Aspirante optimiste(769) Felicitari Luciana2008!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

eu nu vad unde a scris roxy

pup fetele care au mai intrat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Morning, girls !
IP, haide nu fii fleoshchi, ca-ti trimit pupzi cu gherute daca nu esti cuminte. Si nu vrei pupz cu gherute, ca eu mi-am luat un mare pupz cu gherute pe nas si arat ca dupa razboi, o crede lumea ca ma zgarii pe fazta singura
Eu sunt sus pe val azi, am martisor frumos in piept, parul imi sta acceptabil si am 5 floricele proaspete in vaza (3 mini-gerbera si 2 frezii care miroooossssssss, bai, da' miros asa frumoooooosssss!!! )

Luciana, iti tin pumnii pentru II azi !
Cine mai testeaza? Daena, parca citeam ieri ceva ce suna promitator. Ana, si tu testezi azi?

O saptamana frumoasa sa aveti !!

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

neata,bob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_ana spune:

Neatza fetele!... desi la mine ziua a inceput mai devreme, pe la 6.00...
Azi se duce sotiorul dupa imposibil... sa faca spermograma... am asa mari emotii...

Hai Luci! II

Miracles are not yet to come, because i am waiting too hard.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui SS-Tzuky

Deny iubita mersic de intrebare...multu,esc lui DD totul e bine, desi dupa testul pozitiv, sa stii ca incepe alt stres (pina cind am trecut de 12 sapt., transparenta nucala, nu l-am simtit miscind pina prin sapt. 26, apoi a inceput cu edemele si sperietura de preeclamsie, apoi are zile cind nu misca deloc si iar imi ies peri albi samd).
Sunt la odiseea de mai-iunie:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170906&whichpage=6
ca am dpn pe 10 mai, desi cred ca o sa facem cezariana pe la sfirsitul lui aprilie, ca nu se risca baba fricoasa la naturala

Iti doresc si tie, ca si celorlalte fete, sa vedeti dublu cit mai curind!
Sa stii ca a treia oara-i cu noroc!

Dana, 30+ cu Stefan
Doamne ajuta!

Doua sarcini pierdute, 8 si 9 sapt.

Tzuky cuvintele tale sa fie poleite cu aur si sa te auda Dumnezeu si sa adevereasca ce ai spus!
Multumesc pt cuvinte frumoase
Ma bucur ca sunteti bine si sanatosi, mereu ma bucura postarile tale.

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Laurika ce m-a amuzat mesajul tau cu piciul
Bob nu ma testez azi.Pt linistea mea cred k maine il stric pe singurul din casa.Cu toate ca sigur e negativ.N-am nici un simptom,nici urma de CM,nici semne de
Eu cred ca sunt iar la ovulatie,dar nici teste de ov nu mai fac.
Va pup si bafta la II

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LumyMony

buna dimineata [pup
Luci sa dea Doamne Doamne sa fie bebe
Eu sunt z26 si 11DPO si deja mi-a scazut TB asa ca puteti sa ma taiati dupa lista luna asta
Dar astept vesti bune de la voi

http://www.fertilityfriend.com/home/3b81d7

Lumy, nu te descuraja prea repede. Scaderea TB poate fi semn de implantare, scade doar pt o zi, apoi ziua urmatoare creste inapoi sus la 37.
Asa cum zice Kmy, pana nu vezi rosu... mai e sanse.
Ramai optimista. Nu-ti pierde increderea

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput

deny,ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Ipopica, hai ca n-o fi situatiunea chiar asa naspa. Putin optimism. va rog, la inceput de saptamana, ca sa ne mearga bine pana duminica.

Bob, freziile miros ceva de speriat iar cu mirosul ascutit, cu care probabil te-a cadorisit bebe, cred ca deja te-ai imbatat de la ele. Uite ca poate exista si betie non alcoolica.

Buna dimineata dragele. Daca mai vorbiti de inghetata si alte delicii de-astea culinare eu nu mai intru pe forum. Mi-am tot propus sa incep o dieta serioasa si voi...pai mai ajung eu trasa prin inel asa?

Luciana, sunt cu ochii pe "scrisurile" tale ca pe butelie, doar doar ne zici cu doua II

Alte liniute, anyone?

Eu m-am intors de la eco. Tanti dr zice ca e totul bine si frumox acolo dupa pierdere si ca sa punem mana sa muncim ca tre' sa mai iasa o data. Pai muncim, zic dar suntem si noi oameni, avem resurse limitate Da' muncim, zau!

O zi frumoasa sa aveti. Maine daca incepe taifunul sa stiti ca e din cauza ca e baba mea [ desi tin sa mentionez ca eu am un suflet mare]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui velvet

eu nu vad unde a scris roxy

pup fetele care au mai intrat

La pagina 2.
Mesajul ei a aparut mai greu pt ca e inca la moderare pana la 10 mesaje.

Roxy .

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput