Asp optimiste Felicitari Bob Pixel, Miha_23!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui IPopica

Neata fetele!

Bobule ........... facusi treaba rusinoasa
Ti-as face un dans de majorete, da’ mi-e c-alunec pe ghetus. Asa ca (doar io, tu nu mai ai voie)

Pai bine mai, LORENA, tu de-astea faci? Risti sa-ti sara inima din piept? Bine ca nu ai aflat si ca esti gravida in aceeasi zi cu interviul, ca cine stie ce reactie mai aveai . ;) Ia lasa tu stresul deoparte si da-o pe velariana si altele asemenea ce te-apropie de “zen”.

La mine liniste si pace dupa ce jumatatoiul a zacut 11 ore pe centura Bucuresti, de miercuri de la 16:30 pana joi dimineata la 4.
Intre timp am aflat si progesteronul, facut in z25: 10.4 cu interval normal 1.2-15.9 ng/ml pentru faza luteala. Deci asta e in grafic. Mai am ecografia si vizita la doctor.

Spor la razbit prin nameti fetele. Bine ca nu mai bate si vajul (miercuri seara m-am tinut de toate gardurile si de toti stalpii care mi-au iesit in cale, ca ma zburatacea ca pe un pui rebegit)

I.P.

ma bucur ca ti-a iesit bine analiza, la dr. cand mergi?
eu am fost la control dupa histero este bine totul si am vb. cu dr. ca putem sa facem o IA deci in 1 luna maxim 2 ma pun la clocit

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yna85

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Un capitol plin de vesti bune.
Of alex ce as vrea sa fi dat roade si la mine reteta ta ca si eu am tinut-o luna aceasta plus multa voie buna si iubareala cu sotul chiar daca in camera cealalta baba bajicurea si striga din 5in 5 minute.
Am verificat inauntru cu un betisor si nimic nici o urma de spoting nimic azi ziua 31 ar fi trebuit sa apara uratii de pe 24 dar va spun eu ca nu mai vin 9 luni.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Miha, sigur e bebe, asteptam cele II! Cand faci testul?

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

Yna nu stiu cand fac test, maine sigur nu ca nu am si nici nu ies azi sa cumpar, pe saptamana viitoare marti- miercuri sa vedem cum ies din casa dar atat timp cat ma pot abtine e bine, ca nu vreau sa mai arunc banii aiurea si sa ma dezamagesc cand vad ca iese testul neclar las acolo sa vad si eu 2 liniute rosii si persistente.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Felicitari Bob Pixel, Miha_23 ! Fetelor, sa aveti sarcini usoare si copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Popica, facu baba si treaba rusinoasa, daca situatia o cerea, deh !!!
Nu face dans pe ghetus, ca e periculos tare. Era sa pic in tartita azi cand am coborat din autobuz, m-am inverzit toata de frica

Valicuta, am facut 3 chestii diferite in decembrie fata de tot restul anului:
1. am baut regulat vin rosu (eu chiar aveam ceva probleme cu endo mic, nu exclud varianta ca vinul sa mi-l fi facut suficient de solid pentru bb)
2. oricand ni se nazarea, ca-n tineretile noastre , fara sa ne mai gandim ca "gata, uite-acum iese bebele, hai mai cu talent!!"
3. am folosit un gel lubrifiant special conceput pentru preconceptie, cu PH neutr, Preseed se numeste. Pe langa faptul ca ajuta la niste treburi pe acolo sa fie mai lunecoase si da o senzatie mai placuta, cumva "sigila" gigeii inauntru (in loc sa-i duc garla dupa mine pana la baie [scuzati detaliile])
Cum ziceam, de pe 31 pana la testele pozitive am crezut ca vine CM, ma simteam buhaita, transpirata, aveam si oarecare crampe. Sanii nu au zis si nici acum nu zic nimic. Sunt mici si moi, cum au ramas dupa avort, cu un mic plus de sensibilitate din an in paste, dar aproape insesizabila. Nu fac pipi des decat daca beau lichide multe, nu am pofte mai mult decat de obicei.

curcubeu s-a dat de-a rostogolul la noi in cuib !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Camcris, habar nu am cand voi ajunge la doctor. Am incercat sa ma programez si la ecografia de san, dar n-am gasit nimic mulat pe programul meu de lucru in urmatoarele 2 saptamani. Asa ca o sa risc fie o zi de concediu sa ma poata programa tanti la orice ora din zi si din noapte, fie la o alta clinica unde sa si platesc (la prima varianta as avea dreptul la gratuitate, si io-s mai zgarcita asa de felul meu; transform orice pret in echivalent hainute ). Dupa ce programez asta, sun si pentru interpretarea de la endocrino.

Bobule, paseste cu grija, nu vrem sa zgaltaim nimic pe-acolo.
Abia astept sa fiu si io gravida sa profit la maxim de-al meu. E cel mai erotic vis al meu: "nu pot iubi sa fac nimic pentru tine, mi-e sa nu dauneze bebelului".

I.P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Popica, facu baba si treaba rusinoasa, daca situatia o cerea, deh !!!
Nu face dans pe ghetus, ca e periculos tare. Era sa pic in tartita azi cand am coborat din autobuz, m-am inverzit toata de frica

Valicuta, am facut 3 chestii diferite in decembrie fata de tot restul anului:
1. am baut regulat vin rosu (eu chiar aveam ceva probleme cu endo mic, nu exclud varianta ca vinul sa mi-l fi facut suficient de solid pentru bb)
2. oricand ni se nazarea, ca-n tineretile noastre , fara sa ne mai gandim ca "gata, uite-acum iese bebele, hai mai cu talent!!"
3. am folosit un gel lubrifiant special conceput pentru preconceptie, cu PH neutr, Preseed se numeste. Pe langa faptul ca ajuta la niste treburi pe acolo sa fie mai lunecoase si da o senzatie mai placuta, cumva "sigila" gigeii inauntru (in loc sa-i duc garla dupa mine pana la baie [scuzati detaliile])
Cum ziceam, de pe 31 pana la testele pozitive am crezut ca vine CM, ma simteam buhaita, transpirata, aveam si oarecare crampe. Sanii nu au zis si nici acum nu zic nimic. Sunt mici si moi, cum au ramas dupa avort, cu un mic plus de sensibilitate din an in paste, dar aproape insesizabila. Nu fac pipi des decat daca beau lichide multe, nu am pofte mai mult decat de obicei.

curcubeu s-a dat de-a rostogolul la noi in cuib !

multumesc frumos pentru raspunsuri Bob , de diseara ne punem si noi pe treaba , chiar daca dr a zis ca nu crede sa ovulez luna asta, eu am o presimtire ca voi ovula , ca deja ma gandesc la prostioare ceea ce mi se intampla cu precadere in preajma ovulatiei, si ne punem si noi pe baut vin
de molipsire

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui IPopica

Abia astept sa fiu si io gravida sa profit la maxim de-al meu. E cel mai erotic vis al meu: "nu pot iubi sa fac nimic pentru tine, mi-e sa nu dauneze bebelului".

I.P.

Ah da, la asta visez si eu. E placerea mea vinovata

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

BOB

FELICITARI si o sarcina usoara iti doresc...
DE MOLIPSIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Haideti fetelor ca luna ianuarie nu s-a terminat,cum stau finalistele ???

Eu is una dintre ele si sunt la 12 po,ce lunga ast .......
Perioada luteala dureaza 14 zile,nu?
Ar mai trebui sa ast macar 2 zile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Teoretic perioada luteala dureaza 10-14 zile si in general este fixa la o femeie, variaza cea foliculara. Cum mai ziceam, nimic nu e batut in cuie.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)i
pentru sanatos!

Mergi la inceput