Asp optimiste Felicitari Bob Pixel, Miha_23!!!
Raspunsuri - Pagina 8
kmy_black spune:
stiu ca aici multe fete sunt nemultumite de testele Barza , si sunt mai incantate de Surechek, deci repeta testul ca eu una cred ca este , avand in vedere ca a trecut oleak de timp chiar si cu cm-ul tau neregulat!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
in graba de a raspunde am uitat sa va salut!
neatza fetelor!! hop si eu cu inca o !!!
eu cred in continuare ca o sa vedem azi II!
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
mrenescu spune:
Iertati-ma, am fost si eu nepoliticoasa dar sunt capiata, mai ales ca sunt singura si ma zgaiesc aici la teste. Potentialul tatic nu e acasa
Asadar: buna dimineata, fete dragi!
Kmy, l-am repetat. N-am avut curaj sa stric surecheck-ul. Il pastrez pentru maine dimineata. Am facut unul din ala chinezesc, in schimb. Si apare liniuta, la fel, abia perceptibila, chiar mai slaba decat la barza ( care acum ca s-a uscat chiar se vede bine. Poate barza e mai smecher decat asta chinezesc. Maine surecheck ar trebui sa-mi spuna sigur, prespun.
Am asa o stare ciudata, nici nu stiu daca sa topai sau nu. Diseara vine si sotul meu acasa si speram sa-i pot da vestea buna desi el ma banuieste de ceva timp pentru ca m-a vazut asa mai lesinata si m-am trezit greu de tot in ultimele zile, desi eu sunt foarte matinala si fresh ca o floricica, de obicei.
Cat mai curand
gina85 spune:
Fetelor eu cred ca pe maine vin uratii ca diminetza cand am fost la baie eram curata,am facut pipi si din nou aceea pata rozalie doar ca un pic mai mult,cred ca se transforma in menstra cat mai curand........
FETELE CARE AU RAMAS ,VA TIN PUMNII, sa fie la voi un
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SS-Tzuky Gina, poate e implantare! Imi aduc aminte ca la mine singerarea de implantare a avut loc cu vreo doua zile inainte de cm...care nu a mai venit. 25+ cu Stefan Doamne ajuta! Doua sarcini pierdute, 8 si 9 sapt. |
Nu cred ca deja se inchide la culoare si am senzatia ca imi vine dintr-un moment in altul,ms oricum
mrenescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gina85 Fetelor eu cred ca pe maine vin uratii ca diminetza cand am fost la baie eram curata,am facut pipi si din nou aceea pata rozalie doar ca un pic mai mult,cred ca se transforma in menstra cat mai curand........ FETELE CARE AU RAMAS ,VA TIN PUMNII, sa fie la voi un |
E rosu? Si ai de obicei spotting? Eu nu sunt foarte cunoscatoare dar la mine cand venea, venea si pace, fara pete inainte. Poate e de la nidatie, cine stie. Eu zic sa nu nu iti pierzi inca speranta. Parca maine vroiai sa te testezi nu?
Cat mai curand
gina85 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mrenescu
E rosu? Si ai de obicei spotting? Eu nu sunt foarte cunoscatoare dar la mine cand venea, venea si pace, fara pete inainte. Poate e de la nidatie, cine stie. Eu zic sa nu nu iti pierzi inca speranta. Parca maine vroiai sa te testezi nu? Cat mai curand |
da mai am din cand in cand spotting care imi vine inainte de menstra,in cazul asta nici nu ma mai testez ca nu are rost......am senzatia ca e acolo dar nu am nici o durere nimik....ma resemnez iar luni sun la gine........
MeAlex spune:
Cu cat valoarea detectata (scrisa pe prospect: 10, 20, etc) este mai mica, sensibilitatea e mai mare, adica detecteaza o cantitate mica de hormon din urina. Barza da de multe ori rezultate fals pozitive si fac linie de uscare dupa interval. Iti doresc sa fie II,dar incearca sa testezi corect. Fa SurCheckul maine dimineata, nu il mai strica testand in timpul zilei.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
MeAlex spune:
Gina, la mine spottingul e maroniu intotdeauna...in alte luni nu cumva era si la tine maroniu?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)i
pentru sanatos!
kmy_black spune:
mrenescu
si nu ne pui si noua o poza cu testele sa ne dam cu parerea?!
fetele mele de suflet