Asp optimiste Felicitari Bob Pixel, Miha_23!!!
Raspunsuri - Pagina 7
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Nu e suficient, teoretic mai ai 2-4 zile pana sa apara menstruatia...nu pot spune mai mult. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)i pentru sanatos! |
ms oricum
acum ma doare partea de jos a burtii,cred ca pe la ovare....nu stiu poate imi vin mai devreme,cine stie...
kmy_black spune:
noapte bune fetelor!!!
abia astept ziua de maine, sa asezonez de dim cu nste teste care arata II!!!
mrenescu si mya
sa vedeti dublu de dimineatza!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este īn felul īn care urci pantele abrupte spre varf!!!
mya85 spune:
kmy_black eu nu m-am abtinut si am facut in seara asta un test din cauza ca simptomele persistau. cred ca nu am aruncat destui bani pe fereastra pe teste, de asta nu ma potolesc... din pacate negativ.
Seara asta este a 3a la rand cu senzatie de ameteala, slabiciune, la care s-a mai adaugat un fel de nod in gat, sau o greutate in stomac, nu stiu cum sa o numesc. Acuma ma gandesc ca simptomele astea pot fi asociate cu o alta afectiune. Eu astazi sunt deabia z22 din CM, eu am banuit ca ovulatia a avut loc in z9 sau 10 pt ca atunci am vazut mucusul. daca ar fi avut loc in ziua a 9a, astazi sunt 13 zile de atunci si eu zic ca testul ar fi trebuit sa arate deja pozitiv (daca era cazul), daca a avut loc in z10, atunci tot sunt 12 zile si tot cred ca ar fi trebuit sa arate (pana acum am avut de 2 ori teste pozitive la 10 zile dupa ovulatie, asa ca stiu ca se poate).
eu inca tot nu m-am lamurit la cat timp dupa ce apare mucusul acela apare ovulatia??? am inteles ca nu se stie exact. teste de ovulatie nu am folosit. am incercat in seara in care am avut mucusul, adica z9 si apoi din 2 in 2 zile: deci z9, z11, z13. in z15 nu s-a mai intamplat ...
oricum ramane de vazut, maine dimineata nu mai stric testul daca oricum azi a iesit negativ. probabil pe saptamana viitoare...
mami de (25.07.2010)
MeAlex spune:
Mya, poti avea teste pozitive in 10 dpo, dar nu inseamna ca e o regula si cred ca sansele sunt extrem de mici sa iasa pozitive daca nu le faci la primul pipi.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)i
pentru sanatos!
SS-Tzuky spune:
Gina, poate e implantare!
Imi aduc aminte ca la mine singerarea de implantare a avut loc cu vreo doua zile inainte de cm...care nu a mai venit.
25+ cu Stefan Doamne ajuta!
valicutza spune:
buna dimineata ,
va invit la o cafea , un ceai sau o ciocolata calda.
azi se mai testeaza cineva ? va tin pumnii
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
Kimmy spune:
Buna dimineata!
Ce de vesti buneee!
Felicitari din inima Bob si Miha!Sa aveti sarcini usoare si bebelasi sanatosi!
Kmy,tu nu ma uiti niciodata .Nu stiu daca tineti minte,ca am avut si eu o perioada stresanta,plina de incertitudine si frica,ca ceva nu ar fi in regula cu bebele,avand in vedere ca nu am mai avut nici un simptom de sarcina de pe la 8 saptamani si ceva.Ei bine bebe e cel mai cel!Frumos si pare sa fie totul in regula
Pe moment sunt foarte relaxata si in sfarit am senzatia ca totul o sa fie bine
Va pup,si sper sa va regasesc cu vesti cel putin la fel de bune ca pana acuma!
Ei,in afara de vestile de la Lore.Sa ai grija de tine,de inimioara ta.Am avut si eu ceva problemute,dar nici pe departe asa de serioase,si era nasssol!
_
Mamica mandra 12+
Povestea noastra
mrenescu spune:
Deci fetele, z14 dpo astazi. Nici tu scurgere maronie nici nimic Daca va spun ce-am facut precis imi iau cel putin doua kg de rosii.
Testele mele de sarcina comandate pe amazon au dat pana aseara rezultate negative asa ca aseara m-am gandit eu sa-mi iau pentru azi totusi doua din farmacie. Zis si facut. Am cumparat un surecheck si un barza gold, gandindu-ma ca barza cica iti zice cu 4 zile mai devreme. In dimineata asta, desi fusesem la baie pe la 3 noaptea am zis sa fac totusi barza. Si l-am facut. A aparut imediat linia de control si nu cred ca am mai avut rabdare sa astept cele 5-10 min regulamentare pentru citire. Oi fi stat vreo 5, poate. M-am enervat l-am pus pe chiuveta si am plecat. O ora mai tarziu ma intorc si exista o a doua liniuta. Destul de slab vizibila dar e acolo. Acum stau in dubiu: oare e doar o liniuta de uscare? Mi-e frica sa fac al doilea test. Daca nu mai iese a doua liniuta?
Cat mai curand
valicutza spune:
pai trebuie sa mai faci unul, daca e maine dimineata cel mai sigur..iti tin pumnii sa vii cu vesti bune
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
mrenescu spune:
multumesc de raspuns valicuta. Mai fac unul maine dimineata daca rezist si nu atac surecheck-ul intre timp.
Fetele stie cineva ce sensibilitate are testul barza? Pe site scrie doar "Sensibilitatea testelor BARZA este cu 20% mai mare decāt a altor teste de sarcin#259;". Alea ale mele de pe amazon au 10 mIU/ml. Nu stiu cat au astea. Parca surecheck au 25 mIU/ml. Si inteleg ca surecheck sunt cele mai exacte. Deci cu cat au mai mult cu atat sunt mai sensibile?
Cat mai curand