Fibrom uterin (29)
Raspunsuri - Pagina 16
Ninia81 spune:
Olimp, eu, multumesc lui Dumnezeu sunt bine.Sunt sigura ca va fi bine si la tine.
Chiar...ce o face Arwen?
olimp spune:
buna ninia si eu ma intrebam ce mai face arwen , nu mai da nici un semn , sper ca este bine .
arwen te pupam
Violeta_ND spune:
Buna seara
Tot in spital sunt. Am scris ieri un mesaj frumos, dar l-am pierdut.Azi nu am asa inspiratie dar vroiam sa va povestesc despre pataniile mele.
Duminica la ecograf s-a vazut sacul vitelin. Luni am facut free beta HCG, mai urmeaza sa fac si maine si poate si vineri. Sacul gestational e turtit antero posterior de un fibrom.
Psihic stau mai bine. Statul in spital ma inmoaie rau. Fac injectii cu antispastice la 8 ore. Doctorul inca nu vrea sa-mi dea progesteron. Probabil ca inca nu e convins ca sarcina e ok. La ecograf dimensiunile corespundeau la 5 saptamani cand eu intrasem deja duminica in 8 saptamani.
Alt medic, cel de la vizita, mi-a spus ca e posibil sa fie si embrionul dar nu se vede din cauza fibromului.
Medicul meu nu-mi da drumul din spital pana nu-mi da un diagnostic. Zilele astea au parut saptamani.
7+
olimp spune:
oh violeta numai tu sti prin ce treci draga de time. Bine ca stai ok cu moralul , conteaza enorm . Sa dea DD sa fie bine , iti tinem pumnii si .
Sa scapi cu bine si sa iesiti sanatosi din spital.
Violeta_ND spune:
Maine imi da drumul din spital.Azi la ecograf s-a vazut ceva langa sacul vitelin dar,probabil se va vedea mai bine saptamana viitoare. Doctorul spune ca am 5-6 saptamani. Free beta HCG a iesit 16.7 ng/ml. Am cautat pe internet ce inseamna si nu m-am lamurit.Doctorul spune ca e cam mica. Scoti cu clestele informatii de la el. Tot maine vine si a doua analiza. Sper ca stie doctorul sa o interpreteze.
Ce greu e deja. Nu a fost usor nici pana sa fiu insarcinata. Probabil ca fetele care au copii o sa spuns ca greul incepe abia dupa nastere.
7+
olimp spune:
violeta noi suntem niste luptoare si mergem pana la capat , eu sper ca va fi bine . Sa ne anunti maine si sa ne dai o veste buna. Nici eu nu stiu bine cum stau valorile acestea de beta HCg.
te pup si multa sanatate.
Ninia81 spune:
Hristos s-a Inaltat!
Violeta, sa dea Dumnezeu sa fie bine! Suntem alaturi de tine.
Uite aici un tabel cu valori betaHCG :
Guideline to hCG levels during pregnancy:
hCG levels in weeks from LMP (gestational age)* :
3 weeks LMP: 5 - 50 mIU/ml
4 weeks LMP: 5 - 426 mIU/ml
5 weeks LMP: 18 - 7,340 mIU/ml
6 weeks LMP: 1,080 - 56,500 mIU/ml
7 - 8 weeks LMP: 7, 650 - 229,000 mIU/ml
9 - 12 weeks LMP: 25,700 - 288,000 mIU/ml
13 - 16 weeks LMP: 13,300 - 254,000 mIU/ml
17 - 24 weeks LMP: 4,060 - 165,400 mIU/ml
25 - 40 weeks LMP: 3,640 - 117,000 mIU/ml
Non-pregnant females: <5.0 mIU/ml
Postmenopausal females: <9.5 mIU/ml
olimp spune:
buna fetelor , ieri am fost la cotrol dupa cele 6 saptamani de la operatie , sunt bine , doctorita a zis ca arata minunat de parca as fi fost operata acum 3 luni nu doar de 6 sapt.
din pacate mai am un fibrom uterin , dar mititel de 1 cm , si mi-a zis sa-i dau pace , pana acum nu s-a vazut caci era ecranat de cel mare , acum la-m vazut si eu. Mi-a spus ca doctorii care m-au operat cu siguranta l-au vazut dar nu avea rost sa imi ciuruiasca uterul pentru ata, sper sa aiba dreptate.
mi-a cerut sa fac analizele de trombo , avand in vedere istoricul meu si mai ales ca ambii bunici au decedat de inima , si varul primar la 35 ani a suferit o operatie pe cord datorita trombilor.
luni am programare pentru recoltare.
pentru toate fetele.
violeta cum te simti ?
ninia
preetysunshine
arwen ne este dor de tine ?
Violeta_ND spune:
Salutare fetelor
Sunt acasa de ieri dupa amiaza. M-am cerut eu acasa.
Analiza free beta HCG era gata dimineata. E 15.4 ng/ml. mai mica decat 2 zile in urma. Mi-a si frica sa ma duc la medic cu ea.
Ninia, multumesc de ajutor. E vorba de free beta HCG, adica o subunitate a HCG. HCG total e bun la mine. Ecografic eram in urma si de aceea mi-a cerut sa fac free beta HCG.
teroretic trebuie sa creasca pana la 60 ng/ml in sapt 8-9 si apoi sa scada. La mine a scazut putin.
Nu prea am gasit date pe internet despre free beta HCG, nici in engleza.
UUUfff!
7+
Ninia81 spune:
Olimp, ma bucur ca esti bine dupa operatie! Nici nu avea cum sa fie altfel. Ai vazut ce bine te simti cand nu se mai mira niciun doctor de fibromul tau?
Esti sigura ca acest al doilea fibrom era acolo inainte de operatie?
Violeta, nu prea ma pricep la analizele astea. Oricum ma rog la Dumnezeu sa fie luptator bebe al tau si sa evolueze cu bine pana la 40+
Pup toate fetele curajoasa si va doresc wk-end minunat, chiar daca afara ploua, ploua...