Aspirante optimiste(769) Felicitari Luciana2008!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Miha, da-te cu baneocin crema (sau cu miere - o sa razi da' io-mi dadeam si cu miere pe vremea cand nu era asa scumpa).

Bob, accept si gherute. In week-end am fost la ai mei acasa si m-am tavalit cu don'soara Bella (cateaua); am niste vanatai de toata frumusetea pe maini - noi ne jucam mai violent asa, deh, mama a vrut baieti nu fete . Tu mai bine da un link cu pozele dragonelului, ca sigur o sa ma binedispuna.

I.P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Citat:
citat din mesajul lui velvet

eu nu vad unde a scris roxy

pup fetele care au mai intrat

La pagina 2.
Mesajul ei a aparut mai greu pt ca e inca la moderare pana la 10 mesaje.

Roxy .

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.

Multumesc Deny, multumesc fetelor! Sper sa prind mai mult curaj, si sa acumulez mai multa speranta aici cu voi.

Miracles are not yet to come, because i am waiting too hard.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetelor mai sus am vrut sa scriu ca mi-am ales baba si am scris barza dar cine stie gura pacatosului adevar graieste si poate mi-am ales si o barza si o sa vina la mine cat de curand.
Ipopica e bun baneocin? Ca am in casa.
Pe picioare ma fac cu epilatorul si nu am probleme, dar jos vad ca imediat ma irit e mai sensibila fofoloaca asta probabil ca sotul uraste sa ma vada rasa.
Mrenescu multumesc de incurajari, cred ca acum sunt in jumatatea aia de zi in care imi este teama.
Astept si rezultatul la urocultura da vad ca se misca greu azi astia de la synevo.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Un filmuletz unde explica ca pt copii mici, desene animate

http://www.youtube.com/watch?v=0PyiYYL1P3A&feature=related

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput

Inca unul pt cei mai mari

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=eEZWibu0e6c

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput

Fetele, eu am plecat la treaba.

Sa aveti o zi frumoasa.

Luciana2008, cand revin voi gasi vestea cea mare cu II de la testul tau de sarcina

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput

nu m-am putut abtine

http://www.youtube.com/watch?v=_2MFFzldkYQ&feature=endscreen

Gata, am fugit la treaba

edit: sa nu va speriati cand ajungeti la finalul filmuletzului. E pus sa deruleze rapid ca sa incapa toate 9 luni in 5:20 minute

Dragonelul meu

2 sarcini pierdute la 4+

Mergi la inceput

Mi-a iesit urocultura si e negativa, deci din toate analizele facute a iesit prolactina putin marita si Chlamidia IgG irelevanta, putin peste negativ.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Miha, mie una imi face bine baneocinul. Mai reduce putin din buburoseniile de dupa. Ca sa eviti sa te iriti f tare, incearca sa faci un dus prelungit inainte, sa se mai inmoaie putin pielea. La mine mai functioneaza si asta (desi unele voci spun ca nu e bine sa fie pielea proaspat spalata).
Scuzati off-topic-ul.

I.P.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IPopica

Miha, mie una imi face bine baneocinul. Mai reduce putin din buburoseniile de dupa. Ca sa eviti sa te iriti f tare, incearca sa faci un dus prelungit inainte, sa se mai inmoaie putin pielea. La mine mai functioneaza si asta (desi unele voci spun ca nu e bine sa fie pielea proaspat spalata).
Scuzati off-topic-ul.

I.P.

Mersi o sa incerc.
Celelalte fete pe unde umblati?
Sunt asa de multe fete care nu mai intra pe la noi.

Mergi la inceput