Aspirante optimiste(769) Felicitari Luciana2008!!!
Raspunsuri - Pagina 10
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor sa va bine dispun, credeti-ma e super accesati link-ul si introduceti numele vostru mic si da-ti sonorul tare o super super surpriza!!!!!!!!!! http://www.obtampons.ca/apology |
super fain, deja ma indragostesc!!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor sa va bine dispun, credeti-ma e super accesati link-ul si introduceti numele vostru mic si da-ti sonorul tare o super super surpriza!!!!!!!!!! http://www.obtampons.ca/apology |
am salvat si link-ul k sa o ascult knd ma apuca nostalgia!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
Mihaelafalt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kmy_black
am salvat si link-ul k sa o ascult knd ma apuca nostalgia! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameifetele mele de suflet Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!! |
Si eu l-am salvat.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
luciana2008 spune:
Fetelor...tremur toata....am facut un test barza gold acum....si a iesit a doua liniuta (un pic mai stersa fata de ce-a de control0 dar se vede.este acoloeu sunt 12 Dpo....numai pot...tremur toata si nu stiu incotro sa o iau de fericre
luciana2008 spune:
Imi este un pic teama cu sangerarea de ieri ( adurat vreo 15 minute si sa oprit) de ieri nu a mai curs nimic.....si ma duc la toaleta din ora in ora..nu stiu ce sa fac! ma plimb prin casa si nu stiu cum sa reactionez
luciana2008 spune:
Multumesc din suflet fetelor...pentru intreaga sustinereintru deseara sa mai vb...acum ma apuc de treaba
lorena_86 spune:
luciana stai linistita ca e foarte normal
nu ai motive de ingrijorare, majoritatea au sangerare de nidare
la mine la prima sarcina am sangerat asa vreo 3 zile in continuu
cei drept a incetat in evolutie la 8 sapt dar din cu totul alte motive, adica balaurii mei mutationali
bebe e bine, ia acid folic si mananca sanatos, fara tigari si alcool, fara stres si emotii puternice si fara pastilutze altele decat vitamine
pup