Fibrom uterin (29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

vio aici din pacate chear nu stiu , dar daca aflu itit spun , poate intre timp itit scriu fetele care au fost la el

cum te mai simti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna seara,imi cer scuze ca intru atat de rar,acum vreau sa va impartasesc si voua o veste buna.Azi dimineata mi-am facut un test de sarcina si a iesit pozitiv.Sunt fericita si speriata in acelasi timp.E prea devreme sa merg la doctor,trebuie sa mai astept vreo 10 zile sau macar o saptamana si pana nu vad la ecograf ca totul e bine,nu ma pot bucura.
Va doresc si voua doua liniute cat mai curand posibil!

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_ND spune:

Felicitari!!
Sa fie intr-un ceas bun!Sanatate multa!

7+

Mergi la inceput

prettysunshine ma bucur nespus pentru tine , felicitari !

Vestile bune ne ajuta si pe noi , ne ridica moralul si ne face sa speram in continuare .
sarcina usoara si sa ne spui peste o saptamana ca totul este bine !

Mergi la inceput

M-am programat pe 13 iunie la Dr Albu. Consultatie e 150 lei. La ecografie avea liber abia pe 21.

7+

Mergi la inceput

violeta ma bucur ca ai reusit , asa de ocupat este la dansul , nu mi-am putut imagina....bine ca ai reusit , tu cum te simti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Pretty, felicitari pentru sarcina! Sa fie usoara si la termen!

Violeta, ma bucur ca te-ai programat la dr. Albu! Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Multumesc din suflet pentru urari.Mie tot nu-mi vine a crede si daca ieri am fost euforica azi incep sa am si temeri,abia astept sa pot merge la medic.
Violeta,tu cum te simti?Eu nu am simptome,in afara doar de balonare.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

Mergi la inceput

Eu ma simt bine, poate prea bine. Sunt ingrijorata rau. Nu mai am greturi, sanii ma dor mai putin. Din cand in cand mai am crampe in zona pelviana. Burtica parca s-a rotunjit. Ma astept la orice.
Mi-e o ciuda ca nu am bani.... m-as duce la medic mai des. Dar, asta-i viata.
prettysunshinepana ajungi la medic poti sa iei acid folic, mutivitamnine si No-spa. Poate ai noroc in Belgia si gasesti fara reteta.
Cand am stat in Olanda nu gaseai anumite medicamente decat cu reteta de la doctor.
Imi pare bine ca nu ai mai avut nevoie de alte investigatii. Spuneai ca erai programata pe 5. Se mai intampla.

7+

Mergi la inceput

buna fetelor !

pereetysunshine sa nu-ti fie groaza ,sunt sigura ca totul va fi bine , ia no-spa pentru sapasme si carmpe si ai sa vezi ca va fi bine , eu te pup si sunt increzatoare. . Stresul , nelinistea nu fac bine , hai mamico

violeta nu la toate gravidutele se manifesta greata , am prietene care nici nu nu au stiut ca sunt insarcinate , doar le-a crescut burtica , poate si tu faci parte din aceeasi categorie privilegiata . Si pe tine te pup si vreau sa te incurajez , va fi bine . Stiu ca este greu mai ales cand nu dispui de finantele necesare , si eu manine merg la analizele de trombofiilie si ma doare sufletul ca trebuie sa dau 750 ron pe ele .

Mergi la inceput