Asp optimiste Felicitari Bob Pixel, Miha_23!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Buna seara fetelor!!!
Miha_23 si Bob felicitari din inima,sa aveti parte de sarcini usoare si pina la termen si bebei cumintei.
Despre mine nimic nou sunt z5 faza foliculara.

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive
http://www.fertilityfriend.com/home/32b890

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Felicitari BOB SI MIHA ! Sa va dea Dumnezeu sanatate si copii sanatosi !
Noi de trei zile nu am mai avut curent ! Nici legaturi cu Bucurestiul ! Am fost sub asediul zapezii !
Acum am terminat si eu tratamentul cu antibiotice si cam atat .
Bafta fetelor care se mai testeaza la acest sfarsit de luna !

www.gradinacris.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Va multumesc din suflet pentru urari, fetelor!

Lauricea, iti multumesc pentru mesaj, ma flatezi tare de tot
Ma gandeam zilele astea, apropo de urarea ta ca de fapt nu imi doresc un copil destept, frumos, cuminte, perfect... imi doresc un copil care sa ma faca mandra! Atat! C-o fi frumos, c-o fi urat, ca nu va stii nici sa se iscaleasca, chiar simt ca nu conteaza... vreau doar sa ma uit la el/ea fara sa-mi fie rusine ca eu i-am dat viata, sa simt ca am adus pe lume un OM !

curcubeu s-a dat de-a rostogolul la noi in cuib !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

fetelor am nevoie de voi

Am fost la baie si aveam senzatia de umed,ca si cum curge ceva dar nu chiar ca la menstra...scuzati detaliile....inainte sa fac pip ma sterg si vad ceva deschis la culoare,tip roz ,fac pip si cand ma sterg din nou nu mai e nimik......oare sa imi vina deja menstra?va aduc aminte ca is la 12 po...

Mergi la inceput

Gina - poate nu sunt uratii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Va multumesc din suflet pentru urari, fetelor!

Lauricea, iti multumesc pentru mesaj, ma flatezi tare de tot
Ma gandeam zilele astea, apropo de urarea ta ca de fapt nu imi doresc un copil destept, frumos, cuminte, perfect... imi doresc un copil care sa ma faca mandra! Atat! C-o fi frumos, c-o fi urat, ca nu va stii nici sa se iscaleasca, chiar simt ca nu conteaza... vreau doar sa ma uit la el/ea fara sa-mi fie rusine ca eu i-am dat viata, sa simt ca am adus pe lume un OM !

curcubeu s-a dat de-a rostogolul la noi in cuib !

Mesajul asta o sa trebuiasca sa il vada copilul tau cand o sa creasca mare pt ca o sa isi dea seama cat de mult l-a dorit mama lui si o sa fie foarte mandru si orgolios de ea.........

Mergi la inceput

Mrenescu si eu am patit la fel ca tine- la mine este o dereglare - scurgeri maronii- si o infectie !Dar poate la tine e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Gina, ai idee la cate zile dupa ovulatie apare menstruatia? Ti-am zis, nu e obligatoriu sa apara la 14 zile...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)i
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Gina, ai idee la cate zile dupa ovulatie apare menstruatia? Ti-am zis, nu e obligatoriu sa apara la 14 zile...

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
pentru sanatos!

Habar nu am,e prima oara cand imi socotesc cu adevarat ovulatia dar daca ar fi sa socotesc cm imi vine la 27-29 zile iar ultimul a fost pe 3 ian......imi poti spune ceva??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Nu e suficient, teoretic mai ai 2-4 zile pana sa apara menstruatia...nu pot spune mai mult.

pentru sanatos!

Mergi la inceput