Aspirante optimiste(769) Felicitari Luciana2008!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Hai ca nu mai sunt asa nocturna,e devreme acum pt mine....
Luciana imi pare rau k n-am intrat mai pe la 19h,dar am fost plecata in vizita,iti ziceam eu de unde sa iei un test.
FETELE care n-aveti test de sarcina in casa vedeti ca se mai gasesc si in marile supermarketuri(real,auchan,cora) la raionul de cosmetice(pe la servetele intime,vata).Eu am un Real( e nonstop) aproape si am vazut acolo.
Luciana cu simptomele astea sigur e bebe!
Eu azi sunt z30 si z13DPO calculat la CM-ul dinainte de sangerarea aia ciudata.
Daca iau in calcul sangerarea aia drept CM as fii z14
Hai ca va si va urez linistit visand la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

si eu "parchez" la

somn usor si pufos, ce visati sa strangeti in brate!!!
luciana, ca maine sa vii cu cele II , cat se poate de intense si pronuntate!!!
se anunta o sapt plina de dragonei, presimt eu!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

Multumesc mult Ana.....tremur toata...vad ca nu mi-a mai curs nimic...semn ca s-ar putea sa fie de bine...azi vedem care este treaba!
Fetele daca vad un test aproape pozitiv sa ma duc repede la doctor? sa nu fie ceva neregula cu bebe?

Citat:
citat din mesajul lui Ana178081

Hai ca nu mai sunt asa nocturna,e devreme acum pt mine....
Luciana imi pare rau k n-am intrat mai pe la 19h,dar am fost plecata in vizita,iti ziceam eu de unde sa iei un test.
FETELE care n-aveti test de sarcina in casa vedeti ca se mai gasesc si in marile supermarketuri(real,auchan,cora) la raionul de cosmetice(pe la servetele intime,vata).Eu am un Real( e nonstop) aproape si am vazut acolo.
Luciana cu simptomele astea sigur e bebe!
Eu azi sunt z30 si z13DPO calculat la CM-ul dinainte de sangerarea aia ciudata.
Daca iau in calcul sangerarea aia drept CM as fii z14
Hai ca va si va urez linistit visand la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata fetehai la cafeluta!

luci,sa ne anunti si pe noi rezultatul la test

va pup si va doresc o zi usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LumyMony spune:

buna dimineata [pup
Luci sa dea Doamne Doamne sa fie bebe
Eu sunt z26 si 11DPO si deja mi-a scazut TB asa ca puteti sa ma taiati dupa lista luna asta
Dar astept vesti bune de la voi

Mergi la inceput

neazta fetele!!!!
multumesc de velvet!!!!!
hai luciana cu vestea mare!!!
lumy speranta ti-o pierzi cand vezi rosu pana atunci garda sus

Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

roxy_ana

bine ai venit printre noi, o sedere cat mai scurta!!!!
uffffffffff, 4 ani, chiar e necesar sa isi faca si iubitul tau o spermograma, asha era si var-miu , k nu are treaba cu el , si var-mea si-a facut analize, si iar analize apoi surpriza prob era la el, si treb sa se opereze si tot s-a taraganat ca sa mai ceara o parere si in final au facut IA si acum am un viitor nepotel de 19+!!!
asha k ia-l frumos de manutza si la analize cu el!!!

Mergi la inceput

roxy_anascrie cat mai repede restul de mesaje pana la 10(primele 10 sunt moderate si apar abia dupa ce sunt aprobatesi noi le citim mai tarziu), ca dupa acea iti apar in timp real urmatoarele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata fetele!!

Hop si eu cu o cafeluta, ma pregatesc sa merg la spital sa iau rezultatul la analize (a durat destul dfe mult - cred ca vreo 7 saptamani).
Mai sutn si nedumerita nevoie mare de testele de ovulatie, a doua liniuta iese roz, nu la fel de intensa ca cea de control..cum fac sa va arat cum sunt?voi aveti poze cu o evolutie a testelor pana la ovulatie?ca m-am tot uitat pe net..si sa mor daca-s lamurita.Gata , fug, ca piciul meu fura sapunul si-l deseneaza pe pereti.

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Good morning, girls!

Deci, Luciana? Facusi cel de-al doilea test?

Eu azi sunt ofticoasa si plangacioasa. Am fost dimineata la ginecolog, si desi CMV-ul ala ordinar a scazut si e in "gray zone" el imi zice sa mai astept vreo 2 luni pana e negativ-negativ. SI io cand l-am vazut "gray" am si tabarat pe jumatatoi. Si nici n-am de gand sa-i spun jumatatoiului ce mi-a zis doftoru' ca la el cea mai buna metoda de protectie e abstinenta. Nu mi-au ajuns nici testele alea de ovulatie si tipii de la "netfarmacie" dorm pe ei si nu-mi raspund la e-mail. Si fiindca sunt inainte de ciclu am si o stare pandalioasa rau di tat si m-as face covrig sub birou sa bocesc nitel.

Da' voi sa nu ma bagati in seama si sa fiti vesele, vesele, ca doar e martie. A cui babuta e azi? Ca-n Bucuresti e tare draguta vremea.

I.P.

Mergi la inceput