Cum se pot elimina ridurile?(2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Multumesc de raspuns, Mirela. Tenul meu e sensibil de cand ma stiu, si in urma unor tratamente de acum cativa ani s-a fragilizat teribil. Deci nu e de la acidul salicilic, si nici nu folosesc zilnic produsul respectiv.

Am tenul gras in zona T, si in rest foarte deshidratat/sensibil/reactiv, cu tendinta la eritroza in obraji (o combinatie perfecta ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Salutare!

Dupa ce v-am urmarit din umbra, ies si eu la "raport".
Aseara facui peelingul mediu, dupa 6 saptamani de GlycoA. Mie mi s-a inrosit pielea considerabil si ma pisca destul de tare. Mai exact, ma ardea. Dar eu si la GlycoA am simtit piscaturi in fiecare seara. In fine, am urmat toate etapele si azi mai am doar pete roz si m-am trezit cu o usoara senzatie de parca pielea de pe fatza nu era a mea. Cred ca era un pic inflamata. Am dat cu crema post-peeling din nou si e mai bine, chiar daca tot ma "tine".

In ceea ce priveste rezultatele de pana acum, eu din start nu m-am asteptat la minuni. (Pentru mine chestia asta cu disparitia ridurilor deja formate prin tratamente faciale de genul asta intra la categoria "minuni", pentru ca mie nu mi s-a intamplat.) Eu ma declar multumita daca reusesc sa mai estompez ridurile, sa impiedic formarea altora si sa imbunatatesc considerabil aspectul tenului. Pentru ca tenul meu categoric are nevoie de asa ceva, intrucat a fost saracul agresat ani de-a randul in copilarie si in tinerete cand l-am expus exagerat de mult la soare. Pentru ca imi placea ca in fiecare vara sa ma bronzez, aratam aproape ca negresele, ca am pigment bun. Sunt convinsa ca am produs daune ireversibile in felul acesta. Ceea ce m-a "trezit" la realitate au fost niste alunite de pe corp care au inceput sa reactioneze urat. Nici nu stiam ce e cu ele, pe vremea aia nu se vorbea atat de problema asta, nu mai spun ca nici acces la Internet nu aveam, deci zero informatie.
Cand am dat de topicul asta eram intr-un impas in ceea ce priveste ingrijirea tenului, in sensul ca eram in cautarea a altceva decat ce mai incercasem pana atunci (trecusem prin faza "naturista"). Asa ca m-am bucurat ca am gasit o cale pe care sa o apuc. Si asa am intrat in legatura cu Mirela si am inceput sa folosesc si eu toate cele, GlycoA, serumul cu acid hialuronic, de curand si serumul cu Vitamina C. Am inceput sa folosesc si din crema pentru zona din jurul ochilor, din care Mirela, draguta cum e ea, mi-a trimis o mostra. O folosesc doar de doua zile, deocamdata pot sa spun doar ca imi place ca si consistenta si o voi folosi in continuare. Rezultatele apar de obicei dupa niste saptamani de utilizare.
Cam asta e. Va tin la curent cu evolutia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Glimmer, deci tu n-ai avut rezultate deosebite dupa Glyco A? Sau din contra au fost peste asteptari care vad ca erau joase
Intreb ca sa stiu daca pe viitor Glyco A ar putea fi o solutie? Momentan am tenul ok, mult prea sensibil cred eu pt. peelng-uri, dar peste vreo cativa ani, cu o concentratie mai mica, poate as incerca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Citat:
citat din mesajul lui iarina

Glimmer, deci tu n-ai avut rezultate deosebite dupa Glyco A? Sau din contra au fost peste asteptari care vad ca erau joase
Intreb ca sa stiu daca pe viitor Glyco A ar putea fi o solutie? Momentan am tenul ok, mult prea sensibil cred eu pt. peelng-uri, dar peste vreo cativa ani, cu o concentratie mai mica, poate as incerca.



Am inceput toata tarasenia acum sase saptamani. Mie mi se pare un timp destul de scurt pentru a putea vorbi de rezultate. Depinde si din ce punct porneste fiecare. Eu, cum am spus, am pornit cu un ten "suferind". Am niste pete de care am tot incercat sa scap. Ce pot sa spun este ca am un ten mai "luminos", petele s-au mai estompat, nu cred ca mi se pare. Insa mai am de lucru, peelingul superficial facut cu GlycoA nu e suficient la mine. Sa vedem ce va mai fi dupa peelingul mediu. Cum ziceam, va tin la curent .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bea_Special spune:

Eu am un ten fara riduri,sensibil. Genetic. Dar am cuperoza tot genetic, pe care am intensificat-o din prostie.Expusa direct la soare ani de zile si acu' numai stiu ce sa fac! Mirela,pls...ceva sfaturi? Apelez si la IPL cat de curand, dar asta sa fie unica solutie?

Referitor la creme, parca niciuna numai face fata pe tenul meu uscat.Fondul de ten il aplic numai cu crema data mult in prealabil ca altfel se strange,se cojeste. E Revlon, L'oreal (de ani buni)...cam atat (:.Incerc sa beau apa mai multa,sa o inghit cu paharul (:.Dar beau ceaiuri cca 1 litru pe zi, de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Glimer, trebuie rabdare pe paine. Petele trec, dar nu foarte usor. E nevoie de cateva luni pana sa scapi de ele si protectie solara permanenta.
Bea, incearca gama Ruboril (tot de la Isis), au si fond de ten cu factor maxim de protectie care atenueaza roseata. Si e foarte fain, se intinde bine, bine.
Crema de zi trebuie sa fie foarte bine hidratata,iar cea de noapte calmata si emolienta.
O seara placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Gata am intrat oficial in club
Am aplicat GlycoA, simt o foarte foarte usoar#259; usturime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Bine ai venit, JG

Eu am observat ceva, dupa ce am folosit peelingul mediu. Mi-au aparut niste cosuri mai uratele, dar care mi-au disparut peste noapte. Adica am folosit peelingul sambata pe la 20.00, pe la 2.00 aparutsera cosurile, iar duminica pe la 12.00 disparusera, au ramas doar niste pete. Sa aiba vreo legatura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

Revin si eu dar nu am noutati.
Am intrat in a 5-a saptamana de tratament cu Glyco A. Avand in vedere ca eu nu am probleme majore, deocamdata nu am ce imbunatatiri sa evoc.
Totusi, la aplicarea Glyco A nu simt intepaturi. Simt la aplicarea serumului cu vit.C, e normal? Plus ca eu nu imi simt pielea uscata, o simt hidratata.
Mirela, in ce situatii se recomanda sa se faca peelingul mediu? Trebuie sa existe niste probleme, sau dupa 6 saptamani de Glyco12% e bine sa facem acest peeling mediu?

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Mirela, am citit din urma si imi vine sa ma bag si eu in clubul fetelor neridate, doar ca e mai greu, vaz ca sunteti toate in Ro, afara de Ema.

Care e pagina ta de web? Pot sa comand si din Germania, adica nu stiu ce metode de plata sunt posibile. Si eu am tenul cam uscat desi cind eram mai tinara il aveam foarte gras, asa ca si eu as vrea sa comand serumul minune de la tine.

Nu am apucat sa ajung la farmacie sa intreb de glycoA, pe la farmaciile online de aici nu il gasesc. E o crema romaneasca? Ema, daca mai intri, tu de unde ai gasit glycoA?

Inca ceva, mai am 2 saptamini si nasc. Sa astept pina dupa sau pot sa incep?

Mergi la inceput