Asp optimiste Felicitari Bob Pixel, Miha_23!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Neata fetele!

Bobule ........... facusi treaba rusinoasa
Ti-as face un dans de majorete, da’ mi-e c-alunec pe ghetus. Asa ca (doar io, tu nu mai ai voie)

Pai bine mai, LORENA, tu de-astea faci? Risti sa-ti sara inima din piept? Bine ca nu ai aflat si ca esti gravida in aceeasi zi cu interviul, ca cine stie ce reactie mai aveai . ;) Ia lasa tu stresul deoparte si da-o pe velariana si altele asemenea ce te-apropie de “zen”.

La mine liniste si pace dupa ce jumatatoiul a zacut 11 ore pe centura Bucuresti, de miercuri de la 16:30 pana joi dimineata la 4.
Intre timp am aflat si progesteronul, facut in z25: 10.4 cu interval normal 1.2-15.9 ng/ml pentru faza luteala. Deci asta e in grafic. Mai am ecografia si vizita la doctor.

Spor la razbit prin nameti fetele. Bine ca nu mai bate si vajul (miercuri seara m-am tinut de toate gardurile si de toti stalpii care mi-au iesit in cale, ca ma zburatacea ca pe un pui rebegit)

I.P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Si Miha_23 . Felicitari, doamna

Hai cu liniutele, fetele, nu m-am mai imbatat de mult

I.P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

fetelor am si eu o nelamurire k sa zic asha, tot am cautat pe net un raspuns dar nimic!!
nu stiu daca v-am spus vreodat dar eu am sterilet pus dupa nastere, problema mea este cu cat timp inainte de perioada in care imi doresc sa raman insarcinata ar treb sa-l scot, de altfel nu am gasit nici un rasp clar in cat timp dupa scoatere as putea sa raman?!

ati intalnit cazuri asemanatoare sau ati citit ceva vreodat legat de acest subiect?

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Yna, si eu am aceleasi probleme, rezolvarea consta in Clexane (poate si Aspenter) si vitamine multe in sarcina. Nu e asa de rau, trebuie sa ai grija, vei face mai multe analize si ecografii pentru stabilirea dozei de anticoagulant si urmarirea sarcinii.
Intra la Trombofilia, o cauza a infertilitatii
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169803&whichpage=5

si la Gravidute cu tromobofilie
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169805&whichpage=17

Vezi in semnatura mea tratamentul pregatitor pe care dr. Uscatescu il da tuturor fetelor cu mutatii de trombofilie pentru pregatirea sarcinii. Se mai pot adauga Coenzima Q10 (pentru tine si sot) si Folowise.

Mihaela, de unde rezulta ca nu a mers la tine reteta, ihm? Ti-a intarziat...asteptam test. Vezi ce faci, sa iasa pozitiv ca imi trebuie dovezi ca reteta merge ca s-o patentez, da?

Kmy, merci, si mie imi place mult!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)i
pentru sanatos!

Alex, draga mea, citeam din urma si nu mi-a venit sa cred, am inceput sa plang, stiu ca ai scris sa nu te consolam,dar nu pot sa nu-ti spun nimic, vreau sa-ti spun ca imi pare nespus rau pentru ce s-a intamplat si iti admir puterea de a merge mai departe pentru obtinerea unui sufletel!
Iti multumesc pentru sfaturi, esti foarte dragutza ca totdeauna.
Vreau sa-ti spun ca azi am fost la profa Ionita (din TM) si mi-a dat sa fac mai multe analize, cum ma asteptam de fapt, ca stiu de la voi( proteina C si S; antitrombina III; homocisteina; factor VIII, factor IX; anticoagulant lupic; anticorpi antifosfolipidici,anticardiolipinici, anti beta2 glicoproteina; D-dimeri; dozarea feritinei, vit. B12 si folati).
Ce mi-a spus interesant si nu am stiut si cred ca te ajuta si pe tine (si pe celelalte fete cu trombofilie) ca trebuie sa fac si Clexane inainte de a ramane insarcinata si Aspenter(dar de Aspenter stiam, de Clexane nu). Mi-a spus ca dupa ce am rezultatele sa merg la ea si imi va spune ce doza sa iau!
Te pup! Si multumesc inca o data pentru sfaturi!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

Mergi la inceput

Miha_23, felicitari si sarcina usoara si un bebe sanatos si papacios!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

yna imi pare tare rau ca ai venit in familia trombofiloaselor dar macar stii ca din cauza asta bebe a plecat asa devremesi stii cum sa tratezi

ai mare grija cu trombozele ca nu sunt deloc de neglijat

multa putere si sanatate

Lore, draga mea, sincer iti spun ca mi-e foarte frica, si cu trombofilia si cu tiroidita autoimuna, azi mi-am facut si programare la ginecoloaga mea sa-mi spuna ce sanse am, parca nu mai pot gandi si spera, desi dorinta e atat de mare dar pare asa departe...
Am citit de post, dar nua am apucat sa citesc tot, sper ca a fost OK la interviu si iti tin pumnii sa fie bebe luna asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Felicitari Bob Pixel, Miha_23 !!!!!!!!!!!!!

multa sanatate va doresc fetele cu bb la termen
de molipsire nu dati
va dau eu sa ma asigur ca se ia si la mine luna care vine ca nu vreau sa mai stau mult pe acilea ca m-am plicitisit

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

offf, Yna, da' ce "mutanta pricopsita" esti
Eu sunt pe foarte dinafara cu subiectul gene mutagene, mi-am facut si eu analizele la Fundeni, dar nu ma pricep sa spun decat ca "au descoperit ca sunt predispusa sa fac trombi".

curcubeu s-a dat de-a rostogolul la noi in cuib !

Bob, draga, sunt foarte fericita pentru minune ta! Prin cate ai trecut si ai reusit! Sa va ajute Bunul Dumnezeu in cele 9 luni! Imi place atitudinea ta din ultima perioada! Sa ramai la fel!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Un capitol plin de vesti bune.
Of alex ce as vrea sa fi dat roade si la mine reteta ta ca si eu am tinut-o luna aceasta plus multa voie buna si iubareala cu sotul chiar daca in camera cealalta baba bajicurea si striga din 5in 5 minute.
Am verificat inauntru cu un betisor si nimic nici o urma de spoting nimic azi ziua 31 ar fi trebuit sa apara uratii de pe 24 dar va spun eu ca nu mai vin 9 luni.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Miha, sigur e bebe, asteptam cele II! Cand faci testul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Camcris, ai mare dreptate. Mii de scuze ca am uitat sa dau pupii de molipsire si baby dust-ul sa-l imprastii cu generozitate (nu ca autoritatile cu materialu' antiderapant)

curcubeu s-a dat de-a rostogolul la noi in cuib !

Mergi la inceput