Fibrom uterin (29)
Raspunsuri - Pagina 17
olimp spune:
ninia eu vreau sa cred ca da, ca era acolo sper ca nu s-a format in 6 saptamani . Nici nu vreau sa ma gandesc.
violeta am incercat sa caut si eu ceva despre beta HCG liber nu am gasit nimic care sa ma lamureasca . Eu iti tin pumnii sa fiti bine pana la sfarsit .
pupici si weekend placut
Violeta_ND spune:
Multumesc de incurajari.
M-am intors la viata obisnuita, incerc sa revin la o viata activa.
Am reusit sa obtin o programare la ecograful de la Bucuresti abia pe 13 iunie. Poate e mai bine asa, sa nu ma mai zapaceasca nimeni.
Din cate mi-am dat seama, cu analizele mele doar constat problemele, sau problemele imaginare si doar atat. Medicul nu cred ca are ce tratament sa-mi dea. Iau antispastice, vitamine si ac folic.
Ma simt bine, in general.
Olimp, imi pare rau ca a aparut un nou fibrom. Sora mea e de parere ca acestea apar pt ca ne dorim foarte mult sa creasca un bebe in uterul nostru si pana la urma creste altceva.
Weekend placut si linistit. Eu ma duc cu cortul la iarba verde.
7+
olimp spune:
violeta sa sti ca pana la urma este cea mai buna decizie , stai departe o vreme de parerile medicilor , pana pe 13 iunie mai sunt 2-3 saptamani, pana atunci ai sa vezi ca si bebe isi da drumul si totul va fi bine , stresul nu e bun la nimic.
Da fibrom nesuferit , abia am scapat de unul si hopa altul , ma inerveaza de numa. Sper sa nu mai creasca , si sa faca loc pentru altcineva care vreu eu sa creasca .
si multe sanaate la amandoi !
Violeta_ND spune:
Buna dimineata
Recomandati-mi, va rog, un medic ginecolog bun in Bucuresti.
Medicul meu de familie imi recomanda pe Bogdan Marinescu de la Maternitatea Giulesti.
Nu pot sta linistita.
7+
olimp spune:
violeta buna , din pacate aici nu te pot sfatui , dar cu siguranta te vor ajuta fetele.
sanatate ! sarcina usoara
olimp spune:
violeta pe fete le auzem discutand despre dr Dragos Albu , de la Medlife Grivita , spuneau ca este bun ecografist si in primul rand "om".
Violeta_ND spune:
Azi a aflat sefa mea ca am depus concediul medical. Dupa o discutie neplacuta m-a somat ca e ultimul concediu pe care mi-l plateste(era si primul). Inca o data, un gust amar...
7+
olimp spune:
oh violeta ce ti-i si cu sefii astea ! de fapt ce ma mir ca le-ar place sa lucram ca negrii pe plantatie dar concediu sa il luam "altadata" sau "niciodata"
las-o in pace , tu sa te ingrijesti pe tine si sa fiti bine , itit tin pumnii. Cum esti ti-ai gasit vreun doctor in Bucuresti sau te-ai axat pe cineva ?
Ninia81 spune:
Va pup, dragele mele!
Violeta, vad ca ti-a raspuns Olimp. Eu tot pe dr.Dragos Albu ti l-as recomanda in Bucuresti. Este atent si bun diagnostician.
Sper ca sunteti bine si tu si bebe....cat despre sefa...voi sa fiti sanatosi!
Violeta_ND spune:
Multumesc, fetelor
Care ar fi tariful pentru o consultatie si o ecografie la dr. Albu?
7+