Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Faine carucioarele-ambele. Neaparat sa verifici daca se lasa complet pe spate. Eu recunosc ca nu prea ma pricep la carucioare, la noutati, pentru ca M. are deja 8 ani. De atunci s-a mai dezvoltat industria asta.
Cum se foloseste perna pentru alaptat?
Diana, imi pare rau ca n-ai vazut in seara asta "Romania, te iubesc", pe ProTV, sa iti treaca definitiv dorinta de a naste in Romania, intr-un sistem de sanatate bolnav. Eu am prins doar vreo 10 minute. Poate gasesti pe net emisiunea.
Eu il puneam pe M si pe o parte, ca sa nu i se turteasca capul. Ii puneam la spate o paturica rulata, iar alaturi de multe ori i-am pus o bluza de-a mea sa-mi simta mirosul.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Mmamita si buna seara la toate fetele!

Mai nu rideti de mine, ca sunt constienta ca poate stau bine la toerie, dar cred ca ralitatea o sa fie alta cind vine Stefan

Eu am regindit faza cu baby carrier si l-am informat pe Hans ca placerea o sa ii apartina, a fost foarte incintat de idee (el iubeste copiii mai ceva ca Mos Craciun - mde, are deja patru, e experimentat).
Despre pompa de sin, habar n-am nici de asta, mi-am luat una manuala (tre sa ma uit, dar cred ca e de la Tommee Tipee), ca nu imi place ideea de electric, dar o sa vad daca o sa ma ajuta cu ceva.
Caruciorul...am luat un Hartan Skater X - este reglabil (adica si pentru pozitia orizontala, are un cosulet asa si se poate regla si pentru pozitia sezut, pentru mai tirziu) arata cam asa:

http://img1.classistatic.com/cps/bln/100904/899r3/41913l3_23.jpeg

O seara frumoasa!

30+ cu Stefan
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

LA MULTI ANI MI_BEBELINA iti doresc multa sanatate ,sa ai o sarcina usoara si o fetita sanatoasa si papacioasa!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

Buna fetelor.
Sper ca ati avut un sf. de saptamana reusit, noi ne-am simtit tare bine cu vremea frumoasa de afara, am stat in parc, Ana nu mai vroia acasa. Drept urmare a dormit ca ursuletul la pranz, 3 ore si nu se mai trezea si mami a profitat si ea
SS-Tzuky ai dreptate cu socoteala, multe depinde de firea lui bebe asa ca planurile noastre nu prea coincid cu ale lor.A mea a fost tare agitata in primele luni, au chinut-o colicii, toata ziua plangea, asa ca a stat mult in brate la mami.
Noi am avut nevoie mare de pompa de san in primele luni,cand Ana nu avea putere sa suga, am folosit mai multe marci, Chicco, Primii pasi, dar ne-am oprit la avent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Anitta, "paturica" de infasat poti sa o comanzi si de pe amazon.co.uk, dar costa 13 lire transportul (de la vanzatorul "Baby and Me", la ceilalti e mai scump si nu toti livreaza in Romania): http://www.amazon.co.uk/Summer-Infant-SwaddleMe-Small-Monkey/dp/B0035ER1FK/ref=wl_it_dp_o_npd?ie=UTF8&coliid=I2VWPQKU5ROX2B&colid=575OTIC65YXP. Mult de tot comparat cu pretul paturicii, dar ... alta optiune nu vad decat o prietena din UK la care sa comanzi mai multe chestii si care apoi sa-ti trimita un colet mai mare cu toate.

N-am vazut emisiunea, o sa incerc sa o caut. Recunosc ca stiu mai nimic din propria experinata despre sistemul romanesc de sanatate, doar din auzite, insa... mi-a ajuns ce am aflat. Si cred ca totusi realitatea bate cu mult povestile.

Clara, scuze de confuzie .

Tzuky, din cate am vazut imi place caruciorul vostru, pare "de incredere" .

Diana 30+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyan spune:

Bun gasit!

Pe mine ma depasesc total discutiile despre pampers, carucioare, pompe,ce bine ca mai sunt persoane cu experienta sa mai aflu si eu una alta.

felicityhope ma intreb oare nu se poate folosi o pernita/perna obisnuita pt alaptat in locul celei aratate de tine?

V-as ruga,cine a ia magneziu pt contractii...cate mg pe zi?ca mie dr nu mi-a recomandat nimic,cica-s contractii BH dar parca prea in fiecare zi.

A, si inca ceva, vreau si eu parola pt contul pe picasa.Multumesc

O saptamna placuta sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

GYAN - pernele astea pentru alaptat sunt anume concepute sa se muleze cumva pe corpul mamei, chiar sub sini, si spre deosebire de o perna normala care e moale si aluneca in toate directiile, perna de alaptat e mai ferma si sustine mai bine copilul. Da' acum, stii tu cum e, s-a mai inventat ceva, au alaptat mamele si fara perna asta mult si bine.:) Si eu am primit una la baby shower, si desi statea bine copilul pe ea, nu pot zice ca o consider un strict necesar, dar aste e doar parerea mea.

DIANA - poti sa-ti confirm ca acele "swaddle me" sunt exceptionale. Le-am avut si noi la Bryce, desi noi am invatat si tehnica infasarii cu scutece de infasat normale, mai ales barbate-miu, e super profi.:)
Mie mi-au mai placut si am folosit cu succes si camasutele astea de noapte:

http://www.amazon.com/American-Apparel-Infant-Sleeve--pink/dp/B003IF43VQ/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1330913043&sr=8-4 b

Precum si paturicile astea:

http://www.amazon.com/SleepSack-Cotton-Wearable-Blanket-X-Large/dp/B000ALFVQ2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1330913326&sr=8-1

Spor la cumparaturi!!!

Va pup si o saptamina buna sa aveti,

Clara - mami lui Bryce si Kaeden - 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyan spune:

ClaraJ,ai dreptate cu inventiile, se pare ca unele ne usureaza munca iar de altele ne putem lipsi;cred ca de perna o sa ma lipsesc daca nu e absolut necesara.Off,sunt atatea de cumparat iar pe unele nici nu le folosesti prea mult,noroc ca se mai primesc si cadouri.
Am si eu camasute ca in linkurile tale,am inteles ca-s bune pt noapte in special,in loc de patura,mai ales cand incep ei sa se foiasca si exista riscul sa-si traga paturica pe fata.
Dar celelalte scutece care-i fac asa pachetel cate ar fi nevoie? Si cand il infesi,doar dupa baie?Imi plac f mult si par usor de folosit.
Uite,pt vremea mai rece,ceva de genul asta am primit,se poate prinde de carucior si nu e nici o sansa sa se dezveleasca sau sa o pierzi.
http://www.amazon.com/UPPAbaby-Stroller-Blankie-UPPAhaus-Basil/dp/B0051Y1KYA/ref=sr_1_11?ie=UTF8&qid=1330917510&sr=8-11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Pupicei si cafeluta de la noi!
Sa aveti o super saptamana!

Elly 31+ cu Babyboom

AMR 8+ saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Ellyshor, multumim de cafelutza
O saptamana minunata va doresc si eu !!!

``````````````````````````````````````````

cu Dorian 28 weeks +

Mergi la inceput