Cum se pot elimina ridurile?(2)
Raspunsuri - Pagina 7
mirela68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mirela72 Mire, da-o cu Glyco A pana-ti ajung mostrele. Si protecte solara in aceasta perioada. Mire-mama de fetite frumoase http://community.webshots.com/user/Papucica |
Sar'mana!
ramiris spune:
citat din mesajul lui glimmer Multumesc, Mirela. Daca tot sunt aci, chiar daca intru in off-topic, vreau sa te intreb daca poti sa-mi dai un sfat. Fiica-mea are 12 ani si incep sa-i apara puncte negre in zona nasului, unde e pielea mai grasa. Tot in zona mai grasa mai apar din cand in cand asa-numitele "cosuri", care la ea sunt mai mult niste "bubite" mici, rosii, fara punct alb, dar cu impuritati in interior. Ce recomanzi pentru ingrijire la varsta asta? |
Eu am aceeasi problema cu fiu-miu (10 ani), sau pot spune ca am avut pentru ca dupa ce am mers la dermatolog pare sa se fi rezolvat. Ne-a recomandat Effaclar gel de curatare si crema. Cu gelul se spala pe fata de 2x pe zi iar crema o aplica numai seara si numai in zonele cu probleme. Intr-o saptamana s-au vazut deja rezultatele, acum mai are usoare urme. Ne-a zis ca trebuie sa continue 3 luni.
Eu am dus baiatul la dermatolog pentru ca nu-mi venea sa cred ca incepe deja sa faca acnee, ma gandeam ca e altceva. Dar cica e o acnee superficiala pentru ca a intrat la pre-pubertate.
Ce sa zic, incepe distractia....
glimmer spune:
Multumesc, Mirela, o sa perfectam operatiunea pe cai diplomatice, pe email.
Si la fiica-mea au aparut primele semne tot de pe la 9-10 ani, si de atunci ii pun saptamanal o masca cu argila. Cosuletele apar-dispar, dar are deja puncte negre mici pe nas si la "radacina" nasului.
P&ANA spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramiris
Eu am aceeasi problema cu fiu-miu (10 ani), sau pot spune ca am avut pentru ca dupa ce am mers la dermatolog pare sa se fi rezolvat. Ne-a recomandat Effaclar gel de curatare si crema. Cu gelul se spala pe fata de 2x pe zi iar crema o aplica numai seara si numai in zonele cu probleme. Intr-o saptamana s-au vazut deja rezultatele, acum mai are usoare urme. Ne-a zis ca trebuie sa continue 3 luni. Eu am dus baiatul la dermatolog pentru ca nu-mi venea sa cred ca incepe deja sa faca acnee, ma gandeam ca e altceva. Dar cica e o acnee superficiala pentru ca a intrat la pre-pubertate. Ce sa zic, incepe distractia.... |
Fii-mea sa iritat/ars de la Effaclar. Pur si simplu are zonele cu probleme de la baza scalpului innegrite acum.
Mi-a fost teama sa-i dau cu Glyco A.
Mirela , pune si la comanda mea o mostra , pliz :)
ramiris spune:
citat din mesajul lui P&ANA Fii-mea sa iritat/ars de la Effaclar. Pur si simplu are zonele cu probleme de la baza scalpului innegrite acum. Mi-a fost teama sa-i dau cu Glyco A. Mirela , pune si la comanda mea o mostra , pliz :) |
Aoleu, de la crema sau de la gel s-a ars?
Sa-l urmaresc indeaproape si sa-l intreb ce simte cand isi da cu ele.
Eu eram chiar incantata ca s-a vazut efectul repede, eventual cand dispare de tot sa continuam pana la cele 3 luni doar odata la 2 seri.
As putea sa-i inlocuiesc gelul cu alt produs de curatare mai putin agresiv si sa-i las numai crema.
ema spune:
Mirela,sper doar ca nu te-ai suparat pe mine!Intradevar Glycol A este un produs exceptional iar faptul ca eu am amestecat si Bha a fost datorita faptului ca eu aveam o masca cam cum au unele gravide in lunile inaintate.Am ales sa folosesc concentratii mici in ideea de a nu agresa prea tare tenul...am facut proba intai la incheietura mainii si ptr. ca nu am avut nici o reactie negativa,am aplicat initial pe pete,apoi pe toata fata.Chiar nu vreau sa influentez cu nimic sfaturile tale...care sunt nepretuite si profesionale...am relatat doar experienta mea.am vazut pe site-ul tau acneea pe care o tratezi...foarte foarte faine rezultatele pina acum...si m-am bucurat sa vad ca la al doilea peeling ai amestecat AHA cu BHA...ok,in concentratii mai mari...cazul e destul de serios si cu siguranta trebuie ceva mai strong!
Normal ca nu recomand nimanui sa amestece acizii,ptr. alte persoane poate nu e indicat...depinde de problemele care le are...fiecare caz are particularitatile lui...repet...eu am folosit amestecul pe raspunderea meaptr. problema mea!
P&ANA spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramiris
Aoleu, de la crema sau de la gel s-a ars? Sa-l urmaresc indeaproape si sa-l intreb ce simte cand isi da cu ele. Eu eram chiar incantata ca s-a vazut efectul repede, eventual cand dispare de tot sa continuam pana la cele 3 luni doar odata la 2 seri. As putea sa-i inlocuiesc gelul cu alt produs de curatare mai putin agresiv si sa-i las numai crema. |
Nu stiu care o fi de vina , ca le-a folosit ca la carte 4 zile si am oprit-o cand am vazut- o rosie ca racul. E posibil , totusi , sa fi pus mai multa crema , ca nu are inca simtul cantitatii bine- definit :) eu banui crema , ca gelul se spala repede .
Daca nu s-a intamplat nimic la voi , pana acum , inseamna ca e ok , dar atentie mare la cantitatea de crema , zic eu.
ramiris spune:
citat din mesajul lui P&ANA Nu stiu care o fi de vina , ca le-a folosit ca la carte 4 zile si am oprit-o cand am vazut- o rosie ca racul. E posibil , totusi , sa fi pus mai multa crema , ca nu are inca simtul cantitatii bine- definit :) eu banui crema , ca gelul se spala repede . Daca nu s-a intamplat nimic la voi , pana acum , inseamna ca e ok , dar atentie mare la cantitatea de crema , zic eu. |
Am inteles, sa stii ca dupa ce mi-ai spus am studiat si eu pielea copilului cu atentie si mi se pare ca are o zona intre sprancene si de acolo in jos pe nas care s-a asprit si pare sa vrea sa se descuameze.
O sa ramanem numai la gel pana cand se remediaza iar dupa o sa-i reintroduc crema cu mare atentie si cred ca pentru siguranta o sa i-o aplic eu.
De fapt tind sa cred ca ai dreptate si ca de vina e cantitatea de crema pentru ca in perioada in care am supervizat spalarea si am aplicat eu crema n-a fost chiar nici o problema. De cateva zile l-am lasat sa faca treaba asta singur si probabil ca a pus mai multa crema...
Si ce incantata eram ca am baiat autonom .
P&ANA spune:
Ramiris , fii-mea , sambata si-a curatat fata de 3 ori. Mi-a marturisit abia dimineata ,cand blestemam clipa in care le-am luat.
La ea e rau , zici ca are masca de cafea pe frunte. Ea e fericita ca a scapat de cosuri . Daca si-ar prinde parul in coada , n-ar mai avea pb , dar...of , adolecentii
ramiris spune:
citat din mesajul lui P&ANA Ramiris , fii-mea , sambata si-a curatat fata de 3 ori. Mi-a marturisit abia dimineata ,cand blestemam clipa in care le-am luat. La ea e rau , zici ca are masca de cafea pe frunte. Ea e fericita ca a scapat de cosuri . Daca si-ar prinde parul in coada , n-ar mai avea pb , dar...of , adolecentii |
Viitorul suna bine...
Al meu a inceput sa jeleasca aseara cand i-am zis ca nu mai dam cu crema. Adica el sa aiba cosuri iar?!?!
Sa-i spun sa nu-i dea cumva prin cap sa-si dea pe ascuns sau mai mult decat a zis dna dr si sa-i explic de ce.