Aspirante optimiste(769) Felicitari Luciana2008!!!
Raspunsuri - Pagina 4
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luciana2008 Nu am alt test in casa...il faceam cu siguranta daca mai aveam. Am fost la baie iar(ma duc din ora in ora) si nimicimi iau unul maine dimi si eventual il fac la scoala |
cel mai bine, ai in casa vreun recipient de urina, k sa iti faci testul cu prima urina!!!?
nu ai ncii o farmacie deschisa pe langa tine sa incerci un teste barza sa vezi ce iese?!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
kmy_black spune:
luciana
eu, una, cred ca deja rataceam prin oras sa cumpar un test(chiar doua- unul pt in seara asta, unul pt maine dim)
eu stau tare prost cu rabdarea la articolul asta!!!
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
luciana2008 spune:
Si eu as fi cumparat acum...dar sunt toate farm inchise la ora astacumpar maine dimi si vad cum rezolv sa il fac cu prima urina(sper sa ma pot abtine)
MeAlex spune:
Miha_23, nu stiu ce sa spun legat de trimiterea pt Fundeni, cel mai bine suni acolo si intrebi.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
SS-Tzuky spune:
Luciana
Din ce povestesti tu acolo, imi aminteste de ce mi s-a intimplat mie...Ma miram, de ce vine cm mai devreme luna asta, apoi dupa citeva ore nici urma de singerare, nimic absolut.
M-am gindit - oare n-o fi fost implantarea ?
A doua zi, ziua 10 dpo am facut un test (din astea tip betigas - am ajuns la concluzia ca sunt cele mai bune) - a iesit pozitiv!
Acum mai avem cam o luna-jumate-doua si vine Stefan
Eu cred ca la tine e , n-am auzit de teste care iasa pozitiv de aiurea. Daca a detectat HCG, se pozitiveaza, daca nu, nu. Mie nu mi s-a intimplat nici faza cu linii de uscare.
Nu e nevoie sa te abtii, fa pipi intr-un recipient si faci testul mai tirziu (eu l-am facut in pauza de prinz).
Ai putea sa treci sa faci un beta, daca ai cum, e mai sigur.
Felicitari de pe acum!
Dana, 30+ cu Stefan
Doamne ajuta!
DenyAnd spune:
La fel ca Tzuky am vrut sa-ti raspund si eu Luciana, dar s-a pierdut mesajul meu.
Tzuky cum te mai simti?
La odisee nu te-am gasit
Luciana, subscriu la ce a scris Tzuky, si tind sa cred ca a fost pata de la implantare.
Stai linistita si nu te ingrijora ca faci rau la samburel.
Te ca sa te linistesti
Inca o data felicitari
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.
luciana2008 spune:
Multumesc mult ptr raspunsuri si felicitari...sa de-a DD sa fie bine...pana acum totul este in regula...nu a mai aparut sangerarea.
Multa bafta si tie si sa de-a DD sa ai o nastere usoara si un bebe sprinten si voios
Citat: |
citat din mesajul lui SS-Tzuky Luciana Din ce povestesti tu acolo, imi aminteste de ce mi s-a intimplat mie...Ma miram, de ce vine cm mai devreme luna asta, apoi dupa citeva ore nici urma de singerare, nimic absolut. M-am gindit - oare n-o fi fost implantarea ? A doua zi, ziua 10 dpo am facut un test (din astea tip betigas - am ajuns la concluzia ca sunt cele mai bune) - a iesit pozitiv! Acum mai avem cam o luna-jumate-doua si vine Stefan Eu cred ca la tine e , n-am auzit de teste care iasa pozitiv de aiurea. Daca a detectat HCG, se pozitiveaza, daca nu, nu. Mie nu mi s-a intimplat nici faza cu linii de uscare. Nu e nevoie sa te abtii, fa pipi intr-un recipient si faci testul mai tirziu (eu l-am facut in pauza de prinz). Ai putea sa treci sa faci un beta, daca ai cum, e mai sigur. Felicitari de pe acum! Dana, 30+ cu Stefan Doamne ajuta! Doua sarcini pierdute, 8 si 9 sapt. |
SS-Tzuky spune:
Deny iubita mersic de intrebare...multu,esc lui DD totul e bine, desi dupa testul pozitiv, sa stii ca incepe alt stres (pina cind am trecut de 12 sapt., transparenta nucala, nu l-am simtit miscind pina prin sapt. 26, apoi a inceput cu edemele si sperietura de preeclamsie, apoi are zile cind nu misca deloc si iar imi ies peri albi samd).
Sunt la odiseea de mai-iunie:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170906&whichpage=6
ca am dpn pe 10 mai, desi cred ca o sa facem cezariana pe la sfirsitul lui aprilie, ca nu se risca baba fricoasa la naturala
Iti doresc si tie, ca si celorlalte fete, sa vedeti dublu cit mai curind!
Sa stii ca a treia oara-i cu noroc!
Dana, 30+ cu Stefan
Doamne ajuta!
kmy_black spune:
asa-i!!! vederea celor II este doar inceputul unui drum, plin de emotii, temeri, bucurii, griji drum care se inchide doar cand ajungem sa locuim in "garsoniera"!
daena spune:
draga Luciana, eu zic sa faci pipi de dimineata intr-un borcanel sau ceva, pui recipientul cu tine si cand cumperi testul poti sa il faci. Bafta la II !!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed