Asp optimiste Felicitari Bob Pixel, Miha_23!!!
Raspunsuri - Pagina 2
kmy_black spune:
deci trebuie sa rectific, in final o sa va triplati , iar se pleaca in trupa la odisee!!!
Mihaelafalt asteptam poza de la II
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
MeAlex spune:
Yna, si eu am aceleasi probleme, rezolvarea consta in Clexane (poate si Aspenter) si vitamine multe in sarcina. Nu e asa de rau, trebuie sa ai grija, vei face mai multe analize si ecografii pentru stabilirea dozei de anticoagulant si urmarirea sarcinii.
Intra la Trombofilia, o cauza a infertilitatii
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169803&whichpage=5
si la Gravidute cu tromobofilie
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169805&whichpage=17
Vezi in semnatura mea tratamentul pregatitor pe care dr. Uscatescu il da tuturor fetelor cu mutatii de trombofilie pentru pregatirea sarcinii. Se mai pot adauga Coenzima Q10 (pentru tine si sot) si Folowise.
Mihaela, de unde rezulta ca nu a mers la tine reteta, ihm? Ti-a intarziat...asteptam test. Vezi ce faci, sa iasa pozitiv ca imi trebuie dovezi ca reteta merge ca s-o patentez, da?
Kmy, merci, si mie imi place mult!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)i
pentru sanatos!
valicutza spune:
felicitariiiiiiiii Bob Pixel!!!! ma bucur enorm pentru tine, ce cumintica ai stat tu , si ne-ai dat o super veste, sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos si norocos.
te asteptam cu mai multe detalii: ce ai facut deosebit luna asta, simptome etc..
te pup
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
kmy_black spune:
haideti sa o trecem si pe Miha_23 in titlu, desi ea a anuntat sarcina in cap trecut si nu s-a mai dat acordul majoritar in timp util pt punerae in titlu, sunteti de acord!???
ps: asha ar fi frumos si colegial(sper sa nu starnesc iar vreo controversa)
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Mihaelafalt spune:
Alex dar eu nu am zis ca nu a mers ci ca astept sa culeg roadele ca ele sigur sunt.
Maine sotul vrea sa mearga la partie cu viitorii finii si ma tot suna fina sa merg si eu si nu stiu ce scuze sa mai bag ca nu vreau sa merg, inca nu vreau sa le dau nimic de banuit ca am zis de prea multe ori.
Alex mie imi era pofta de mult timp de busuioaca de bohotin si sotului nu prea ii place asa ca mi-am luat inima in dinti si prin ziua 10-11 m-am postat cu sticla in fata lui si i-am zis ca e de facut copii, ieri radea ca pofta mea de busuioaca mi-a implinit visul.
Ma simt atat de bine nu ma lasa nici o clipa sa ma gandesc ca nu as fi gravida.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MeAlex spune:
Pai de ce trebuie acord? Daca anunta o fata, e pusa in titlu. Sa fie si Miha_23.
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
pentru sanatos!
MeAlex spune:
Scuze, Mihaela, sunt putin cu capu', nu stiu de ce am inteles ca nu crezi ca esti...am recitit si nu mi s-a mai parut...hai cu II.
pentru sanatos!
gabyv spune:
BOB
Sarcina usoara si bebe la termen!!!
Alex, chiar ca trebuie inregistrata reteta ta Si eu am folosit reteta, dar la mine nu cred ca a mers...
Pup
lorena_86 spune:
gata, am pus-o si pe miha_23
miha cealalta sigur maine te pun si pe tine
hai mai fai un test ca sigur e pozitiv daca celalalte au fost
te rugaaaaaaaaam
MeAlex spune:
Gaby, ia reteta extinsa de la Bob, ma refer la partea aia cu chestiile mai neortodoxe. Gluma-i gluma, fetelor, dar vinul ingroasa endometrul si ajuta la circulatie, deci e stiintifica treaba, nu dupa ureche.
Lore, cum mai esti? Eu nu inteleg ce ai patit, ce a declansat criza. IPare atac de panica. Nu mai stiu, aveai probleme cu tiroida sau acum ai descoperit?
pentru sanatos!