Aspirante optimiste(769) Felicitari Luciana2008!!!
Raspunsuri - Pagina 9
dana0000 spune:
Miha eu merg la epilat la cosmetica,sunt usor rosie doar in seara aia si imi dau cu crema de galbenele.
Apoi totul revine la normal a2a zi si iti recomand sa faci la fel.Imi amintesc cand ma luam cu lama ca ma iritam rapid si ustura(plus ca parul creste imediat).Si sotul se va obisnui cu noul "look",asa sunt ei fac fite la inceput dar apoi le trece.
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
MeAlex spune:
Mihaela, inseamna ca ai avut doar o crestere a nr. de bacterii si Urinalul a ajutat sa mai elimini sau poate ai eliminat nisip si pentru ca ai baut mai multe lichide, la fel, ai ajutat la eliminarea lui.
Nu cred ca trebuie sa te raschetezi total. Asteptam pareri. La mine urmeaza sa fac, nu stiu exact cand, histeroscopie, dar nu cred ca defrisez total zona.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
lorena_86 spune:
buna fetelor
si eu pe aici dar nu am chef de nimic asa ca am stat cumintica si am citit
eu tot timpul ma fac total, nu suport parul, am asa o sila de par...
si ma fac cu epilatorul dar nu cu ala de smuls ci cu capatul ala de taiat
nu prea rezis la durerea aia
eu nu ma irit deloc cand ma fac ci doar cand incepe sa creasca ca mai intra fire pe sub piele si atunci e enervant
lorena_86 spune:
miha daca ai epilator brawn stii ca are mai multe capete
eu pe ala de taiat il folosesc si asa finuta se face pielea daca dai in sensul invers cresterii parului, super super.....bine doar pt 2-3 zile max dar arata asa de frumos pilea, ca de bebe
Mihaelafalt spune:
Alex sa stii ca am mai vorbit cu persoane care au mai facut histero si trebuie total raschetat daca nu o faci tu in seara de dinainte cica te ia o asistenta-infirmiere nu stiu exact si te rascheteaza ele cu lama asa ca prefer sa ma las eu cheala decat sa ma dea altele cu lama cine stie daca pun una noua la fiecare persoana.
la cosmetica am fost odata si atat, ca cu ceara doare mult prea tare, asa ca azi ma duc si imi iau un bic din ala mai sensibil si miercuri seara trec la atac ca sa fiu proaspata sa nu mai aiba ce lua ele.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 miha daca ai epilator brawn stii ca are mai multe capete eu pe ala de taiat il folosesc si asa finuta se face pielea daca dai in sensul invers cresterii parului, super super.....bine doar pt 2-3 zile max dar arata asa de frumos pilea, ca de bebe |
Brawn 3 am si nu ma pot face cu el, decat pe picioare, acum am vazut ca sunt si mai performante dar bugetul nu imi permite.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
lorena_86 spune:
fetelor sa va bine dispun, credeti-ma
e super
accesati link-ul si introduceti numele vostru mic si da-ti sonorul tare
o super super surpriza!!!!!!!!!!
http://www.obtampons.ca/apology
lorena_86 spune:
miha eu il am de vreo 5-6 ani
e super vechi si neperformant
nu are mai multe capete?
adica nu ala care smulge
al meu are mai multe capete cu diverse functii
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 miha eu il am de vreo 5-6 ani e super vechi si neperformant nu are mai multe capete? adica nu ala care smulge al meu are mai multe capete cu diverse functii |
Nu are doar ala care smulge si inca un cap care mai atenueaza putin durerea altceva nu are.
Mihaelafalt spune:
Ce frumoasa e piesa Lorena.