Fibrom uterin (29)
Raspunsuri - Pagina 19
olimp spune:
apropo fetelor mai stiti ceva de arwen ?
arwen ce faci draguta , sper ca esti bine ? te pup
pentru restul fetelor
prettysunshine spune:
Am inceput sa iau acid folic,No-spa am de la sarcina trecuta,dar nu vad de ce l-as lua,data trecuta l-am luat cand eram in spital cu contractii,insa acum la inceput nu prea vad rostul.No-spa am din Romania,aici nu exista.Si da,multe medicamente nu se dau fara reteta.
Dupa cum am zis,simptome doar balonare si sanii s-au intarit putin,insa nu pot zice ca ma dor.Si mai am dureri exact ca cele de la menstruatie din cand in cand,dar asa am avut si la sarcina trecuta in prima luna in perioada cand trebuia sa vina menstruatia.
Violeta,nu trebuie sa ai neaparat simptome,mie la prima sarcina nu mi-a fost greata deloc,dar la a doua am avut greturi pana in saptamana 18.
Pe 8 iunie am programare la ginecolog,am asa niste emotii...
Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)
olimp spune:
pretty
mie doctorul mi-a spus sa iau no-spa exact pentru carmpele acelea ca la menstruatie , ca sa nu se dezvolte in mini contractii , acum nu e neaparat sa iei daca totul decurge bine.
Hai ca pana pe 8 mai este o saptamana , o sa treca repede si ai sa vezi punctuletul saptamana viitoare
Si eu sunt nerabdatoare sa vad daca reusesc sa raman insarcinata acum cand nu mai am fibrom , sper sa fi fost doar el de vina.
Violeta_ND spune:
Pretty e bine sa iei no-spa pentru contractii. Nu fac nici un rau. E obligatoriu pentru femeile care au fibroame sau care au avut probleme cu sarcina. La prima sarcina nu mi s-a dat si am pierdut-o. Nu stiu daca acesta a fost motivul. Pentru ca nu mi-am facut alte investigatii s-a presupus ca a fost de la contractiile date de fibroame.
Doctorul meu de acum mi-a dat si mi-a spus ca trebuia sa iau si in prima sarcina. imi recomandase si mie analize de trombofilie cand eram in spital. Olimp nu stiu de ce faci tu analiza asta. Ai pierdut o sarcina?
Mi s-a spus ca sunt f multe cazuri in ultima vreme. E vinovata de oprirea in evolutie a embrionului, din ce am inteles eu. Poate sa se declanseze in sarcina asa ca nu vad utilitatea analizei acum. Daca ai bani, fa-o.
7+
Violeta_ND spune:
Ma duc la 14 la un ecograf la spitalul CFR de la noi din oras. E doar 30 lei. Sper sa nu ma zapaceasca de tot.
Mi se pare o vesnicie pana pe 13 iunie cand merg la Bucuresti.
Cred ca sunt putin nervoasa, am citit mesajul meu anterior si mi s-a parut putin dur.
Aproape ma irita faptul ca medicii ne pun sa facem zeci de analize si apoi apar tot felul de probleme pe care medicii spun ca nu le puteau anticipa.
Am vorbit cu niste prieteni ieri si ei au trecut prin aceleasi situati ca si mine, si pana la urma a fost bine. Initial le propuse chiuretaj. Acum au un copil frumos.
7+
olimp spune:
buna violeta fi optimista te rog , eu sunt si cred ca totul va fi bine .
In legatura cu analizele de trombfilie , ei bine da , eu am pierdut o sarcina la 8 saptamani , s-a oprit din evolutie, asta se intampla acum 2 ani in 2010 in februarie s-a oprit din evolutie , si de atunci nimic....
Avand in vedere antecendentele din familie , bunicii ambii decedati in urma infarctului , si varul primar operat pe cord la 35 ani de tromboza , verisoara primara la 39 ani atac cerebral....deci ma pot astepta ca si eu sa fiu purtatoare de mutaii.
Voi vedea cat de multe si cat de grave . peste 2 saptamani am sa primesc rezultataul.
Violeta_ND spune:
Sarcina s-a oprit in evolutie.
La ecograf ieri arata mai rau decat inainte. Ecografista nici nu mi-a mai primit banii. Ma gandeam sa las lucrurile sa evolueze natural, dar m-am intalnit cu medicul de familie la aprozar si mi-a spus sa nu stau si sa ma duc la medic.Am fost in spital caci medicul meu era de garda si mi-a confirmat.Am facut ciuretaj azi noapte, rapid.cred ca a fost mai bine asa, nu am avut timp sa ma gandesc. Acum sunt deja acasa.
Medicul mi-a spus sa revin dupa 2 saptamani cand o sa-mi dea lista cu analizele pe care trebuie sa le fac. Voi face pt trombofilie, toxoplasmoza etc.
Olimp, eu nu am in familie cazuri deosebite. In general toata lumea e sanatoasa. Bunicul din partea mamei avea si mama are probleme cardiovasculare inca din tinerete dar a nascut de 4 ori.
Dana1122 spune:
Violeta, imi pare asa rau! Sper sa te poti gandi cat mai putin la ceea ce a fost si sa vina repede urmatoarea posibilitate. Daca este posibil, fa-ti analizele, macar pentru a elimina niste piste pentru data viitoare. Te pup si te imbratisez.
O pup si pe Prettysunshine, chiar o surpriza frumoasa! Sarcina usoara!
Violeta_ND spune:
Olimp, atunci cand ai pierdut sarcina ce ti-a spus medicul? Care a fost cauza? Ai facut analize?
Eu sunt intr-o stare de amorteala. Azi dimineata m-am trezit din somn intr-un fel ciudat. Parca tipam catre mine ca nu mai sunt insarcinata. Probabil trebuie sa ma obisnuiesc cu noua situatie. o sa trebuiasca sa anunt la munca ca nu mai sunt insarcinata.. Mi se face greata anticipat de falsele pareri de rau ale sefei.
Imi caut serios un alt loc de munca. Poate sunt superstitioasa dar simt ca locul asta de munca imi aduce numai necazuri.
Am de asteptat 2 saptamani pana ma duc la medicul meu la control si analize. Ma duc pe 13 la Bucuresti la ecograf, la controlul de 6 luni dupa embolizare si apoi la dr. Albu.