Aspirante optimiste(769) Felicitari Luciana2008!!!
Raspunsuri - Pagina 3
miha_23 spune:
buna fete,
O duminica frumoasa va doresc si eu, vad ca ati trecut pe dulciuri.
Am si eu un pofticis langa mine si ieri am facut clatite si azi placinta cu mere.
[2 sarcini pierdute, la 7 si la 9 saptamani]
Ana178081 spune:
Kmy multumim de inghetata(imi place cea nr,3,4,6).mie imi plac astea viu colorate>fructe de padure,fistic,pepene galben,capsuni/zmeura,lamaie,tiramisu.... )
fetele eu mai stau putin in pat,k tocmai a plecat sotul si am avut "spectacol" si dak tot am egg poate sunt la ov apoi merg pe la o prietena
velvet,miky,kmy,daena,valicutza
luciana2008 spune:
Buna fetelor...sunt in ceata generala, eu nu mai inteleg nimic
azi dimi mi-am luat temp bazala, si era bine 37.2(deci se mentine constanta de vreo 5 zile)...dar pe la 10 a inceput o scurgere rosiatica vreo 30 minute a venit cu durere de burta si s-a oprit(intre timp am luat nospa)...de atuci liniste...nici Cm-ul nu vine...nu stiu sunt tare dezamagita.Eu nu stiu ce sa mai inteleg...eu aveam cm lung de 35 de zile ...acum sunt 11 Dpo si hop cm, nu inteleg de ce nu mi-a scazut temperatura bazala?...urmaresc de 2 luni temperatura si inainte de cm-ul care imi intarzia mereu imi scadea cu cel putin 3-4 grade...si ce ma induce cel mai mult in eroare este testul de ieri cu liniuta a doua usor vizibila
Haideti ca v-am zapacit......va pup dulce si va doresc o duminicafrumoasa....ca a mea a fost praf
luciana2008 spune:
Si ca sa fie totul perfect....azi a plecat si sotul meu 2 saptamani la un curs de perfectionare ptr unitate in alt oras
luciana2008 spune:
Buna Velvet...asa am zis sa fac...daca nu imi vine Cm-ul intre timp...maine cd vin de la scoala imi iau un test si il fac...nici nu mai stau pe ganduri....si daca iese si pozitiv, fug la doctor imediat!
numai sa nu inceapa iar scurgerea
luciana2008 spune:
Fetele...am folosit un test CARA(de tip betisor)...sa imi de-a oare fals pozitiv?
offff...ca nu am telefon klumea sa fac o poza sa vedeti si voi, eu nu prea pun pret pe telefoane si nu folosesc unul performant
velvet spune:
da,luci,asa sa faci.sa mergi la dr daca e bebe
unele teste pot da fals pzitiv rezultatul.nu ai altul pt maine dimineata?
luciana2008 spune:
Nu am alt test in casa...il faceam cu siguranta daca mai aveam. Am fost la baie iar(ma duc din ora in ora) si nimicimi iau unul maine dimi si eventual il fac la scoala