt bine si am trecut deja de prima menstruatie venita la timp ..asa ca ...
tu ce mai faci ?

arwen ce mai faci , pe unde esti ?

Mergi la inceput