Aspirante optimiste(769) Felicitari Luciana2008!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

mrenescu,neataspor la munca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata gagici.
Eu incerc sa ma organizez din timp si dega am inceput cu emotiile si nu pot dormi noaptea, acum imi fac papica supa fug in oras sa imi cumpar ce mai am nevoie si dupa amiaza ma duc la nenea doftoru la inima sa imi dea acceptul.
Tre sa ma mai epilez, sa ii fac mancare sptului si cel mai greu sa si plec de acasa, sa stiti ca acum nu mai am atata curaj si imi e frica.
Luciana hai cu testul ala pozitiv si da-ne si noua putina speranta, uite si ipopica e suparata si eu.
Aseara ma imbarbatam singura si ziceam ca anul asta de 8 martie o sa fiu in spital si nu o sa bag nimic in gura si la anul de 8 martie o sa imi tin in brate.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

deny,multumesc

roxy,bine ai venit!si convinge-l pe sot sa faca spermograma daca a trecut atata timp si tu nu ai nimic.

miha,neatasigur la anul asa va fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Si eu mi-am ales barza dar credeti-ma ca nici nu mai stiu cand am ales-o.
Nu-i asa ca sunt cu capul?
Ma duc sa imi dezghet frigiderul.
Fetelor dati-mi si mie o idee cu ce sa ma rad/epilez jos sa nu ma irit, cu ceara nu merge, cu epilatorul ma doare prea tare si nu reusesc iar cu bicul ma irit.
Sau cu ce sa ma dau dupa ce ma fac cu bicul? Stau in dilema si trebuie sa ma fac tot sa nu raman fir de par nu? Miky tu trebuie sa stii, trebuie sa fie fofoloaca chelioasa de tot sau nu? Sotului meu nu ii place chelioasa de tot de asta nu mam facut niciodata tot.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Miha, hai curaj. O sa fie totul bine si vei vedea ca pana la urma apare si bebele tau la orizont. Cere el mai multe sacrificii dar asta o sa te faca sa-l iubesti inzecit. Nu te gandi la interventie ca la "o interventie" ci ca la un pas inainte catre bebele mult dorit si asteptat. Parol, o sa fie bine si tu o sa fii in doi timpi si trei miscari inapoi pe forum. Tzuc pentru fata ingrijorata

Velvet, o zi usoara si tie. Multumesc de urari si le intorc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Eu m-am intors de la eco. Tanti dr zice ca e totul bine si frumox acolo dupa pierdere si ca sa punem mana sa muncim ca tre' sa mai iasa o data. Pai muncim, zic dar suntem si noi oameni, avem resurse limitate Da' muncim, zau!

Ce ie alea "resurse"?!! Nu iegzista, domne, nu iegzista! Daca nu mai merge cu energia, baga vinisorul rosu la atac, unul din voi doi trebuie sa fie starnit de alcool si sa fie activu' ! (eu dormeam ca dupa )
Si mai da-o-ncoloshea de dieta, schimbarile bruste in organism nu stiu daca/cat te ajuta acum. Si-n plus, n-ai nevoie de stresul sa-ti numeri dumicatii si sa te cotrobai dupa sunculite.

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

mrenescu,multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana178081

Eu azi sunt z30 si z13DPO calculat la CM-ul dinainte de sangerarea aia ciudata.
Daca iau in calcul sangerarea aia drept CM as fii z14

Ufff Ana ce incurcatura e cu CM tau de luna asta

Mai asteptam inca 3 zile si o sa iasa testul de sarcina pozitiv, ori mai asteptam inca 2 saptamani si la fel o sa iasa II

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luciana2008

Multumesc mult Ana.....tremur toata...vad ca nu mi-a mai curs nimic...semn ca s-ar putea sa fie de bine...azi vedem care este treaba!

E II la tine!!!

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Mai sutn si nedumerita nevoie mare de testele de ovulatie, a doua liniuta iese roz, nu la fel de intensa ca cea de control..cum fac sa va arat cum sunt?voi aveti poze cu o evolutie a testelor pana la ovulatie?

Da, este asa ceva.
Gasisem eu pe net odata, la youtube.com

In engleza explica.

EDIT LATER: Uite Laurika ca am gasit pt tine un filmulet cu teste de ovulatie in evolutie. http://www.youtube.com/watch?v=Wcaph2L4MGI&feature=related (vezi la minutul 1:08 arata la testele super pozitive si le are si pe toate testele facute inainte de Ovulatie si dupa Ovulatie, exact ce ai nevoie sa vezi)

altul cu OPK betisoare si cu OPK caseta:
http://www.youtube.com/watch?v=bIP17lvr78o&feature=related (ziua 23)
http://www.youtube.com/watch?v=MmWpFynQt9k&feature=related (ziua 24)
etc.
sa fii atenta la titlul filmuletului, daca ai rabdare, le gasesti pe toate de la ziua 3 pana la z35(z14DPO) si toate sunt despre o monitorizare zilnica a ovulatiei unei fete.

Sper ca iti vor fi de folos

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput