Asp optimiste Felicitari Bob Pixel, Miha_23!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Teoretic perioada luteala dureaza 10-14 zile si in general este fixa la o femeie, variaza cea foliculara. Cum mai ziceam, nimic nu e batut in cuie.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)i
pentru sanatos!

mersi alex,intodeauna disponibila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo_82 spune:

Bob si Miha, felicitari dragele mele!

Sa aveti o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen!
si sper sa molipsiti muuuulte aspirante!
Lorena, ai grija de tine! Important e sa fi tu bine si sa te linistesti, si vine si bb.

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele!!!!!!!!!!!!
Ce mult ma bucur pentru noile gravidute si sunt sigura ca nu sunt singurele, inca asteptam vesti foarte bune de la Gina, Mrenescu si Mihaflat.
Felicitari Bob, felicitari mamico (ai mers pe burta ai), e nu-i nimic, voi sa fiti sanatosi
Felicitari Miha, . sa va dea Dumnezeu bebei sanatosi si la termen.
Lore imi pare tare rau, nu-mi vine sa cred. Incearca sa nu mai pui la inima problemele, sa fii putin mai detasata. Stiu ca fac pe lupul moralist, dar suferinta din ultimul timp deja isi cam spune cuvantul. Fii mai increzatoare ca va fi bine !

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

IPopica ce-mi plac mesajele tale, sunt tare nostime!
Lore acult-o pe Ipopica, valeriana linisteste inima, si in plus 10 nuci pe zi. sa se intareasca inimioara.
Yna imi pare tare rau, cu tratament eu zic ca duci sarcina la bun sfarsit., capul sus!
Cami eu iti doresc luna viitoare sa vi cu II si sa nu mai fie nevoie de IA.
pe toate.

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

azi is pusa pe observat detalii

si Simo_82 treb trecuta la foste aspirante, proaspete !

as fi facut eu cu placere aceste modif doar ca Deny nu a reusit sa imi mai dea parola contului comun!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este īn felul īn care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

scz toata aceast analiza dar m-a apucat un gram de statistica!! a acestui an, anul dragonului!

fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este īn felul īn care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo_82 spune:

Kmy, draga mea cu spirit de observatie, ca de obicei.
O rugam pe Deny sa faca modificarea cand intra.
Te pup

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

azi is pusa pe observat detalii

si Simo_82 treb trecuta la foste aspirante, proaspete !

as fi facut eu cu placere aceste modif doar ca Deny nu a reusit sa imi mai dea parola contului comun!!

fetele mele de suflet

Mergi la inceput

kimmy

nu treci si pe la noi sa ne zici cum a fost la eco azi?

fetele mele de suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

buna fetelor,
va multumesc fiecareia si astept vesti de la fiecare, sa se rezolve probelmele si sa avem bebici sanatosi toate.
BOB FELICITARI!!!!!!!!!!! ne tinem de mana pana la sfarsit.
Legat de titlu stiu ca nu particip la discutii mereu si nu aveam de ce sa ma supar daca nu eram acolo,La servici nu am nici o clipa libera sa intru pe net, seara intru f putin ca ma astepta si iubi, imi spune sa mai stau si cu el. Nu as fi vrut sa ma scuz...dar uite ca am facut o.
Ma-ti ajutat mult si ma ajutati in continuare.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Fetelor, desi nu pierd nimic din postarile voastre, nu prea am scris pe aici, eu fiind o "inseminata".
Totusi, astazi vreau sa felicit pe cineva ale carei mesaje m-au facut intotdeauna sa zambesc, prin inspiratia conceperii lor.
Asadar, FELICITARI Bob! Sa ai o sarcina usoara, iar la finalul ei sa aduci pe lume un bebe care sa corespunda perfect dorintelor tale, transmitandu-i si lui umorul ce te caracterizeaza!

Mergi la inceput